Lazer Le Komsu Dinleme Cihazi !!
-
2 euro'ya Lazerle komsu dinleme cihazi yampis...olcak ismi ??
http://www.metacafe.com/watch/767822/laser_espionage_microphone_how_to/
-
mantığı anlamadım ama yapmış gibi :P:D
-
bunu yapabilcek yada bu tür bişi olabilcekse biri nasıl yapıldıgını anlatırsa sevinirim neler lazım
videoyu birazdan izlicem
-
hey allaam ya nasıl calısıyoki o alet. ışıga duyarlı bi direnc kullandı tmm ama vardır yine bi incelii.
-
Bunun nasıl çalıştığını anlayan veya bilen warmı ? Nasıl yapıcaz bunu ?
-
cadmium sulfid photocell die bi dalga lazım ilk olarak bunuda bulmak zordur herhalde kulaklık lazım sonra kulaklığın tellerini bu cadmium sulfid photocell e monte ediosun sonra bunları bi bataryaya bağlıosun daha sonra kulaklık girişinide laptopa bağlıosun windows ses kaydedicide kayıt ediosun ben böle anladım ingilizcem bu kadar kusura bakma
şimdi anladım biraz sanırım lazer ışınlarını cama gönderio dönen ışın dalgalarını cadmium sulfid photocell adlı dalga yakalayıp sese çevirio daha sonra buda bilgisayara aktarılıor anladığım kadarıyla
-
forumda detaylı olarak tartışıldı bu konu
-
hızlı konusuyo çok anlamadım anladıgım kadarıyla, kadyum sulfit fotoseli mikrofon kulaklıgıyla birleştirdi. sonra pile
bağladı gösterdiği şekilde tutturdu. ucunuda bilgisayara bağladı ve normal windows ses kaydedicisini açtı. öbür fotoselide
lazere bağladı ve çalıştırdı fotoseller birbirini görünce sesleri kaydetti ve anladıysam arap olıyım :S
-
yok ya kardeş bi tane fotocell kullandı
bataryada bi boka yaramıo sanırım onu sadece sabitlemek için kullandı sanırım mantığını çözdüm olayın hemde bu saatte:D
-
selim_pusat bunu yazdı:
-----------------------------yok ya kardeş bi tane fotocell kullandı
bataryada bi boka yaramıo sanırım onu sadece sabitlemek için kullandı sanırım mantığını çözdüm olayın hemde bu saatte:D
-----------------------------
hocam lazerin arkasındada warya o fotosel değil mi_? değilse ne__??
-
cadmium sulfid photocell dediği şey LDR'dir.
Çok mantıksız geldi bana video.Ses dalgalarını o lazer nasıl algılayıpta gönderiyor çözemedim :|