folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder League Of Legends Online

League Of Legends Online

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

lol a başla ekle frende 

DarkWamp & PanxeR 

EU serverdeyiz tbt den de bir çok kişi war pssmst fln  hon u salla clienti  lol un 3 de 1 i kadar x) 

seviye olarak çok zor degil ögrenmek dota dan daha kolay ama pro olmak için zaman gerekio :( 

para ile alabileceğin şeyler war ama para harcamadan da aynı güçte olursun da sevdiğin herşeye para verirsin günün kaç saatini buna ayıran bi kişi bırak ta versin 

2 saatlik sinema 10 tl x)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

dh den elemanlarla oynuyorum tbt ten oynayan varsa takılırız beraber  nick BerserkMonk

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende online bi oyuna akşamlar 1-2 saat ayırmak istiyorum,

dota hiç oynamadım pek bu oyunlarıda bildiğim söylenemez.bana aşırı derece bu oyunda yardımcı olmak isteyen var mı? :D varsa indirip kuracağım :p

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Ben de burdan görüp başlamıştım aşağı yukarı 1-2 aydır oynuyorum. Valla güzel geldi bana hala sıkılmadan oynuyorum her gün. Pessimist hocam baya yardımcı olmuştu bana sağolsun. Takıldıgınız sormak istedigniz yerlerde bende yardımcı olabilirim.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pi0T13
    Pi0T13's avatar
    Erkek

fena deil ben 1 ayı geçkin süredir oynuyorum ve oldukça keyif  alıyorum oynarken..

.... Hamdım, Piştim, Yandım ....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

lol a başla ekle frende 

DarkWamp & PanxeR 

EU serverdeyiz tbt den de bir çok kişi war pssmst fln  hon u salla clienti  lol un 3 de 1 i kadar x) 

seviye olarak çok zor degil ögrenmek dota dan daha kolay ama pro olmak için zaman gerekio :( 

para ile alabileceğin şeyler war ama para harcamadan da aynı güçte olursun da sevdiğin herşeye para verirsin günün kaç saatini buna ayıran bi kişi bırak ta versin 

2 saatlik sinema 10 tl x)

-----------------------------

beni unuttun. bülüğünü keserim haaa.

verpacino

ben dota takıldım zamanında az biraz item mitem nerden yapılıyo neyi birleştirion vs onları ezberlemekten gözüm korktu.

LoL o konuda süper bişey. Tek NPC'den tüm itemleri alabiliyosun, paran tamamlamaya yetmiyosa parçasını alabilirsin, ağaç şeklinde

neleri istedigini gösterio

yeni başladıysan NPC'deki önerilen itemleri alarak oynayabilirsin.

onun dışında;

1- oyunda IP ve RP denilen iki puan türü var. IP: Maç yaparak kazandıgın puanlar (Rune, o hafta beleş olmayan char alırken kullanabilirsin) 

RP: satın aldıgın puan. kasmana gerek kalmadan bastırırsın parayı char / skin vs alabilirsin

2- oyunda genel lvl en son 30'a kadar. 30 lvl de ranked games denen mod açılıyor. ona girebiliyorsun. 30 lvl olmama rağmen hala götüm yemiyo girmeye.

sağlam rune kasman gerekiyo (rune kabaca ek özellikler veren taşlar)

3- oyun aynı dota gibi zaten minionlar towerlar base'ler, orman icinde yaratıklar vs var buff veren.

4- 3vs3 5vs5 maç yapabilirsin, veya Custom Game modunda teke tek bile atarsın, botlara karşı da atarsın. Zaten 2 harita var ve değişmiyor

5- grafikler gayet güzel ilk oynadığımda çocuksu falan gelmişti. şuan tek geçerim o grafikleri.

6- her hafta beleş deneyebileceğin charlar değişiyor. arasıra yeni charlar geliyor. 

aklıma gelenler bu kadar diğer oynayanlar da bişiler ekler illaki

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Yaklaşık 1 ay cıvarı oldu oyuna baslayalı.

Ilk basladıgım da bıraz tuhaf geldı,ama oyunu,ıcerıgını anlamam 2-3 oyundan sonra yeterlı oldu.

Kolayca ogrenebılecegın ve gercekten zevklı bır oyun.

Can sıkılma dıye bırsey yok 60 kusur karakter var.Hergun 1 karakterle takılsan 60 gun eder zaten :) 

Her haftada yenı karakterler gelıyor zaten oyuna.Suanlık hersey yolunda,zevkle oynmuyorum :)

Ama Solo takılmak zorunda kalıyorum arkadas edınmedıgımden oyunda.

Eger TBT den arkadaslar varsa Frıend Lıst e ekleyın benı hep beraber 5X5 yaparız,Akarız ;)

Nıck; apokontek

Oyuna baslayacak olanlara,tavsıyem;baslasınlar ;)

Oynadıgım dıger onlıne oyunlar;

Knıght OnLıne ; 6 sene oynadım bıraktım yıllar once

BOI ; 2-3 hafta oynadım sıkıldım :)

Metın2 ; 1-2 hafta oynadım sıkıldım,grafık berbat geldı :)

Transformice ; ZEvklı bır fare oyunu,1 aydır felan arada bır gırıyorum sıkıldıgımda :)

League Of Legends(LoL) ; fare oyunu ıle aynı zamanda basladım 1 ay felan oldu baslayalı,zevklı bır oyun:)

Cabal OnLıne ; 1 senedır felan oynuyorum,162 lw BL var işte arada gırıyorum,pc kaldırmadıgı ıcın abımın pc bosta olunca takılıyorum :)

Klansavasları ; bu browser oyununuda 7 seneden fazladır oynuyorum,Suan World 7 de hesabım var.Canım sıkıldıkca gırıyorum.

Bu arad aNot; LoL oyununun grafıklerını dusurerek 128 mb ekran kartı olan bır bılgısayarda bıle cok rahat kasmadan oynayabılıyorsunuz.

Zaten ılk basta baslamamın sebebıde bılgısayarımı kasmamasıydı :))

Başlayan olursa bu oyunlara benı bulsun :) Nıck; apokontek ;)

Allah büyüktür vesselam...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

ChaosTr friend ekleyin beraber akalım , bu ara sağlam adam sıkıntısı yaşıyorum .

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

ya bazen youtubede bakıyorm şu phreakın videolarına kaymak gibi grafikler var. Bi türlü bulamıyorum bu grafik ayarlarını nerden yapıyoruz acaba ?

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Birkaç gün güzel gidiyorda sıkıyo bir süre sonra.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 11242 Toplam Mesaj: 88