Leptopta Sınırlı Bağlantı Sorunu
-
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler. yanlış anlaşılmasın . Wireless sorunu değil. Şöyle anlatayım.Ben 3 bilgisayar arasında ağ bağlantı kurdum 2 masaüstü var 1 tane de leptop . masaüstülerde sorunsuz bağlantı var internette var . leptoptada ağ bağlantı sorunsuz dosya trasferi falan yapabiliyorum. ama internete giremiyorum sağ alt köşede o gıcık ünlem işareti çıkıyo :D. bazen giriyorum bazen giremiyorum . ünlem işareti olduğu zaman kabloda taksam kablosuzda olsa yine aynı sınırlı bağlantı hatası alıyorum.Leptoptan adam gibi nete giremiyorum.Bunun sorunu nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim. Netten biraz bakındım ama tam bi çözüm bulamadım . İŞletim sistemim win 7. Şİmdiden teşekürler...
-
baglantinizin Dnslerini yazarsan duzelenecegine eminim. ip leri ve dns leri otomatik almasin. Elle gir.
-
hemşerim laptopta elle atadığın bi dns var. tcp ip den hepsini otomatiğe ayarlarsan bağlantın gelir. kolay gelsin
-
zaten şuan otomatik te bağlantım . elle girdiğimde ise sonuç aynı hiç bişey değişmiyo
-
hocam bendede anı sorun vardı.hatta konusunuda açmıştım. arkadaşlar sağ olsu yardımcı oldu. kablolara bağlı swiçler varsa hepsini çöpe at yenisini al.kaliteli olsun.
-
espir bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bendede anı sorun vardı.hatta konusunuda açmıştım. arkadaşlar sağ olsu yardımcı oldu. kablolara bağlı swiçler varsa hepsini çöpe at yenisini al.kaliteli olsun.
-----------------------------abi ne yaptın herşey yeni gıcır gıcır :D. sistemden kaynaklandığını düşünüyorum ben. donanımsal bişey yok bence
-
ne denediysem hiç biri olmadı. Acaba işletim sisteminden kaynaklı bişey mi
-
kardeş sen bide antivirüsünü kontrol et bence..daha önce bende de oldu antivürüsü değiştirdim düzeldi..
-
doganoglu66 bunu yazdı:
kardeş sen bide antivirüsünü kontrol et bence..daha önce bende de oldu antivürüsü değiştirdim düzeldi..
-----------------------------Hİç antivirüs olmadan bile denedim güvenlik duvarını kapatıp bile denedim. ama sonuç aynı.
-
elle ver ip'yi hocam ?
-
7-19 bunu yazdı:
elle ver ip'yi hocam ?
-----------------------------elle verdim sonuç hep aynı değişen bişey olmuyo.