Lastik Önerisi Olanlar
-
selam hacılar, gla 180 kullanıyorum aracı 2015 eylülde aldım şuan 45-50 bin km arasında. Yaz lastiği yada 4 mevsim lastiği öneren var mı ?
17inch düşünüyorum. Jantı ile beraber alacağım. Fiyat tavsiyesi olan yada marka ?
-
paran varsa continental al.sonra michelin.
-
Sahibinden.com dan lastik bakılır mı ? Var mı uygun fiyata satan bilen ?
-
continental premium contact 5.
-
Continental ötesi yalan.
Michelin aldım. İçerde resmen ses duyuyorum. Çok ovduler ama istediğim gibi değil.. eskise de yeniden Continental alsam diye bekliyorum
-
bırkac hafta once ben kolayoto.com dan aldım.anlasmalı bayılere yolluyorlar.ınternettekı yorumlara gore goodyear efficientgrip oneren sayısı bır haylı fazlaydı kı kullanan arkadasım da memnun.tam almaya nıyetlenmısken aynı gun fıyat yukseldı falken almaya karar verdım.sanırım japon marka ama çankırı da uretılıyor.sımdılık problem yok.
-
Michelin Crossclimate kullandık 17 inc..
Yağmur performansı olağanüstü bir lastik ancak 1 senede çok aşındı..
-
Continental.
-
Binek araçlar için en iyi lastik hangisi Yani yol sesini az alan. Linea var biniyorum sanki arabada lastik yok kıçımın üstünde gidiyor pezevenk araba.
-
Free_Mans bunu yazdı
Binek araçlar için en iyi lastik hangisi Yani yol sesini az alan. Linea var biniyorum sanki arabada lastik yok kıçımın üstünde gidiyor pezevenk araba.
continental'den şaşmayın
-
Markadan ziyade lastiğin sınıfını, kalitesini iyi analiz etmek lazım. Aynı markanın iyi ve kötü olan modelleri, serileri var.
Üstünde yakıt tüketim değeri, yağmurlu havada yol tutuş yeteneği, içeriye ses verme oranı olan etiketi iyi incele. Yoksa da internetten bul.
Tavsiyem yakıtı tüketim değeri ve yol tutuşu a,b olanlardan tercih et, ya da en kötü bu değerlerden biri c olan lastiklerden birini seçmen.
d,e,f yazıyorsa vazgeç :)
Michelin, continental falan bunların isimleri satıyor. Gereksiz yere çok pahalı da olabiliyor.
Onların yerine aynı kalitede diğer markalardan da bulabilirsin.
Goodyear Efficient Grip Performance serisi mesela çoğu ölçüde rekabetçi. Yine Japon lastikleri, Toyo vs falan da başarılı modelleri var.
Tercih senin.
Not : Üretim yılına da dikkat. Dot ........ 4816 yazıyorsa ---2016 yılı 48. haftada üretilmiş demektir.