Letgo Ölücüleri
-
DJ_Alper bunu yazdıEmiRReiS bunu yazdı
Çocuk odasını değiştirmeye karar verdim. 5 yıllık ikili çocuk odası vardı ve toplasan iki yıl ancak kullanıldı. İki yatak, bazası, dolabı vs bildiğiniz çocuk odası.
Önce 1K istedim, kimse dönmedi. 500 TL ye indirdim dönen olmadı. Yeni takımlar gelecek bunları elden çıkarmam gerekiyor, bedava veriyorum yazdım kimse aramadı. Yeni ürünlerin geleceği gün sabahtan birisi aradı, verdim kurtuldum.
Letgo gerçekten ilginç yer.
aynısı park yatakda başıma geldi 250 yazdım kimse dönmedi yer açılması lazım bedava yazdım 5-6 kişi döndü ama işte bana kargo yap bilmem ne dedim uğraşamam
1 ay sonra ancak bedavaya verebildim :)
Aynı şekilde spotcu aradı diyor ki gelecem ama yol uzak, ben birisine alıp sevabına verecem ama mazot çok yakar vs. Çakal gel yol paranda benden dememi bekliyor.
-
samaccc bunu yazdı
piyasası 1000 yl olan ürünü cidden 200 tl yazzsalar alırmsınız ?
kesin hıyar yollar aQ
Hocam ben olaya şöyle bakıyorum; ben eğer letgoya koyuyorsam zaten elden çıkarayım, evde yer açılsın gözü ile bakıyorum. Eğer öyle ürünse zaten pahalı satamayacağımı bildiğim için satıp iki bira içeyim şeklinde yaklaşıyorum.
Benim gibi olan çok insan var, telefonda konuşuyorum, zaten düzgün çakal birisi ise konuşmadan anlaşılıyor almıyorum.
2 yıllık isofixli çocuk oto koltuğunu 1350 ye alıp 50 TL ye sattım. 500-600 yazıp amipden hallice beyni ile beni kandırdığını düşünecek ara formlarla uğraşacağıma ucuzdan satıp kurtuluyorum.
-
Ben sadece bir defa kullandım. Antika bi radyom vardı, antika değildi eski diyelim, Philips marka. Koydum letgoya 350-TL'ye(ederi nedir bilmiyordum) 10 dakika sonra biri yazdı hesap no istedi.
Hesap noyu attım, para 2 dakikaya hesaba geçmişti, ben bu adam manyakmıdır parayı hemen attı diye düşünürken, kendisine neden güvendim diye sordum.
adam bana dostum bu attığım para cerez parası da ondan dedi, ilginç bi adamdı ertesi gün radyoyu kargoya verdim gitti.
-
Sıfır 500 TL olan Tİ elektronik kartı 100 TL koydum. Altına pazarlık yok, teklif-takas yok, son fiyat ve kargo alıcıya ait yazdım.
Daha ne kadar net yazabilirim aq.
Buna rağmen oluculerden gelen mesajlardan illahlah ettim. Ki ilginç olan bunların çoğu kartın ne işe yaradigini bile bilmiyor.
Kartı hayrına bir üniversite öğrencisine hediye ettim kurtuldum.
-
cukurova bunu yazdı
Sıfır 500 TL olan Tİ elektronik kartı 100 TL koydum. Altına pazarlık yok, teklif-takas yok, son fiyat ve kargo alıcıya ait yazdım.
Daha ne kadar net yazabilirim aq.
Buna rağmen oluculerden gelen mesajlardan illahlah ettim. Ki ilginç olan bunların çoğu kartın ne işe yaradigini bile bilmiyor.
Kartı hayrına bir üniversite öğrencisine hediye ettim kurtuldum.
hangi kartı?
Bu arada hesabı paylaş hocam belki güzel bir şeyler bulurum :D
-
Asıl ölücüler donanımhaber'de. 3000'e ekran kartı koydum o paraya şunu alırım bunu alırımlar yazmaya başladılar. Biri SLI satıyor herhalde diye taşak geçti. Örnek ilan ver diyorum vermiyor profilime gir bak diyor. Girip bakıyorum benden ucuza satan adam karta işlem yapmış, yaparken fanlardan birini kırmış. Ben kartı doğru dürüst kullanmamıştım bile. 1000 TL'ye 4790k satan vardı ona da benzer yorumlar yazmışlar. Yok eski işlemci, o paraya şu işlemciyi alırım falan. Battefield 2042 gibi bir oyunun bile önerilen işlemcisi 4790k. Ben senelerce kullandım piyasası da hep o fiyata gitti. Aslında sürekli ucuzladı sayılır 2 sene önce de aynı fiyattı. 2 sene öncenin 1000 TL'si ile şimdinin 1000 TL'si aynı değil. Birisi 1000 TL'ye 750ti koymuş ona da ben yazdım burası ölücü kaynıyor o kartın piyasası 800'den fazlaya gitmez. Yine gelip bana saçma sapan yorumlar yazdılar. Aynı kartı ben 750'ye letgo'dan sattım. 3000 yazdığım kartı da 2650'ye verdim. İkisi de çok temizdi istedikleri testleri uzun uzun yapıp verdi adamlar o kadar uğraştığım için ve kartların durumunu da görünce teşekkür bile ettiler. Donanımhaber'de yorum yazanlara bakıyorum hep dalga geçer gibi yazıyorlar, sattıkları şeylere bakıyorum kendileri satarken piyasa fiyatından satıyor. Yine birine dedim 900 TL'ye satılan monitöre 1050 TL yazmış. Dedim o zaman ben de senin ilana gelip daha ucuzu var ya da o paraya şu monitörü alırım daha iyi mi diyim.
