folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lens Kullanan Varmı ?

Lens Kullanan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

ben günlük kullan-at kullanıyorum. o da aksamları dısarı çıkınca

ama gözlükte lenste boş iş

biriktir 1000 euro

git laser ameliyet ol.

napıcan senelerce ne ugraşcan yok gözlüğüm bugulandı yok lensim kayboldu

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Hocam sen aylık almamışın ki günlük almışsın. Zaten ikisinin de ömrü 1 ay ama sen her gün tak-çıkar yapıcan, gözünde lensle uyuyamayacan, ben en son ne zaman taktığımı unutuyorum, 1 ay oldu mu olmadı mı lan diye şüpheye düşünce olmadı sil baştan diyip o günü 1. gün kabul ediyom :P

Bkz: http://www.bausch.com/our-products/contact-lenses/contact-lenses-for-astigmatism/purevision-contact-lenses-for-astigmatism/

Metallica Rules
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    elminster bunu yazdı

Arkadaş bunu da anlamış değilim.

Göz çizme ameliyatı yapan çoğu gördüğüm proflar gözlük kullanıyor.

Her göz bozukluğunun çözümü değil ki lazer ameliyatı, hipermetroplar astigmatlılar ne yapsın mecbur gözlüğe/lense devam (:

12 yıl oldu sanırım ben lens kullanmaya başlayalı. Düzgün kullandığın, temizlediğin, gözünde uyumadığın, güzel bir lens solüsyonu kullandığın, kısaca işte özen gösterdiğin takdirde hiçbir şey olmuyor çok da kullanışlı buluyorum.

Ara ara gözlüğe geçiyorum yoğun zamanlarımda, bilgisayar karşısında çok (günde 18+ saat) vakit geçirmem, günde üç dört saatten fazla uyumamam gereken, bir de küçücük odayı duman altı yaptığım sınav dönemlerinde falan. O da gözlerim zaten mahvoluyor bir de lensin ekstra bir etkisi olmasın diye, kuruyor çünkü göz doğal olarak.

Temizliğine dikkat ettiğin sürece güvenle kullan ^^

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Benim bir bilgim yok sadece şunu söylemek isterim lens kullanmasanda kullaniyorum der ehliyete kayit yaptirirsan polis gözlüğün yok diye ceza yazamıyormuş

raporsuz o işi yapamazlar muride.. İyi oldu bende  diyim on numara camm gibi görüyorum. yazsınlar.

o işler öyle lafla olsaydı ohoooo. Doktor raporu olmadan gozlukle / lensle kullanılmasında sakınca yoktur gibisinden yazmadan ehlıyet alamazsın gözün bozuksa. Sağlamsa zaten direk alıyorsun bir şey yazmıyorlar. Yanlış duymuşsun sen ablacım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Lensi gozlukcuden alma sakin cok pis kazikliyorlar. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    metalkolik bunu yazdı

6 yıl lens kullanmış biri olarak söylüyorum. Gözde 1 hafta kalan lenslerden kullandım. ama hergün akşam çıkarıp sabah taktım. gözde uzun süre kalınca acı ve kızarıklık yapıyor.

2 kere mirop kaptı gözüm dikkat etmedim bnim hatamdı. gözlüğe göre biraz masraflıdır. ama rahattır yani üşenmezsen. he şimdi nemi yapıyorum geçen sene ameliyat oldum çizdirdim gözleri canavar gibiyim şuanda lens yok gözlük yok hayat bana güzel

gece gündüz ısıkta bi parlama hale vs olusmuyuor mu?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    oksijen bunu yazdı

Lensi gozlukcuden alma sakin cok pis kazikliyorlar. 

GÖZ HOCAM BU sahte kullanan gözün önündeki katmanın delinip göz sıvısı akanı da biliyoruz :) saçma sapan lensler yüzünden oluyor bu.

Toplam Hit: 3551 Toplam Mesaj: 28