Laptop'a Çay Döküldü
-
AdReNaLiNe bunu yazdı:
-----------------------------
HeadBanger bunu yazdı:
sanırım bunada öyle girer gibi ama bakiyim servise sokmaya çalışcam masrafı bu arada içini açtıgında herhangi bir nemlik belirtisi varmıydı içini açan arkadaş :D
hayır hocam aradan 3-4 gün geçmişti açtıgımda...yanlız çay dökülmesine rağmen laptopun power tusuna bastıgımda çalışıyordu makıne 3-4 saniye sonra kapatıyordu kendını
şekerli çay oldugu için anakartın uzerınde kısa devre yapıyordu sanırım açtıgımda zaten anakartın sol alt köşesi yapış yapıştı güzelce alkolle temizledım olay tamam :)
yanlız çok ilginçtir laptopu geri toplayıp çalıştırdıgımda makına direk biosa atladı ve kendı kendıne 1 saat donanım taraması yaptı :D hp lerde oluyor bu sanırım sadece adamlar garip ya :/
-----------------------------hmm...
şuan herşey normale döndü hoparlör usb portları filan gayet sorunsuz çalışmkta
-
bende.dun.gece.laptop'un.ustune.kustum.yanlıslıkla.space.tusu.hariç.bi.sorun.yok..:(
-
HeadBanger bunu yazdı:
AdReNaLiNe bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
sanırım bunada öyle girer gibi ama bakiyim servise sokmaya çalışcam masrafı bu arada içini açtıgında herhangi bir nemlik belirtisi varmıydı içini açan arkadaş :D
hayır hocam aradan 3-4 gün geçmişti açtıgımda...yanlız çay dökülmesine rağmen laptopun power tusuna bastıgımda çalışıyordu makıne 3-4 saniye sonra kapatıyordu kendını
şekerli çay oldugu için anakartın uzerınde kısa devre yapıyordu sanırım açtıgımda zaten anakartın sol alt köşesi yapış yapıştı güzelce alkolle temizledım olay tamam :)
yanlız çok ilginçtir laptopu geri toplayıp çalıştırdıgımda makına direk biosa atladı ve kendı kendıne 1 saat donanım taraması yaptı :D hp lerde oluyor bu sanırım sadece adamlar garip ya :/
hmm...
-----------------------------Selamlar, size bilgisayarınızın bataryasını ayırıp en yakınınızda bulunan teknik servise gitmenizi, cihazınızı sıvı teması nedeniyle oksitlenmeye ve ileride oluşabilecek kısa devre sorunlarına karşı temizlemeye bırakmanızı tavsiye ediyorum.
-
HeadBanger bunu yazdı:
hmm...
-----------------------------Üzüldüm :/
-
fırlattırdım demiyoda :D
servise ver hacı sen :)
bilmemiş ayağına yat.
-
ters çevir hoca :| bişe olmaz bende cok döktüm..