Leyla İle Mecnun 104.Bölüm Yayınlanıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

erdal abi çay banaaaa

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

bi' bölümünü bile izlemedim, oturup şimdi dizi izleteceksiniz. 103 bölüm az da değil.. :/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

Video müthiş bir sazan.avi gibi duruyor.

anlıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

oyuncular filan dağıldı başka dizilerde filmlerde hepsi, bu sene olmaz belki ama bence Acunla görüşüp TV8'den başlasınlar. Acun kol kanat açar bunlara. Leyla mı Mecnun olsun adı da :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

Replik | Bize böyle bir şey söylenmedi. Böyle bir bilgi gelmedi. / Erdal Bakkal

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cemnet bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı
    cemnet bunu yazdı

8 defa bitirdim derken lafın gelişi mi yoksa gerçek anlamda mı hocam

gerçekten 8. kez izliyorum baştan sona  92. bölümdeyim 8. kez

çok ilginç geldi bana bu valla hocam

sen yapın gereği bi kızla 10 sene çıkabilirsin, evlenirsin 3 asır sıkıntısız gidersin, bi araba alırsın pas tutana kadar binersin, her gün pilavda yersin gibi tespit yaptık ama kusura bakmıyon dime bakıyosun edit yaparım

estağfurullah hocam :) hergün pilav yemek haricinde  haklısın :D

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Şöyle;

Leyla ile Mecnun'un çekilip yayınlanmayan Ramazan Özel bölümü tam da "Ben de Özledim Final Bölümü" nün yayınlanacağı gece trt1'de 00:15'de yayınlanacak. Ulan trt yatacak yerin yok mına koim. Allah evlerine ateşler salsın.

Dip mi not: Bölüm devam niteliğinde değildir, boş yere 'yeniden başlar mı' heveslerinizi kabartmayın genşler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı

Şöyle;

Leyla ile Mecnun'un çekilip yayınlanmayan Ramazan Özel bölümü tam da "Ben de Özledim Final Bölümü" nün yayınlanacağı gece trt1'de 00:15'de yayınlanacak. Ulan trt yatacak yerin yok mına koim. Allah evlerine ateşler salsın.

Dip mi not: Bölüm devam niteliğinde değildir, boş yere 'yeniden başlar mı' heveslerinizi kabartmayın genşler.

aha da tam olarak bunu yazmaya geldiydim.. olay trt1 in ergen liseli tribinden ibaret :) ekibin çekip trt ye teslim ettiği ama daha o yeni bölüm yayınlanmadan yayından kalktığından hiç yayınlanmayan 104. bölümü yayınlayacak trt , bende özledim in final bölümünün olduğu gece. zaten geçende trt1 in twitter hesabından ismail abi li foto paylaşıp laf attılardı akıllarınca :) :) 

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

Arkadaşlar müthiş bir haber bu benim için :D sizleri bilemem ama ben leyla ile mecnun delisiydim bittiğinde o kadar üzüldüm ki ama tekrar tekrar izledim 8 defa bitirdim diziyi her defasında gülmekten ölüyorum 104. bölüm yayınlanacakmış acaba devamı gelirmi gelirse bomba olur..

< ="http://www.youtube.com//cbGau6OceEk" border="0" width="560" height="315"></>

ben 7.den sonra saymayı bıraktım izliyorum bitiyor 1. sezondan yeni baştan izliyorum .Geceleri uyumadan önce izliyorum yoksa uyuyamıyorum 

hipokondriyak tarafından 29/Oca/14 01:45 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Leyla mecnun akar  Çarşamba gecesi 00.45  Ailecek trt1 deyiz   :) 

itsin oglum sen adam degilsin
Toplam Hit: 3855 Toplam Mesaj: 33