Laptop İçin Şarjlı Modem Yapmak.. Yapmak İsteyenler Buyrun.
-
limon ile ampul yaktıydık o zamanlara gittim geldim bi.
ulan ne zaman elime pil ve kablo geçse hemen ampule takıp yakasım geliyor :)
şimdi unuttugum ise en son birşeyleri yeşile boyuyordum elektrik ile deneme yapmıştım çalışmamıştı aklıma gelmiyor ne oldugu
ben uyuyayım en iyisi.
-
usb ile çalışan modemler var.internetten aldim bir tane elektiirk kesilince kulllanmak icin fakat win7 destegi yok.fakat xp de çalışıyor.pil fikride oldukca güzel.
-
fikir güzel, emeğine sağlık teşekkürler
-
fikir güzel de aq 1 soruya cevap veren yok herkez mı benim gibi elektirikten anlamıyor acep :D 10.8v pili 12v ile çalışan modemde çalıştırabilirmiyım ? soruya bir cevap gelse ne güzel olur :D
-
emuxa bunu yazdı
fikir güzel de aq 1 soruya cevap veren yok herkez mı benim gibi elektirikten anlamıyor acep :D 10.8v pili 12v ile çalışan modemde çalıştırabilirmiyım ? soruya bir cevap gelse ne güzel olur :D
Hocam hapse girmiştim, cevap bir kaç yıl geciktiği için kusura bakmamalısın..! :)
Cevap= Hayır çalışmaz, Besleme voltajı yetersiz olacağından çalışmaz, ayrıca Ricin hocanın dediği gibi artı ile adaptör arasına diyot gereklidir... Umarım konu hortlamaz ana sayfada.. Hortlamazsa sana pm ile bilgi vereceğim.. :)
-
Jeneratör alın taktırın, tüm evdeki cihazlar için çözüm olur. Komşularında otlanmaması için işini bilen birisine taktırın. Çekilen elektrik kadar benzin yakarmış.