Leyla İle Mecnun 104.Bölüm Yayınlanıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı

abi analamadım ama şimdi ben mesela stardan "ben de özledim" i değil de trt den LM yi izlesem star ne kaybediyo trt ne kazanıyor?

ne şimdi bu

bişey kazanmıyorlar. reyting arttırırlarsa kendi kendilerini tatmin ederler. o da belli kişilere bağlanmış cihazlarla ölçülüyor. senin benim izlemem etkilemiyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı

abi analamadım ama şimdi ben mesela stardan "ben de özledim" i değil de trt den LM yi izlesem star ne kaybediyo trt ne kazanıyor?

ne şimdi bu

bişey kazanmıyorlar. reyting arttırırlarsa kendi kendilerini tatmin ederler. o da belli kişilere bağlanmış cihazlarla ölçülüyor. senin benim izlemem etkilemiyor.

ha ben de ondan bahsediyorum.(geç bi cvp olcak ama)

Reyting Nedir?

İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayıdır. Yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor bu işlemi az önce belirttiğim gibi AGB gerçekleştiriyor. Adaleti konusunda bir belirleyicilik yok ancak daha fazlasını gerçekleştirmekte şu an için mümkün değil.

e durum böyle olunca senin hangisini izlediğinin çok bi önemi kalmıyor. kendi kendine gelin güvey olmaya gerek yok yani

(sözüm meclisden dışarı)

Toplam Hit: 3851 Toplam Mesaj: 33