Lens Kullanan Varmı ?
-
ben günlük kullan-at kullanıyorum. o da aksamları dısarı çıkınca
ama gözlükte lenste boş iş
biriktir 1000 euro
git laser ameliyet ol.
napıcan senelerce ne ugraşcan yok gözlüğüm bugulandı yok lensim kayboldu
-
Hocam sen aylık almamışın ki günlük almışsın. Zaten ikisinin de ömrü 1 ay ama sen her gün tak-çıkar yapıcan, gözünde lensle uyuyamayacan, ben en son ne zaman taktığımı unutuyorum, 1 ay oldu mu olmadı mı lan diye şüpheye düşünce olmadı sil baştan diyip o günü 1. gün kabul ediyom :P
Bkz: http://www.bausch.com/our-products/contact-lenses/contact-lenses-for-astigmatism/purevision-contact-lenses-for-astigmatism/
-
elminster bunu yazdı
Arkadaş bunu da anlamış değilim.
Göz çizme ameliyatı yapan çoğu gördüğüm proflar gözlük kullanıyor.
Her göz bozukluğunun çözümü değil ki lazer ameliyatı, hipermetroplar astigmatlılar ne yapsın mecbur gözlüğe/lense devam (:
12 yıl oldu sanırım ben lens kullanmaya başlayalı. Düzgün kullandığın, temizlediğin, gözünde uyumadığın, güzel bir lens solüsyonu kullandığın, kısaca işte özen gösterdiğin takdirde hiçbir şey olmuyor çok da kullanışlı buluyorum.Ara ara gözlüğe geçiyorum yoğun zamanlarımda, bilgisayar karşısında çok (günde 18+ saat) vakit geçirmem, günde üç dört saatten fazla uyumamam gereken, bir de küçücük odayı duman altı yaptığım sınav dönemlerinde falan. O da gözlerim zaten mahvoluyor bir de lensin ekstra bir etkisi olmasın diye, kuruyor çünkü göz doğal olarak.
Temizliğine dikkat ettiğin sürece güvenle kullan ^^
-
futurist bunu yazdı
Benim bir bilgim yok sadece şunu söylemek isterim lens kullanmasanda kullaniyorum der ehliyete kayit yaptirirsan polis gözlüğün yok diye ceza yazamıyormuş
raporsuz o işi yapamazlar muride.. İyi oldu bende diyim on numara camm gibi görüyorum. yazsınlar.
o işler öyle lafla olsaydı ohoooo. Doktor raporu olmadan gozlukle / lensle kullanılmasında sakınca yoktur gibisinden yazmadan ehlıyet alamazsın gözün bozuksa. Sağlamsa zaten direk alıyorsun bir şey yazmıyorlar. Yanlış duymuşsun sen ablacım.
-
Lensi gozlukcuden alma sakin cok pis kazikliyorlar.
-
metalkolik bunu yazdı
6 yıl lens kullanmış biri olarak söylüyorum. Gözde 1 hafta kalan lenslerden kullandım. ama hergün akşam çıkarıp sabah taktım. gözde uzun süre kalınca acı ve kızarıklık yapıyor.
2 kere mirop kaptı gözüm dikkat etmedim bnim hatamdı. gözlüğe göre biraz masraflıdır. ama rahattır yani üşenmezsen. he şimdi nemi yapıyorum geçen sene ameliyat oldum çizdirdim gözleri canavar gibiyim şuanda lens yok gözlük yok hayat bana güzel
gece gündüz ısıkta bi parlama hale vs olusmuyuor mu? -
oksijen bunu yazdı
Lensi gozlukcuden alma sakin cok pis kazikliyorlar.
GÖZ HOCAM BU sahte kullanan gözün önündeki katmanın delinip göz sıvısı akanı da biliyoruz :) saçma sapan lensler yüzünden oluyor bu.