Leyla İle Mecnun 104.Bölüm Yayınlanıyor
-
erdal abi çay banaaaa
-
bi' bölümünü bile izlemedim, oturup şimdi dizi izleteceksiniz. 103 bölüm az da değil.. :/
-
Video müthiş bir sazan.avi gibi duruyor.
-
oyuncular filan dağıldı başka dizilerde filmlerde hepsi, bu sene olmaz belki ama bence Acunla görüşüp TV8'den başlasınlar. Acun kol kanat açar bunlara. Leyla mı Mecnun olsun adı da :)
-
Replik | Bize böyle bir şey söylenmedi. Böyle bir bilgi gelmedi. / Erdal Bakkal
-
cemnet bunu yazdıNvidia bunu yazdıcemnet bunu yazdı
8 defa bitirdim derken lafın gelişi mi yoksa gerçek anlamda mı hocam
gerçekten 8. kez izliyorum baştan sona 92. bölümdeyim 8. kez
çok ilginç geldi bana bu valla hocam
sen yapın gereği bi kızla 10 sene çıkabilirsin, evlenirsin 3 asır sıkıntısız gidersin, bi araba alırsın pas tutana kadar binersin, her gün pilavda yersin gibi tespit yaptık ama kusura bakmıyon dime bakıyosun edit yaparım
estağfurullah hocam :) hergün pilav yemek haricinde haklısın :D
-
Şöyle;
Leyla ile Mecnun'un çekilip yayınlanmayan Ramazan Özel bölümü tam da "Ben de Özledim Final Bölümü" nün yayınlanacağı gece trt1'de 00:15'de yayınlanacak. Ulan trt yatacak yerin yok mına koim. Allah evlerine ateşler salsın.
Dip mi not: Bölüm devam niteliğinde değildir, boş yere 'yeniden başlar mı' heveslerinizi kabartmayın genşler.
-
Mukavim_ bunu yazdı
Şöyle;
Leyla ile Mecnun'un çekilip yayınlanmayan Ramazan Özel bölümü tam da "Ben de Özledim Final Bölümü" nün yayınlanacağı gece trt1'de 00:15'de yayınlanacak. Ulan trt yatacak yerin yok mına koim. Allah evlerine ateşler salsın.
Dip mi not: Bölüm devam niteliğinde değildir, boş yere 'yeniden başlar mı' heveslerinizi kabartmayın genşler.
aha da tam olarak bunu yazmaya geldiydim.. olay trt1 in ergen liseli tribinden ibaret :) ekibin çekip trt ye teslim ettiği ama daha o yeni bölüm yayınlanmadan yayından kalktığından hiç yayınlanmayan 104. bölümü yayınlayacak trt , bende özledim in final bölümünün olduğu gece. zaten geçende trt1 in twitter hesabından ismail abi li foto paylaşıp laf attılardı akıllarınca :) :)
-
Nvidia bunu yazdı
Arkadaşlar müthiş bir haber bu benim için :D sizleri bilemem ama ben leyla ile mecnun delisiydim bittiğinde o kadar üzüldüm ki ama tekrar tekrar izledim 8 defa bitirdim diziyi her defasında gülmekten ölüyorum 104. bölüm yayınlanacakmış acaba devamı gelirmi gelirse bomba olur..
< ="http://www.youtube.com//cbGau6OceEk" border="0" width="560" height="315"></>
ben 7.den sonra saymayı bıraktım izliyorum bitiyor 1. sezondan yeni baştan izliyorum .Geceleri uyumadan önce izliyorum yoksa uyuyamıyorum
hipokondriyak tarafından 29/Oca/14 01:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Leyla mecnun akar Çarşamba gecesi 00.45 Ailecek trt1 deyiz :)