Led Tabela Yaptıracağım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Merhaba millet ; 

Led tabela yaptirmak istiyorum yaklaşık 2mt en  36cm felan yükseklikte sitede yapanlar vardı yanilmiyorsam ilgilenen arkadaslar fiyatlarla birlikte ozelliklerini yazabilirmi ? Teşekkürler şimdiden

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ben şu an tunustayım pazar günü evde olurum.
    ne yazılcak tabelaya adres neresi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Ayvalık tost yazilcak ama Animasyonlu ve müdahale edilebilri yani istenildigi takdirde degistirilebilir olmali hocam :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

ben şu an tunustayım pazar günü evde olurum.
    ne yazılcak tabelaya adres neresi.

bende kaygusuz bizim gebzede ona pm at demek için girmiştim konuya. adam dedektör gibi :D

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

Ayvalık tost yazilcak ama Animasyonlu ve müdahale edilebilri yani istenildigi takdirde degistirilebilir olmali hocam :)

Aynen animasyonlu filan yani değiştirilebilen daha iyi abi. Eski iş yerinde vardı. Özel günlerde özel animasyon filan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Senin aradigin kayan yazi renklileri falanda var googlede sen ayrintilari incele ondan sonra ne istegini bil yaptir bence

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

Bahsettiğin tabela kayan yazı usb bellek yardımıyla istediğin yazıyı animasyonu değiştire biliyorsun
    http://evgoelektronik.com/urun/kirmizi-32x128cm-akilli-led-tabela---kayan-yazi_3228.aspx?CatId=155

onekine?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    aşagıdaki konu yine kaygusuz'un.

www.tahribat.com/Forum-Kayan-Yazi-Yapalim-Mi-166687/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hocam sıkıntı değil. kayan yazı istiyorsun anlaşılan.
    telefonla pm at yarın görüşelim.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    volkan bunu yazdı

Bahsettiğin tabela kayan yazı usb bellek yardımıyla istediğin yazıyı animasyonu değiştire biliyorsun
    http://evgoelektronik.com/urun/kirmizi-32x128cm-akilli-led-tabela---kayan-yazi_3228.aspx?CatId=155

hocam çok pahalı be ya...

4 tane panel 628 tl ufffff

ben sana satayım 4 paneli ben sana 430 den vereyim 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    volkan bunu yazdı

hocam çok pahalı be ya...

4 tane panel 628 tl ufffff

ben sana satayım 4 paneli ben sana 430 den vereyim 

hacı ben 8 paneli 628 veriyom  kontrol karı vs çartı curtuyla  kaldiki tabelanın kasası özel yaptırıyoruz hazır almıyoruz piyasdakiler gibi 6 ay çalışıp su geçirip bozulmuyoo kii sen 4 paneli 430 veriyoron  ben 8 panele 628 demişim  seninki daha pahalıya geliyo 860tl geliyo :))

onekine?
Toplam Hit: 2055 Toplam Mesaj: 16