folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop'a Çay Döküldü

Laptop'a Çay Döküldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

AdReNaLiNe bunu yazdı:
    -----------------------------

HeadBanger bunu yazdı:

sanırım bunada öyle girer gibi ama bakiyim servise sokmaya çalışcam masrafı bu arada içini açtıgında herhangi bir nemlik belirtisi varmıydı içini açan arkadaş :D

hayır hocam aradan 3-4 gün geçmişti açtıgımda...

yanlız çay dökülmesine rağmen laptopun power tusuna bastıgımda çalışıyordu makıne 3-4 saniye sonra kapatıyordu kendını

şekerli çay oldugu için anakartın uzerınde kısa devre yapıyordu sanırım açtıgımda zaten anakartın sol alt köşesi yapış yapıştı güzelce alkolle temizledım olay tamam :)

yanlız çok ilginçtir laptopu geri toplayıp çalıştırdıgımda makına direk biosa atladı ve kendı kendıne 1 saat donanım taraması yaptı :D hp lerde oluyor bu sanırım sadece adamlar garip ya :/

hmm...

şuan herşey normale döndü hoparlör usb portları filan gayet sorunsuz çalışmkta

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

bende.dun.gece.laptop'un.ustune.kustum.yanlıslıkla.space.tusu.hariç.bi.sorun.yok..:(

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

AdReNaLiNe bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

sanırım bunada öyle girer gibi ama bakiyim servise sokmaya çalışcam masrafı bu arada içini açtıgında herhangi bir nemlik belirtisi varmıydı içini açan arkadaş :D

hayır hocam aradan 3-4 gün geçmişti açtıgımda...

yanlız çay dökülmesine rağmen laptopun power tusuna bastıgımda çalışıyordu makıne 3-4 saniye sonra kapatıyordu kendını

şekerli çay oldugu için anakartın uzerınde kısa devre yapıyordu sanırım açtıgımda zaten anakartın sol alt köşesi yapış yapıştı güzelce alkolle temizledım olay tamam :)

yanlız çok ilginçtir laptopu geri toplayıp çalıştırdıgımda makına direk biosa atladı ve kendı kendıne 1 saat donanım taraması yaptı :D hp lerde oluyor bu sanırım sadece adamlar garip ya :/

hmm...

Selamlar, size bilgisayarınızın bataryasını ayırıp en yakınınızda bulunan teknik servise gitmenizi, cihazınızı sıvı teması nedeniyle oksitlenmeye ve ileride oluşabilecek kısa devre sorunlarına karşı temizlemeye bırakmanızı tavsiye ediyorum.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

hmm...

Üzüldüm :/

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

fırlattırdım demiyoda :D

servise ver hacı sen :)

bilmemiş ayağına yat.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

ters çevir hoca :| bişe olmaz bende cok döktüm..

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
Toplam Hit: 4353 Toplam Mesaj: 27