Lavabo Açıcı Asit Gözüme Geldi!
-
Şu an gezide yanımda ve turp gibi. Merak etmein müridler. iks de
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
öncelikle konu için pardon yazm hatları olabilir tek gözle yazıyorum 25-30 dakka önce lavabo açıcıyla lavaboyu açtım suyu döktüm sonra elimi yıkadım kuruladım sonra gözüm kaşınmıştı bi dokundum galiba bi parçası elimde kalmış yani kristal gibi küçük parçalarya o elimde kalmış gözüm kurur gibi oldu gözümü 15 dkika yıkadım ancak gözüm kupkuru sanki gözüme bişey olurmuki yarında gezi var yaw :S
-----------------------------amk nie söylemiyon..:D
Gezide arkadaş çok normaldi vallaha önünde hatice oturmasına rağmen:D
-
microsoft_07 bunu yazdı:
Şu an gezide yanımda ve turp gibi. Merak etmein müridler. iks de
-----------------------------evt çok iyiydi...
-
andidit bunu yazdı:
Rene nin dediği gibi göz kendini çabuk iyileştiriyor. mikrop kapmasını engellersen gerisini o hallediyor. Bende de tecrübeyle sabittir. Lehimle japon kaçmıştı. :)
-----------------------------hocam japontamamda lehim nasıl iyleşiyor
-
hele şu küçük sinekler yok mu göze bi kaçtımı iflanı sey ettiriyo :|
-
Gözü olanın gözü çıksın :D
-
eet bi bok olmadı banko maçları yazdım 204 tl tutturdm
-
Hakkaten kardeş ne Tahribat'a mesaj atmaya uğraştın?En yakınındaki hastaneye,doktora vb. gitseydin bari...Neyse geçmiş olsun sana
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------bişey olmaz, eczaneye gidebilirsen antibiyotikli bi göz pomadı al onu bi süre prospektüsüne göre kullan bu sırada gözünü kapalı tutmaya özen göster cok fazla yorma, batma vs gibi hisler olacaktır sorun değil 4 gün içinde geçer...
1 sefer lazer ameliyatı oldum
1 sefer sol gözüme yay girdi
1 sefer sol gözüme japon yapıştırıcı kactı, yapışık şekilde gözüm bantlı konyadan ankaraya gittim
1 sefer mangalda gözümün içine yanarken patlayan kömür alevi fırladı...
1 sefer yüzüme benzin patladı...
göz kendini 4 günde iyileştirir, tecrübeyle sabittir :) sen antibiyotikli bi göz pomadı al ki mikrobik bi sıkıntı ortaya cıkmasın...
-----------------------------Abi biraz yavaşla artık :)