folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Lavabo Açıcı Asit Gözüme Geldi!

Lavabo Açıcı Asit Gözüme Geldi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam hastaneye gitmeye gerek yok altta doktor varda bişey olmas dedi ama gözüm kupkuru

hacı benim başım ağrınca jinekolog doktoruna gitmiyorum... her doktorun branşı ayrıdır

alt kattaki doktor göz doktoru mu?

eğer değilse git bi göz doktoruna görün...

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

hocam madem doktora gittin bişey olmaz dedi nie burda konu açıosun??

doktora inanmayıp tahribattaki insanlara mı inanacaksın?? biri sana burda madem asit damladı sabun sür asit-baz etkişleşiminden nötrler bişey olmaz dese yapacakmısın?

bi türlü anlayamadım konuyu burda açmaktaki amacın ne?? her ayagı burkulan eline igne batan başına bi iş gelen burda konu mu açsın?

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    samurai bunu yazdı:

Hah işte,kafası çalışan adam. 

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bişey olmaz, eczaneye gidebilirsen antibiyotikli bi göz pomadı al onu bi süre prospektüsüne göre kullan bu sırada gözünü kapalı tutmaya özen göster cok fazla yorma, batma vs gibi hisler olacaktır sorun değil 4 gün içinde geçer...

1 sefer lazer ameliyatı oldum

1 sefer sol gözüme yay girdi

1 sefer sol gözüme japon yapıştırıcı kactı, yapışık şekilde gözüm bantlı konyadan ankaraya gittim

1 sefer mangalda gözümün içine yanarken patlayan kömür alevi fırladı...

1 sefer yüzüme benzin patladı...

göz kendini 4 günde iyileştirir, tecrübeyle sabittir :) sen antibiyotikli bi göz pomadı al ki mikrobik bi sıkıntı ortaya cıkmasın...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

bişey olmaz, eczaneye gidebilirsen antibiyotikli bi göz pomadı al onu bi süre prospektüsüne göre kullan bu sırada gözünü kapalı tutmaya özen göster cok fazla yorma, batma vs gibi hisler olacaktır sorun değil 4 gün içinde geçer...

1 sefer sol gözüme japon yapıştırıcı kactı, yapışık şekilde gözüm bantlı konyadan ankaraya gittim

göz kendini 4 günde iyileştirir, tecrübeyle sabittir :) sen antibiyotikli bi göz pomadı al ki mikrobik bi sıkıntı ortaya cıkmasın...

Android gibi adamsın vesselam :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

biyonik adam...

hocam sen tüm kredilerini tüketmişsin, birdahakine daha dikkatli olmanı tavsiye ederim :)))

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hocam doktor sana bişi olmaz dediyse ve adama güveniyorsan eczanelerde göz damlaları satılıyor genelde lenslerin yanında veriliyor onlardan kullan...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

iyi sadece gözüne olmuş hocam :| neden bu sitedeki tutarsız müridlerin admini oldugun belli :P

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Rene nin dediği gibi  göz kendini çabuk iyileştiriyor. mikrop kapmasını engellersen gerisini o hallediyor. Bende de tecrübeyle sabittir. Lehimle japon kaçmıştı. :)

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    rene o.O :S  yorumlarada ayri bi guldum heaa.. :D :D :D 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 10529 Toplam Mesaj: 30