-
Ticaret olum bu :D
Geçen direksiyon alacaktım sahibindene baktım fiyatlar 2100 civarında oynuyor minimum.
Adama yazdım en son ne olur, dedi 2000 olur.
1700 yaparsan alıcam dedim, yok mok dedi.
Aradan 1 hafta geçti, satamamış bana yazıyor hala talip misin diye.
1600'üm var, yedim paradan biraz dedim. Tamam 1600'e satiyim gel dedi.
Gittim aldım.
7 gün bekleyip 500 lira ucuza kapattım. Ama senin mantığına göre, benim onu 100 lira ucuza 2000'e almam lazımdı.
Aldığım bütün ürünlerde de aynı yolu izliyorum. Satıcı illaki bir noktada, sikiyim evde duracağına 500 lira altına gitsin diyor. Para kolay kazanılmıyor, kullanmadığın ürünü de elinde tutmanın sana faydası yok.
Özetle; LET IT GO
neverland tarafından 26/Ağu/21 02:31 tarihinde düzenlenmiştir -
neverland bunu yazdı
Ticaret olum bu :D
Geçen direksiyon alacaktım sahibindene baktım fiyatlar 2100 civarında oynuyor minimum.
Adama yazdım en son ne olur, dedi 2000 olur.
1700 yaparsan alıcam dedim, yok mok dedi.
Aradan 1 hafta geçti, satamamış bana yazıyor hala talip misin diye.
1600'üm var, yedim paradan biraz dedim. Tamam 1600'e satiyim gel dedi.
Gittim aldım.
7 gün bekleyip 500 lira ucuza kapattım. Ama senin mantığına göre, benim onu 100 lira ucuza 2000'e almam lazımdı.
Aldığım bütün ürünlerde de aynı yolu izliyorum. Satıcı illaki bir noktada, sikiyim evde duracağına 500 lira altına gitsin diyor. Para kolay kazanılmıyor, kullanmadığın ürünü de elinde tutmanın sana faydası yok.
Özetle; LET IT GO
Gardas ayni sey mi simdi 200 liralik urune 100 tl fiyat veriyo adam, bedava diyosun sen getir diyo ticaret baska oluculuk baska, senin durumun normal ben 2100 deseydim o urune 1000 lira olurmu abey diyen denyolar cikardi kesin, gerci olur lan gel diyosun donus de yapmiyolar, herseyin fiyati balon oldu benim icin ederi 50 lira olan sey ortalama 350 tl ise ben ona tutup da 50 lira teklif vermem ben veremem yani utanirim adam ana baci kaymistir diye cevabini kontrol edemem iki gun, almayi kafaya koyduysam 300 derim okey derse alirim
-
samaccc bunu yazdı
şimdi unutmamak lazım burası Türkiye
0 ı 350,000tl olan arabayı 10,000km kullanıp 395,000 isteyende var
0 ı 350,000 tl olan arabayı aciliyet yüzünde 300,000 satıp 200,000 teklif alanda var
çok tuhaf bir ticar kafamız var
bende örnek vereym günlük ev kirası 250 500 tl arası değişien 1 bölgede
130 tl bütçemz var olmazmı diyen sayısı baya fazla . lüksü bile ucuza arıyor millet
Hocam bu bold yaptığım satırın sebebi 0 araba olmaması piyasada.350.000 liradan bayi ile anlaştığın araca 6 ay-1 sene teslim süresi veriliyor. Üstelik aldığında kur ve varsa vergi farkları varsa onlarıda ödemen şartıyla satıyor. Arkadaşım tiguan aldı 0 o da yaşadı 70.000 civarında fark ödedi. Keşke 2. el alsaydım en azından bu kadar arabasız kalmazdım dedi :)
-
Asıl ölücü tayfa sahibinden'de.
Kimse bahsetmemiş çok ilginç
160K'ya araba koyuyorsun, adam 90K param var abi ilk arabam düğün yapıcam olurmu diyo..
Gelen mesajların yüzde sekseni bu şekilde.
Gören de düğün için bilezik, altın vs. yerine araba istiyorlar sanacak..