League Of Legends Online
-
çat pat ingilizcemiz vardı idare ediyorduk. şimbi başka bi dil :D ing olmuyormu bu oyun yaw :D
-
abangenden mi ne onu seçiyorsun hocam ilk kurulumda,kaldırıp tekrar kurman lazım :D
-
abi hiç bişi anlamadım ben bundan yaw :D
ok filan bişiler atıyorum :D
-
Lan bende diyorum niye kimse eklemedi :d Beyler oyundaki adım RisperidoN'muş şimdi hatırladım :D Yalnız level 30'da değil daha
-
selam hocalar,
bir sorum olacak oyun çok güzel severek oynuyoruz da. taktiksel mi bilmiyorum ama bir sorum var,
şimdi karşı taraf bizim kuleleri etkisiz hale getirdi.3 kişi çok güzel savunma yaptık adamlar deli oldular resmen,25 öldürüp 5 öldük. ama sonuçta kaybettik çünkü adamların ufaklıkları çok oyalıyordu bizi. her neyse bu kuleler yıkıldıktan sonra onları tamir edebilen bi şampiyon var mı? yada öyle bi durumda siz ne yapıyorsunuz?
-
vay lol cüler benide ekleyin listeye, id: altug
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------selam hocalar,
bir sorum olacak oyun çok güzel severek oynuyoruz da. taktiksel mi bilmiyorum ama bir sorum var,
şimdi karşı taraf bizim kuleleri etkisiz hale getirdi.3 kişi çok güzel savunma yaptık adamlar deli oldular resmen,25 öldürüp 5 öldük. ama sonuçta kaybettik çünkü adamların ufaklıkları çok oyalıyordu bizi. her neyse bu kuleler yıkıldıktan sonra onları tamir edebilen bi şampiyon var mı? yada öyle bi durumda siz ne yapıyorsunuz?
-----------------------------
tamir gibi bişey söz konusu değil hocam gangbang yapcaksınız ancak. madem kill alabiliyosunuz adamları indirince abanın ortadan hep birlikte zaten oyun orda biter -
bnde oynuom 10lvl im..
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------
selam hocalar,
-----------------------------Heidenminger mi ne bi hero var onun ultisi kule tamir ediyo hocam da. Adamların 3ünü de öldürdükten sonra hep beraber kendi minionlarınızın önünü açıp onlarla beraber kuleye gidip inhibitor keserseniz oyun biter.
-
bende oynuyorum nick seretid