LG G3'e Android 6 Marshmallow Yükledim İzlenimlerim
-
Google drive ve Onedrive desteği gelmiş. Çekilen fotoğrafları artık programa gerek kalmadan bulut hesabınıza yüklüyor. Tam emin değilim ama buluta yüklenen müziklerde mp3 çalar ile senkronize oluyor.
-
xperia z3 içinde halen bekleyelim anasıını satim .
-
Kaptan bunu yazdı
xperia z3 içinde halen bekleyelim anasıını satim .
Z3 içinde çıktı hocam. Fakat resmi olarak gelmedi rom olarak atabiliyorsun. Fakat ben beğenmedim arayüzü iyice saf Android yapmış Sony.
-
Şöyle boyutları küçük bir telefon önerin var mı mustafa bugün teknosa'ya gittik telefonlar ateş pahası amk 1600 TL ye telefon mu olur arkadaş z3 ya da onun compact boyutlarında. Z3 artık üretilmiyormuş üretimi durmuş elimizde yok oyüzden fln dedi adam.
-
Bende 15 gündür kullanıyorum. Şarjı daha uzun dayanmaya başladı. Ayrıca uyum mükemmel...
-
Yaklaşık bir hafta önce geçtim.
Her yönüyle muhteşem ötesi..
Şiddetle öneriyorum..
Kesinlikle yüklenmeli..
-
@mkyb hocam lg G3 32 gb almayi düşünüyorum. İnternette fiyatlar arası bildiğin uçurum. Fonotel firması nasıldır veya başka hangi firmadan alabiliriz?
-
Bende bayadır kullanıyorum, oneplus One a geldi, ama batarya konusunda fark göremedim. Hala kötü, Android 4.4.2 zamanlarında 7 saat ekran süresi görürüm, şimdi 4 anca görüyoruz.
-
evsiz bunu yazdı
Şöyle boyutları küçük bir telefon önerin var mı mustafa bugün teknosa'ya gittik telefonlar ateş pahası amk 1600 TL ye telefon mu olur arkadaş z3 ya da onun compact boyutlarında. Z3 artık üretilmiyormuş üretimi durmuş elimizde yok oyüzden fln dedi adam.
lg l70+ var bende. sanırım fino olarakta geçiyor. 4gb hafızası dışında sıkıntı yok. 600 tl lerde.
-
biz daha lolipopu alamadık amk huawei p7
ne bokuma kendin arayüz yaparsın gerçi ısınma ve batarya optimizasyonu huawei için önemli onun için kasıyolar lolipop gelene kadar 10 tane belki ota ve beta çıkardılar :)