Leptopta Sınırlı Bağlantı Sorunu
-
masaüstü bilgisayarları sırasıyla açmadan dene çakışma olabilir fakat ip atadığın vakit de böyle yapması ilginç ip atadıktan sonra pcyi yeniden başlatmayı dene bide
-
hoca win 7 de wirelessde benzer şey bende gördümdü. wireless driveri değiştirip denermisin birde.
-
arkadaşlar modemi değiştiripte denedim . yine olmadı. ipyi elle girdim
8.8.8.8 8.8.4.4 yaptım
hala aynı sorun kafayı yicem
-
verdiklerin ip degil dns hocam
-
hocam şunu dene
denetim masasından yönetimsel araçlara gir
hizmetlere tıkla
açılan pencerede şunu bul "##Id_String2.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762##" sonra çift tıkla devre dışı bırak ve alttan durdura bas sonra uygula de çık,
bilgisayarı yeniden başlat.
olursa bana dua et :)))
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
hocam şunu dene
hizmetlere tıkla
açılan pencerede şunu bul "##Id_String2.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762##" sonra çift tıkla devre dışı bırak ve alttan durdura bas sonra uygula de çık,
-----------------------------hocam benim işletim sistemi win 7 hizmetlere girdim de bu şekilde dosya isimleri yok.
-
flickR bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
hocam şunu dene
hizmetlere tıkla
-----------------------------hocam benim işletim sistemi win 7 hizmetlere girdim de bu şekilde dosya isimleri yok.
-----------------------------hocam bende de win7 var, ethernet kartın realtek mi? hizmetlerde şundan yok mu?
-
o dosya yok bende ya
-
modemin sifresi wpa mı ? eger değilse wpa şifre koy ( yani kendin koy sifreyi modemin içine girip) birde öle dene bende oluyodu öle cözmüştüm.
edit : birde sabit ip dene.
-
flickR bunu yazdı:
o dosya yok bende ya
-----------------------------anladım o zaman şunu denersin, ethernet ünlem verdiği zaman bilgisayarım sağ click özellikler - aygıt yöneticisi - orada ethernet kartını devre dışı bırak - sonra tekrar etkinleştir - ünlem kayblup nete bağlanırsa aynı dertten müzdaribiz demektir ama ben en üstte anlattığım yöntemi bugün buldum işe yaradı gibi bakalım zaman gösterecek :)
en üstteki çözümü burda bulmuştum, benim pc'de yeniden başlayınca bazen ünlem çıkıp nete bağlanmıyodu, devre dışı bırakıp etkinleştiriyodum sonra bu çözümü buldum.
http://www.ehow.com/how_5715599_fix-connectivity-issues-windows-7.html