folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Legal Yada İllegal Yollarla Yabancı Ülkeye Kaçış

Legal Yada İllegal Yollarla Yabancı Ülkeye Kaçış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek
    mürid kardeşler ben  bi arkadaşımla birlikte norveçe gitmek istiyorum orda yaşayan bi akrabam var onun bize müsafirlik kağıdı göndermesi uzun sürermi  gönderdi diyelim orda o ülkenin vatandaşı olabilmekiçin kağıt üzerinde anlaşmalı evlilik yapılıyomuş bu işler zor işlermi  daha önce yapmış olan biri varsa beni bu konu da aydınlatabilirmi müsafirlik kağıdı gelmediğii takdirde ikinci bi kaçış planı olarak ne öneririsiniz kesinnlikle bi yolunu bulup gidicez yani  daha önce o yolu bulmuş biri varsa benimle paylaşsın  bi zahmet

son bitlisli
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Öncelikle turist vizesi ile gitme ihtimalin var. Akrabalarınında yardımı gerekli ama kalacağını anlarlarsa işin zorlaşır. Bizim arkadaşa vermediler. Bu işlemler uzun sürer, senden teminat isteyecekler bankada para, ev vs...

Bunun dışında ilegal gitmek için, gemici kağıdı çıkarırsın, oraya sefer yapan gemiye gir çalış, norveç de in. Bunun dışındaki illegal yollar zor.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

illegal yolla kendini bo$a h€ba etmii$ olursun. hiç öyle bi$eye kalkı$ma.

akraban her kimse norveçte muhakkak ki tanıdığı veya çevresi vardır. elbette bugüne kadar edinmiştir. nazı geçicek norveçli bi işveren tanıdığı mutlaka vardır. gitsin onlara seni ve arkadaşını anlatsın böyle böyle iki arkadaş var onları sizin şirkette çalıştırmak için alalım diye. zaten onlarda böyle bişey istiyorlar çünkü sana deseler 10 saat çalış diye sen uça uça çalışırsın. ama norveç vatandaşına denildiğinde ya bi git ya ne çalışıcam 10 saat der. o yüzden böyle yaparsanız senin için daha karlı olur . hem iş aramak zorundada kalmazsın. bütün işlemlerini şirket yapar.

turist vizesiyle felan olucak iş değil (:

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

hoca arkadaşla bizde 1 yıldır kesin gidiş planı yapıyoz ama yolunu bulamadık.+bizde kırmızı pasaporta var evliliğe falan gerek yok ama avrupadaki tanıdıkalrın hepsi yan ciziyo..bildiğim kadarıyla kacak falan olayları 90 larda kaldı gemide aclıktan zıbaran afrikalı mülteciler gibi olursun mazallah :D...bi şekilde gidersen haber ver bizide al yanına :)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

adam gibi vizeni falan alıp gidersen bişey dememde öyle kaçak gidip 3.sınıf insan muamelesi görüp diken üstünde yaşayacana ülkende sürün daha ii.

ayrıca müsafir değil misafir...

l enfer c est les autres Sartre ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

frt bunu yazdı:
    -----------------------------
    mürid kardeşler ben  bi arkadaşımla birlikte norveçe gitmek istiyorum orda yaşayan bi akrabam var onun bize müsafirlik kağıdı göndermesi uzun sürermi  gönderdi diyelim orda o ülkenin vatandaşı olabilmekiçin kağıt üzerinde anlaşmalı evlilik yapılıyomuş bu işler zor işlermi  daha önce yapmış olan biri varsa beni bu konu da aydınlatabilirmi müsafirlik kağıdı gelmediğii takdirde ikinci bi kaçış planı olarak ne öneririsiniz kesinnlikle bi yolunu bulup gidicez yani  daha önce o yolu bulmuş biri varsa benimle paylaşsın  bi zahmet

benim gibi bi odunla evlenecek birini bulursan bana da ordan pm at :| belki ordapara kazanmayı başarabilirim :||

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

norveç şuan dünyada en yüksek ücretlerle iş olanakları sağlıyor ,mutlaka gdip görülmesi gerekilen biryer

birçok türk yerleşmiş bile sosyal faaliyetleride var,

ayrıca sanıldıgı gibi soguk veya ters insanlar değiller , imkanım olsa atlar giderim iş için tabi.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tarzan bunu yazdı:

frt bunu yazdı:

benim gibi bi odunla evlenecek birini bulursan bana da ordan pm at :| belki ordapara kazanmayı başarabilirim :||

illa abazalıkla biyere varmak istiyosanız gidin almanyaya olm (: norveçte ne işiniz var (:

alman kızları türk erkeklerine bayılır (: eren seni havada kaparlar şerefsizim (=

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek
    mürid kardeşler valla gitmenin o kadar zor olmadnı düşünüyodum ama gidicez ya başka yolu yok bu arada abazılık ön planda deildir sadece çifte vatandaşlık alıp rahat yaşamak  istiyoruz . 3.sınıf insan muamaelsesi görme konusunda  size hak veriyorum ama türkiyede 5.sınıf insan muamalesi görmekten ben bıktım usta ben bıktım ustaaa

son bitlisli
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zil çaldı yarı$ ba$ladı (=

önce kim gidicek gırı$ımcı vatanda$lığa (=

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:

hoca arkadaşla bizde 1 yıldır kesin gidiş planı yapıyoz ama yolunu bulamadık.+bizde kırmızı pasaporta var evliliğe falan gerek yok ama avrupadaki tanıdıkalrın hepsi yan ciziyo..bildiğim kadarıyla kacak falan olayları 90 larda kaldı gemide aclıktan zıbaran afrikalı mülteciler gibi olursun mazallah :D...bi şekilde gidersen haber ver bizide al yanına :)

--------------------------

merak etmeyin abi oraya kapağı bi atayım alayı türk olacak oranın herkese misafirlik kağıdı yollucam biraz okudumda norveçin nüfus problemi varmış bi türlü artmıyomuş bizzat olaya el koymaya gidiyoruz ama harbiden de akrabaların hepsi yan çiziyo avrupaya  kaçan kimseyi tanımıyo

son bitlisli
Toplam Hit: 5329 Toplam Mesaj: 32