folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Lazer Le Komsu Dinleme Cihazi !!

Lazer Le Komsu Dinleme Cihazi !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------
    forumda detaylı olarak tartışıldı bu konu

evet hatta piyasada satılan türevleri ciddi derecede pahalıydı. videonun gerçek olabilme ihtimali düşük gibi. 

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı:
    selim_pusat bunu yazdı:

yok ya kardeş bi tane fotocell kullandı

bataryada bi boka yaramıo sanırım onu sadece sabitlemek için kullandı sanırım mantığını çözdüm olayın hemde bu saatte:D

hocam lazerin arkasındada warya o fotosel değil mi_? değilse ne__??

yok hocam o nu bende baştan bişi zanettimde dikkatli bakınca anladım ki lazerin modeli öle kuyruklu lazer sanırım :D 

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

Harbıden bırısı sunun nasıl oldugunu acıklarsa cok ii olur.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

http://www.biltek.tubitak.gov.tr/tekno_tezgah/tekno_tezgah.php?proje_id=495 

bide bu var rene hoca vermiş dinleme techizatları konusunda

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek
    hocam bu pahalı 1 ytl dior o ldr için ? bi lazer birde laptop alınca denerim artık olabilitesini görücez deneyerek :D

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

http://www.direnc.net/main/product_detail.asp?pro_ID=218&sub_cat_ID=0&cat_ID=98

burda satıolar 3 tanesi bi milyon :D almayanı dövüolarmış :X 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    yaw antrak ta vardı, çok güzel görsel olarak, şemalı falan anlatıyordu. mallar siteyi kapamış ya, domaini park etmişler.. orda vardı. ben görmüştüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    YesTERFoX bunu yazdı:
    mantığı anlamadım ama yapmış gibi :P:D
    lazer ışıgını iletken olarak kullanıyor arkadaşım :)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Lazer ses dinleme cihazı!

TÜBİTAK ve ODTÜ'nün üzerinde çalıştığı 'lazer ses dinleme sistemini' iki elektronik öğrencisi üretti bile

Video paylaşım sitesi YouTube'ta art arda yayınlanan ses kasetleri gündeme damgasını vururken, Ankara'daki resmi kurumlar da 'böcek' avına çıktı. Ancak teknoloji o kadar gelişti ki, birini dinlemek için aynı odada bulunmaya bile gerek yok. En çok tercih edilen sistemlerden biri ise 'lazerle ses dinleme' cihazı. Türkiye'de istihbarat dışında kullanımı yasak olan cihazın, terör ve organize suç örgütlerinin elinde bulunduğu tahmin ediliyor.

TESTLERDEN TAM NOT

EMNİYET'İN talebi üzerine TÜBİTAK ve ODTÜ'nün 2006'dan bu yana üzerinde çalıştığı cihaz, iki üniversite öğrencisi tarafından üretildi bile. Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik-Bilgisayar Bölümü öğrencilerinden Sami Aslanhan ve Arif Ekşi, istihbarat aletini bitirme tezi yaptı. Laboratuar ortamındaki testler başarıyla tamamlandı. Güçlü bir lazer kullanılırsa, Üsküdar sahilinde bir banka oturup Levent ve Maslak'taki plazaları dinlemek mümkün.

HEDEFE LAZER SİNYALİ

SIRA dışı istihbarat aletinin çalışma şekli oldukça basit. Dinleme için cihazı, bulunduğunuz yerden hedef binanın penceresine odaklayıp lazer ışını göndermeniz yeterli. Işın, içerideki konuşmanın camda yaptığı mikron düzeyindeki titreşimleri algılayarak elektromanyetik dalgalar halinde ikinci bir ışınla geriye gönderiyor. Cihaz, camda kırılarak geriye dönen lazer ışınıyla gelen frekans spektrumlu dalgaları deşifre ederek ses sinyallerine çeviriyor.

Anti casus cihazları yok satıyor

Gizli kayıtların internete düşmesi, birçok kişiyi 'anti casus' sistemlerine yöneltti. Fiyatları 250 ile 1500 dolar arasında değişen cihazları, özellikle 'dinlenmek'ten çekinen iş adamlarının tercih ettiği belirtildi. Hukukçular ise casus cihazların, mahremiyeti tehdit ettiğini ifade ediyor.

http://www.lifeinbursa.com/haberx/41466/16/lazer_ses_dinleme_cihazi.htm

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:

Lazer ses dinleme cihazı!

TÜBİTAK ve ODTÜ'nün üzerinde çalıştığı 'lazer ses dinleme sistemini' iki elektronik öğrencisi üretti bile

Video paylaşım sitesi YouTube'ta art arda yayınlanan ses kasetleri gündeme damgasını vururken, Ankara'daki resmi kurumlar da 'böcek' avına çıktı. Ancak teknoloji o kadar gelişti ki, birini dinlemek için aynı odada bulunmaya bile gerek yok. En çok tercih edilen sistemlerden biri ise 'lazerle ses dinleme' cihazı. Türkiye'de istihbarat dışında kullanımı yasak olan cihazın, terör ve organize suç örgütlerinin elinde bulunduğu tahmin ediliyor.

TESTLERDEN TAM NOT

EMNİYET'İN talebi üzerine TÜBİTAK ve ODTÜ'nün 2006'dan bu yana üzerinde çalıştığı cihaz, iki üniversite öğrencisi tarafından üretildi bile. Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik-Bilgisayar Bölümü öğrencilerinden Sami Aslanhan ve Arif Ekşi, istihbarat aletini bitirme tezi yaptı. Laboratuar ortamındaki testler başarıyla tamamlandı. Güçlü bir lazer kullanılırsa, Üsküdar sahilinde bir banka oturup Levent ve Maslak'taki plazaları dinlemek mümkün.

HEDEFE LAZER SİNYALİ

SIRA dışı istihbarat aletinin çalışma şekli oldukça basit. Dinleme için cihazı, bulunduğunuz yerden hedef binanın penceresine odaklayıp lazer ışını göndermeniz yeterli. Işın, içerideki konuşmanın camda yaptığı mikron düzeyindeki titreşimleri algılayarak elektromanyetik dalgalar halinde ikinci bir ışınla geriye gönderiyor. Cihaz, camda kırılarak geriye dönen lazer ışınıyla gelen frekans spektrumlu dalgaları deşifre ederek ses sinyallerine çeviriyor.

Anti casus cihazları yok satıyor

Gizli kayıtların internete düşmesi, birçok kişiyi 'anti casus' sistemlerine yöneltti. Fiyatları 250 ile 1500 dolar arasında değişen cihazları, özellikle 'dinlenmek'ten çekinen iş adamlarının tercih ettiği belirtildi. Hukukçular ise casus cihazların, mahremiyeti tehdit ettiğini ifade ediyor.

http://www.lifeinbursa.com/haberx/41466/16/lazer_ses_dinleme_cihazi.htm

memleketin mahremiyetimi kalmış artık a.q. kimin eli kimin cebinde belli değil Allah Allah........

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
Toplam Hit: 10470 Toplam Mesaj: 27