Laptoplardaki Touchpad Lere Apple'lardaki Gibi Multitouch Desteği Kazandırma
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
en iyi win7 ile uyumlu oldugu söyleniyor, kendimde win7 kullanıyorum.
-----------------------------Bi üstteki mesdaja bak hele hacı ne diyon warmıdır böyle bişey ?
-
@ fenerist07 bunu yazdı:
la havle..-----------------------------
Hocam celallenme ;) konu muaazzam güzel ama, ektradan teşşekür edeyim
Bu arada henüz denemedim Xp pro da deneyecegim..
+++++++44
@KaRaKuLe
yanlis anlamadiysam su programi bir incele "RitePen" Ancak ben serialini bulamadim.
-
Abi bakcam şimdi..
Bu arada bu program benim alette çalışmadı desteklemiyor diyor yok böyle bişey ya :|
-
asus eeepc var bnde elantech die bir sistem var multitouch destegi var ama kullanamıoyurm ya parmakları nereye koycaz saka gibi :S
-
5 ağustos bu olay süper oldu ya yarına da bunun serialını bulurum olur biter eywallah :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
5 ağustos bu olay süper oldu ya yarına da bunun serialını bulurum olur biter eywallah :)
-----------------------------bulursan bir sekilde genelden ozelden haberim olsun Karakule ;)
-
5Agustos1921 bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------bulursan bir sekilde genelden ozelden haberim olsun Karakule ;)
-----------------------------tamam hacı sen merak etme ;)
-
denemek isterim. fakat nasıl olacağını, nasıl özellikler getirebileceğini söyle bi düsündüm değmez gibi geliyor bana .
-
Samsung R522 de doğuştan var =)
-
Shawn bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
driveshaft bunu yazdı:
az sonra deniyorum... umarım virus yoktur bir virustotale gönderelim bakalım
-----------------------------la havle..
-----------------------------hacı takma amatör üye belli ;)
-----------------------------amatör üye ile ne alakası var hocam... iyi niyetli olarak açmışsın ama bak virus çıktı taratmadan her eski üyenin verdiğine güvenelim mi yani, belkide yanlış alarmdır oda ayrı konu. yeni üyelerin bilgisayar kültürü yok mudur hiç birşey bilmezler mi? ne bu şiddet bu celal :)
dediğim gibi yanlış alarm olabilir yinede bilginiz olsun...