folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder LG G3'e Android 6 Marshmallow Yükledim İzlenimlerim

LG G3'e Android 6 Marshmallow Yükledim İzlenimlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Google drive ve Onedrive desteği gelmiş. Çekilen fotoğrafları artık programa gerek kalmadan bulut hesabınıza yüklüyor. Tam emin değilim ama buluta yüklenen müziklerde mp3 çalar ile senkronize oluyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

xperia z3 içinde halen bekleyelim anasıını satim .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı

xperia z3 içinde halen bekleyelim anasıını satim .

Z3 içinde çıktı hocam. Fakat resmi olarak gelmedi rom olarak atabiliyorsun. Fakat ben beğenmedim arayüzü iyice saf Android yapmış Sony. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Şöyle boyutları küçük bir telefon önerin var mı mustafa bugün teknosa'ya gittik telefonlar ateş pahası amk 1600 TL ye telefon mu olur arkadaş z3 ya da onun compact boyutlarında. Z3 artık üretilmiyormuş üretimi durmuş elimizde yok oyüzden fln dedi adam.

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

Bende 15 gündür kullanıyorum. Şarjı daha uzun dayanmaya başladı. Ayrıca uyum mükemmel...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek

Yaklaşık bir hafta önce geçtim.

Her yönüyle muhteşem ötesi.. 

Şiddetle öneriyorum.. 

Kesinlikle yüklenmeli..

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

@mkyb hocam lg G3 32 gb almayi düşünüyorum. İnternette fiyatlar arası bildiğin uçurum. Fonotel firması nasıldır veya başka hangi firmadan alabiliriz?

Ha Ha!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Bende bayadır kullanıyorum, oneplus One a geldi, ama batarya konusunda fark göremedim. Hala kötü, Android 4.4.2 zamanlarında 7 saat ekran süresi görürüm, şimdi 4 anca görüyoruz. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

Şöyle boyutları küçük bir telefon önerin var mı mustafa bugün teknosa'ya gittik telefonlar ateş pahası amk 1600 TL ye telefon mu olur arkadaş z3 ya da onun compact boyutlarında. Z3 artık üretilmiyormuş üretimi durmuş elimizde yok oyüzden fln dedi adam.

lg l70+ var bende. sanırım fino olarakta geçiyor. 4gb hafızası dışında sıkıntı yok. 600 tl lerde. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

biz daha lolipopu alamadık amk huawei p7

ne bokuma kendin arayüz yaparsın gerçi ısınma ve batarya optimizasyonu huawei için önemli onun için kasıyolar lolipop gelene kadar 10 tane belki ota ve beta çıkardılar :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5823 Toplam Mesaj: 46
lg