folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Laptop İçin Şarjlı Modem Yapmak.. Yapmak İsteyenler Buyrun.

Laptop İçin Şarjlı Modem Yapmak.. Yapmak İsteyenler Buyrun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

limon ile ampul yaktıydık o zamanlara gittim geldim bi.

ulan ne zaman elime pil ve kablo geçse hemen ampule takıp yakasım geliyor :)

şimdi unuttugum ise en son birşeyleri yeşile boyuyordum elektrik ile deneme yapmıştım çalışmamıştı aklıma gelmiyor ne oldugu 

ben uyuyayım en iyisi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

usb ile çalışan modemler var.internetten aldim bir tane elektiirk kesilince kulllanmak icin fakat win7  destegi yok.fakat xp de çalışıyor.pil fikride oldukca güzel.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

fikir güzel, emeğine sağlık teşekkürler

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

fikir güzel de aq 1 soruya cevap veren yok herkez mı benim gibi elektirikten anlamıyor acep :D 10.8v pili 12v ile çalışan modemde çalıştırabilirmiyım ? soruya bir cevap gelse ne güzel olur :D 

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı

fikir güzel de aq 1 soruya cevap veren yok herkez mı benim gibi elektirikten anlamıyor acep :D 10.8v pili 12v ile çalışan modemde çalıştırabilirmiyım ? soruya bir cevap gelse ne güzel olur :D 

Hocam hapse girmiştim, cevap bir kaç yıl geciktiği için kusura bakmamalısın..!  :)

Cevap= Hayır çalışmaz, Besleme voltajı yetersiz olacağından çalışmaz, ayrıca Ricin hocanın dediği gibi artı ile adaptör arasına diyot gereklidir...  Umarım konu hortlamaz ana sayfada.. Hortlamazsa sana pm ile bilgi vereceğim.. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    Jeneratör alın taktırın, tüm evdeki cihazlar için çözüm olur. Komşularında otlanmaması için işini bilen birisine taktırın. Çekilen elektrik kadar benzin yakarmış.

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
Toplam Hit: 8342 Toplam Mesaj: 57