folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Legal Yada İllegal Yollarla Yabancı Ülkeye Kaçış

Legal Yada İllegal Yollarla Yabancı Ülkeye Kaçış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Sizin de bir oykunuz olmali gercek kacis oykusu.gercek bir kacis.Ama kesinlikle legal olmali.Arkadasimizin birisi buna deginmis.baska turlu kesinlikle zor anca biriyle evlilik yapmaniz lazim onunda kisitlamalari olabiliyor.Once kendi oykumu anlatayim.1998 Antalya si.Lise yillari bitmis buyuk olasilikla turizme donuk bir sektorde bir is tutturmak yada Universite ye gecmek hayat plani ama genclik atesi diger yandan amerika ve bati filmlerdeki hayatlar vs.bizde bu is nasil olur filan ciddi ciddi bi tutku oldu sonunda hayata gecirilmeye karar verildi.tanidigimiz hatay li bir bufeci agbimiz bize onayak oldu kardesi gemici idi.bi yunan gemisinde calisirdi onunla tanistik anlatirdi bize surekli New york New Orleans San Fransisco Rottaerdam Yokohama Hong Kong Guney afrika limanlari sehirleri kadinlari vs icimiz giderdi macera atesi iste.Bizde bu abimize meseleyi actik biz bu isi yapiyoz zaten dedi kac kisisiniz ne kadar paraniz var oteberi.5 kisiden 5000 $ cikardik 1998 kuruyla 175 000 176 000 tl siydi dolar.5000 e anlastik.Rota soyleydi;Antalya Mersin-Tasucu-Girne.Oradan Guzelyurt gece yarisi bir 6-7 metrelik bir tekne ile acikta bir kuru yuk gemisi oradan girit Hanya limani.Buradan ise hatay li gemici nin calistigi gemi ile Marsilya-New Orleans limani.Aynen rotadaki gibi herkes yol icin birer sirt cantasi yapti geriye cevreye yada evlere yazili notlar birakilarak yola cikildi.ben arkadaslarin fethiye deki yazliklarina gittigimizi anlatan bi notu mutfaktaki masaya birakarak evden ayrilmistim.5 kisi sirtlarda birer sirt cantasi once Mersin tasucuna oradan Girne ye kalkan buyuk feribotla girne ye gittik.girne de bir pansiyonda 2 gun kaldik.Hatay li gemicinin koordinasyonundaydi her sey.Girne den hatay li gemicinin gonderdigi bir eleman bizi teslim aldi 19 temmuz 1998 de aksam sulardinda once bi restaurant ta yemek yenildi hala herkes keyifli hersey yolunda gidiyodu nede olsa.gece karasularina acilacaktik.orda hareketle ilgili bilgilendik gemi batarsa ne yapacagiz filan vs.guzelyurta harekette ettik gece yarisina dogru.bi portakal bahcesinde birisi ile bulusuldu.ordan bi jip ile karanlikta neresine gitmedigimiz bir deniz mevkiine geldik ama gece super.hava sicak ve nemliydi bi tekneyi ay isigi olmadan denizde farkedebildim.jipten herkes tekneye gecti.burada paranin tamami Hatay li gemicin tayin ettigi arkadasa teslim edildi.Ama manyak heyecan oluyodu insan bilmedigin ayak basmadigin baska bi yerde bi saat vs .tekneci vatandasla fazla samimi olamadik.cunku 45 dakika filan oldu bize surekli 5-6 kisinin rahat oturabilcegi kapali kisimdaoturmamizi bisey sormamamizi istedi serefsiz.saat 02.35 sulari filan rumca bi megafon sesiyle bizim hikayemiz bitti.rum sahil koruma teknesi bizi cevirdi.sonrasi malum.hepimizi aldilar.yuzumuze yuzumuze isiklar tutarak bizi tekneden aktardilar.once hangi sehre goturduler bimiyoruz ama sonradan birisine ingilizce sokturduk lefkosa rum tarafindaymisiz filan.sorgu sual ettiler bizi bazi yerlerde tartaklamaya varildi.diplomatik krize yolacmadik.kibris turk yetkililer geldi bir hafta sonra yanimiza.8. gun unutmam turk tarafina teslim edildik.turk tarafinda fazla kalmadik 3-4 gunde kibris lefkosa da bizi idare ettiler.ama sorgulamalar siki oldu.orgutmusunuz ilticacimi vs vs.Mersin Tasucuna geldigimiz gunun sabahi bizi hemen mahkemeye cikardilar.yurttasligi tehlikeye sokmak vs abuk sabuk maddeler rahmetli peder saolsun saglam bi avukatla geldi biraz parada o bayildi.5 sene pasaport alamaz diyede bi karar cikti.2003 e kadar pasaport alamadim.2004 te edindim pasaportumuda.iste size kendi basimdan gecen bir yasanmis olay.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 5337 Toplam Mesaj: 32