folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder League Of Legends Online

League Of Legends Online

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

çat pat ingilizcemiz vardı idare ediyorduk. şimbi başka bi dil :D ing olmuyormu bu oyun yaw :D

Zehirrr . . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abangenden mi ne onu seçiyorsun hocam ilk kurulumda,kaldırıp tekrar kurman lazım :D

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

abi hiç bişi anlamadım ben bundan yaw :D

ok filan bişiler atıyorum :D 

Zehirrr . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Lan bende diyorum niye kimse eklemedi :d Beyler oyundaki adım RisperidoN'muş şimdi hatırladım :D Yalnız level 30'da değil daha

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

selam hocalar,

bir sorum olacak oyun çok güzel severek oynuyoruz da. taktiksel mi bilmiyorum ama bir sorum var,

şimdi karşı taraf bizim kuleleri etkisiz hale getirdi.3 kişi çok güzel savunma yaptık adamlar deli oldular resmen,25 öldürüp 5 öldük. ama sonuçta kaybettik çünkü adamların ufaklıkları çok oyalıyordu bizi. her neyse bu kuleler yıkıldıktan sonra onları tamir edebilen bi şampiyon var mı? yada öyle bi durumda siz ne yapıyorsunuz?

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek
    vay lol cüler benide ekleyin listeye, id: altug
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı:
    -----------------------------

selam hocalar,

bir sorum olacak oyun çok güzel severek oynuyoruz da. taktiksel mi bilmiyorum ama bir sorum var,

şimdi karşı taraf bizim kuleleri etkisiz hale getirdi.3 kişi çok güzel savunma yaptık adamlar deli oldular resmen,25 öldürüp 5 öldük. ama sonuçta kaybettik çünkü adamların ufaklıkları çok oyalıyordu bizi. her neyse bu kuleler yıkıldıktan sonra onları tamir edebilen bi şampiyon var mı? yada öyle bi durumda siz ne yapıyorsunuz?

tamir gibi bişey söz konusu değil hocam gangbang yapcaksınız ancak. madem kill alabiliyosunuz adamları indirince abanın ortadan hep birlikte zaten oyun orda biter
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

bnde oynuom 10lvl im..

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

selam hocalar,

Heidenminger mi ne bi hero var onun ultisi kule tamir ediyo hocam da. Adamların 3ünü de öldürdükten sonra hep beraber kendi minionlarınızın önünü açıp onlarla beraber kuleye gidip inhibitor keserseniz oyun biter.

since 2005 // tbt
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seretide
    seretide's avatar
    Erkek

bende oynuyorum nick seretid 

Saçma
Toplam Hit: 11241 Toplam Mesaj: 88