League Of Legends Online
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
vakit geçirmek için ideal bir oyun başlayabilirsin.Oynayan arkadaşlarında varsa onlarla birlikte oynayarak daha fazla zevk alırısn oyundan.
Edit: Hon oynamadım ama lol gibi herhafta yeni hero veya güncelleme geldiğini sanmıyorum lol devamlı dengeleri değişen bir oyun.
o zaman çok yanılıyosun hocam 2 günde 1 update geldiği bile oluyo sürekli yeni herolar vs. -
bu kadar aptalca birşey yok abi ya. giriş için sıraya alıyo 40 dakka bekletiyo son 20 dakka server dolu diye kapatıyo oyunu.
-
Oyun güzel grafik ve eğlence açısından
benim oyun içindeki nickim de holyzone
-
güzel baya oyun yav 3-4aydır oynamıom gördüm cnm cekti he kütahyaya gidince indiririm gelirim bende oyun kurarsanız.
nick: hayriabi
-
Cok fazla oyuncusu war.eger bir süre oyayıp anlarsan bagamlılık yaratabilir.son3 gundur dünya şampiyonlugu vardı.saglam taktikler kapılabilir en son 250 bine yakın izleyeni vardı.
nickim:orakelvaligali1 ekleşelim,oynayalım
-
bende oynuyorum nick aynı geçen hazarfenle bi oyun attık bi tarafımızdan kan aldılar neyse :)
oynamayan tbt li kalmasın :)
selim 1 günde oyuna girerken yaz da beraber girek :)
-
Cosplay bunu yazdı:
bu kadar aptalca birşey yok abi ya. giriş için sıraya alıyo 40 dakka bekletiyo son 20 dakka server dolu diye kapatıyo oyunu.
-----------------------------Serverlera ddos atılıyor bu yüzden eu serverlarında login kısıtlaması var 2-3 gündür günün her saati over 9000 sıra veriyor.Bu yüzden saldırılar sonlana kadar sinirlerinizin bozulmasını istemiyorsanız lol den uzak durun derim.
-
Ben oyun betadayken berı oynuyorum halada oynarım. Oyun gayet guzel hos ama takımın olmadan oynadıgında zaten sınırlerın bozuluuyor.
Insanlardan nefret edıyorum bazen bu oyunu oynadıkca.
-
emreslmn bunu yazdı:
Ben oyun betadayken berı oynuyorum halada oynarım. Oyun gayet guzel hos ama takımın olmadan oynadıgında zaten sınırlerın bozuluuyor.
Insanlardan nefret edıyorum bazen bu oyunu oynadıkca.
-----------------------------ağzından bal damlıyor boşa gitmesin diye leğen koyuyorum altına.
takım üyeleri arasındaki uyum olduktan sonra oyun gerçekten zevkli oluyor,
ama herkes kendi telinden çalarsa, salak salak hareketler yapıp, sonra da tutup surrender atınca
insanın verem olası geliyor
-
bende oynuyorum ama bence oynayanları us veya eu olarak ayırsaydınız daha iyi olurdu