Leyla İle Mecnun 104.Bölüm Yayınlanıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    Mukavim_ bunu yazdı

Şöyle;

Leyla ile Mecnun'un çekilip yayınlanmayan Ramazan Özel bölümü tam da "Ben de Özledim Final Bölümü" nün yayınlanacağı gece trt1'de 00:15'de yayınlanacak. Ulan trt yatacak yerin yok mına koim. Allah evlerine ateşler salsın.

Dip mi not: Bölüm devam niteliğinde değildir, boş yere 'yeniden başlar mı' heveslerinizi kabartmayın genşler.

aha da tam olarak bunu yazmaya geldiydim.. olay trt1 in ergen liseli tribinden ibaret :) ekibin çekip trt ye teslim ettiği ama daha o yeni bölüm yayınlanmadan yayından kalktığından hiç yayınlanmayan 104. bölümü yayınlayacak trt , bende özledim in final bölümünün olduğu gece. zaten geçende trt1 in twitter hesabından ismail abi li foto paylaşıp laf attılardı akıllarınca :) :) 

abi hakkaten ağır ergenlik lan, face'de görüpte kınadığımız 'değer verdim yeteri kadar artık herkes....s.s' bıdı bıdılarıyla yarışır hareketler yapılıyor. back to the ergenius modunda millet.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Leyla ile mecnun finalinin nasıl biteceğini Bende Özledimde gösterdiler.. Gerçektende dizinin sonunu güzel bağlamış Burak aksak... Ayrıca şeyhin dediği gibi leylanın çıkışından sonra dizi, losta sarmıştı...  

Bende Özledimde yeni başlangıç yaptık bakalım nereye kadar gidecek... Trtnin yaptığıda her anlamda mallık başka birşey değil..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ilk mesajlarda 8. kere izleyen arkadaşı yadırgayanlar olmuş. bende 3 kere izledim 1. sezonu arkadaşı çok iyi anlıyorum :D

ramazanda tekrar 1. bölümden başlarım yeniden :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

ergen trt ye en güzel cevabı Ahmet Mümtaz TAYLAN tiwiti ile verdi sanıyorum ..

" Önceki twite fazla bir "ı" kaçmış. Onu atma, yeri gelir kullanırsın. Misal; TıRT yazacaksın elinde "ı" yok! Koy işte oraya! Ziyan günahtır. "

https://twitter.com/taylan1789/status/427862962947125248

piradomim tarafından 29/Oca/14 18:00 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Fragman diye yayılan video fakein allahıdır. Telefon ile fragman mı çekilir, öyle paintten yapar gibi efekt mi yapılır. Trt izlememe kararı aldığım için internetten izlemeyi düşünüyorum, Fırat bey full hd yayınlasın da izleyelim.

Şafak 1152!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

1 saat

Converse giyen uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

şimdi bşladı 00:15 e almışlar hatta şimdi izliyemenler başını nda dediki leyla öldükten 10 ay sonra sı dedi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

abi analamadım ama şimdi ben mesela stardan "ben de özledim" i değil de trt den LM yi izlesem star ne kaybediyo trt ne kazanıyor?

ne şimdi bu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya siktiler ortalığı adam akıllı diziyi devam ettirseler ne var  a.q

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
Toplam Hit: 3853 Toplam Mesaj: 33