Laptoplardaki Touchpad Lere Apple'lardaki Gibi Multitouch Desteği Kazandırma
-
driveshaft bunu yazdı:
-----------------------------
Shawn bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
driveshaft bunu yazdı:
az sonra deniyorum... umarım virus yoktur bir virustotale gönderelim bakalım
-----------------------------la havle..
-----------------------------hacı takma amatör üye belli ;)
-----------------------------amatör üye ile ne alakası var hocam... iyi niyetli olarak açmışsın ama bak virus çıktı taratmadan her eski üyenin verdiğine güvenelim mi yani, belkide yanlış alarmdır oda ayrı konu. yeni üyelerin bilgisayar kültürü yok mudur hiç birşey bilmezler mi? ne bu şiddet bu celal :)
dediğim gibi yanlış alarm olabilir yinede bilginiz olsun...
-----------------------------yüzde ikibuçuk ihtimalle virüs var
bende virüs olma ihtimali bile daha yüksek :D
-
yemedi :l
-
bunu pda larda da denemek lazım :D
-
two finger scroll açık kaynak kodlu olduğundan ve virustotal de şüpheli(viruslü değil) dosya olarak gözüktüğünden viruslü olamayacağını düşünerek programı çalıştırıp kullandım... baya faydalı bir program gibi gözüküyor, alışılırsa mausu bile unutturabilir...
paylaşım için teşekkürler...
-
deneyen we becerebilen war mı
-
sağ sol fare iki üç parmakla aynı anda tıklayarak olabiliyorda bir nesneyi sürükle ve bırak yaptıramadım... yani basılı tutup sürüklemeyi... başarabilen varmı ?
-
bunların hangisini kurucaz beya kafam allak bullak naptım hocam sen. HEpsini kurdum valla noldu bilmem ama olmadı (vista)
-
iyimiş yarın deniyim gece gece yanlış bişey yaparım şimdi:D
-
hocam ilk laptobumu elime aldığımda yapcam. emeğine sağlık.
-
Hocam inanılmaz birşey çok teşekkür ederim ne kadar iphone muabbettini hiç sevmesem blackberry forever desem de adamlar dokunmatik işini iyi yapıyor. resimlerde falan çok rahat oldu çok teşekkür ederim=)