Leptopta Sınırlı Bağlantı Sorunu
-
chaigg bunu yazdı:
-----------------------------
modemin sifresi wpa mı ? eger değilse wpa şifre koy ( yani kendin koy sifreyi modemin içine girip) birde öle dene bende oluyodu öle cözmüştüm.
edit : birde sabit ip dene.
-----------------------------dayı senin dediğin yaptım ama bu seferde leptop modemi görmüyo. acaba farklı bi yoldan mı bağlancaz.
-
arkadaşlar sorun kabloluda da aynı kablosuzdada çakışma sorunu falanda yok . bütün pcleri kapadım tekrar denedim yine aynı nete bi giriyo bi girmiyo. sürekli sınırlı bağlantı uyarısı çözemedim gittim.Sİnyal full olsa bile aynı sorun .
-
arkadaşlar sorunun neden olduğunu buldum .Bende 4 portlu normal modem vardı.leptop alınca bi tanede kablosuz aldım. ben bu 4 portlı modemi.switch olarak kullandım masaüstü pclerime gidiyo.kablosusuzuda normal modem olarak.o diğer 4 portlu modeme giden ethernet kablosunu çıkardım internete sorunsuz girebiliyorum. elle ipyi denedim olmadı ne yapmam gerekiyo .
