folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Lazer Le Komsu Dinleme Cihazi !!

Lazer Le Komsu Dinleme Cihazi !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    2FaN bunu yazdı:
    -----------------------------

cadmium sulfid photocell dediği şey LDR'dir.

Çok mantıksız geldi bana video.Ses dalgalarını o lazer nasıl algılayıpta gönderiyor çözemedim :|

Ses dalgaları odadki her şey gibi camı da titreştirir.. Bu camdan yansıyan lazer ışını da ses tarafından titreştirilen cam tarfından titreştirilir

Böylece ses dalgası lazer ışığı ile taşınmış olur... YAn aslında cihaz pencereyi dinler...

Yalnız görünür lazer kullnırsanız tesbit edilirsiniz kesinlikle...

İstihbaratta bu durum genellikle istenmez.. o yüzden görünmez lazer kullanmak lzaım..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Hmmm anlattığına göre yapması çok basit...

Lazer kaynağını sabitliyoruz..

Eski bir kulaklık kablosunun uçlarını biraz soyuyor ve "Cadmium sulfide (CdS)"  in bir ucuna kırmızı ve beyaz kabloyu, diğer ucunada siyah kabloyu bağlayıp devreyi oluşturuyor...

(burayı tam anladım ama) Son olarak lazeri hedef yerdeki bir yansıtıcıya tutuyor(pencere ye).. Yansıyan ışının karşısına bu CDS i yerleştirip herhangi bir programdan ses kaydı yapmaya başlıyor.. 

Tatilde bir denemek lazım ... 

"Less is More"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

şöyle bir şey .baya işe işe yarıyor:D

Temel adalettir .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sylar
    sylar's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı:

şöyle bir şey .baya işe işe yarıyor:D

----------------------------

İyide hoca aletin adı ne?

Link versene inceleyelim, nedir bu zagazingonun fiyatı felan?

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir... MeSeNe hacklemek için hemen tıkla: http://img123.imageshack.us/img123/9100/msnuw1tu0.swf
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

lazer ile dinleme olayı öle kolay bişey değil kanıca çünki kolay olsa şimdi herkes yapmıştı ve birbirini dinliyor olurdu...siz o videodakine bakmayın adamlar bu lazerli sistemlerin kıralını yapmışlar çok hassas 80 milyara felan satıyorlar bir sürü zamazingosu var yanında..

o resimdeki de ses dalgalarının çanağına çarpmasıyla oluşan titreşimleri özel anfi katıyla yükselten ve kulanklığa veren bir dalgadır çok ta güzle bişey ama yakından biri bağırırsa sağır eder sizi :D

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=lazer&folderid=59997

en sonunda yapacam ha... boşverin bunları herkes keyfine baksın. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 10474 Toplam Mesaj: 27