Legal Yada İllegal Yollarla Yabancı Ülkeye Kaçış
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------
Legal olıursa adı kaçış olmaz ki :D
-----------------------------hocam yapma ya konu başlığınamı takıldın ama genede açıklıyım konu başlığında dedim ki kaçıyorum legal ve ya illegal yollarla yani ben bu ülkeden kaçıyorum ama yasal yollarla veya yasal olmayan yollarla ya da sen haklısındır o kadarda önemli deil
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------hoca arkadaşla bizde 1 yıldır kesin gidiş planı yapıyoz ama yolunu bulamadık.+bizde kırmızı pasaporta var evliliğe falan gerek yok ama avrupadaki tanıdıkalrın hepsi yan ciziyo..bildiğim kadarıyla kacak falan olayları 90 larda kaldı gemide aclıktan zıbaran afrikalı mülteciler gibi olursun mazallah :D...bi şekilde gidersen haber ver bizide al yanına :)
-----------------------------diplomat çocugu falansan (kırmızı pasaport) her türlü kalırsın hiç dert etme
yok babam fabrikada işçi :)...sadece bulgaristan göcmeniyiz.gidip çifte vatandaş oldum ;) -
legal kacısmı olur lae
-
dostum gümrüklerdeki arkadaşlarla konuşalım istersen...:)
Len manyakmısın :) legal gidersin ama biraz vakit ve nakit alır...
Ama illegal gitmen zor ve senin gitmen daha zor....
Yaşın daha 19 ....:) -
cok paran yoksa sen bu sevdadan vazgec
cok paran varsa norvecde ne isin var
cok zor
turist vizesiyle gidip norvec vatandasiyla evlenmek en mantiklisi
ama sorun vizeyi almakda
norvec vatandasi olmasi sart degil oturumlu tc vatandasida olur ama
vatandasligi norvecli birinle evlenirsen cabuk alirsin
en önemlisi sana sahip cikacak seni organize edecek kan bagin olan biri lazim
-
severim böyle konuları
-
Git Git Norveçe de git çifte vatandaş olursun (:
----------------------------------------------------------------------------------Yetkili Makam Kararı ile Türk Vatandaşlığının Kaybı
Türk Vatandaşlığından Çıkma İzni
Almanya, Avusturya, İsveç, Norveç ve Danimarka vatandaşlık kazanımında Türk vatandaşlığından çıkmayı şart olarak koşmaktadır.
403 Sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununun 20 inci maddesi uyarınca
TÜRK VATANDAŞLIĞINDAN ÇIKMA İZNİ
aşağıdaki şartların varlığı halinde İçişleri Bakanlığı’ nca verilebilir:
a. Mümeyyiz ve reşit olmak,
---------------------------------------------------------------------------------
Kaynak: http://www.izmirnufus.gov.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=61
-
kardeşim napcan avrupada falan.Gölhisarda avrupa gibi bi yer otur sen tuanada gerisini ziktiret
-
ayamann bunu yazdı:
-----------------------------cok paran yoksa sen bu sevdadan vazgec
cok paran varsa norvecde ne isin var
cok zor
turist vizesiyle gidip norvec vatandasiyla evlenmek en mantiklisi
ama sorun vizeyi almakda
norvec vatandasi olmasi sart degil oturumlu tc vatandasida olur ama
vatandasligi norvecli birinle evlenirsen cabuk alirsin
en önemlisi sana sahip cikacak seni organize edecek kan bagin olan biri lazim
-----------------------------öncelikle hocam çok param yok hatta hiç param yok bi şekilde o misafirlik kağıdını alıcam tc vatandaşı bir norveçliyle evlensemde olur yani bu bilgi çok iii oldu hocam beraber gideceğimiz arkadaş bir tahribat mürididir kendi si bana göre dünyadaki en zeki en fırlama kişiliktir daha ötesini hiç görmedim yani gideceğim arkadaş ta hiç problem yok
-
Davos bunu yazdı:
dostum gümrüklerdeki arkadaşlarla konuşalım istersen...:)
Len manyakmısın :) legal gidersin ama biraz vakit ve nakit alır...
Ama illegal gitmen zor ve senin gitmen daha zor....
Yaşın daha 19 ....:)
-----------------------------hacam zor oldunu biliiyorum ama benimde elimde misafirlik kağıdı olacak adını çok fazla zikirettim ama napım yani var yani en olmadık 4 senelik üniversiteliler için yabancı ülkeye kaçış çok kolay hemde legal yollarla