folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder LG G3'e Android 6 Marshmallow Yükledim İzlenimlerim

LG G3'e Android 6 Marshmallow Yükledim İzlenimlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı
    heza bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Hazır G3'çüler toplanmışken bi soru sorayım :

Fotoğrafları 10 mp mi yoksa 13 mp mi çekiyorsunuz ? 13 MP moda alınca alttan kesiyor fotoları.

10mp ile çekiyorum. 13mp de ekranı kare gibi yaptığı için hoşlanmıyorum çekim alanimi etkiliyor.

Videoyu çok özel değilse HD çekiyorum FHD yerine. 

Lg g4 gibi manuel ayar yapabileceğimiz kamera uygulaması geliyor mu hocam? Marshmallow kamera özellikleri farklı mı

Kullanabilirseniz camera fv-5 diye bir uygulama var. Getapk.co da full hali var. Rootlu cihazlara g4 kamera ara yüzü yüklenebiliyor diye biliyorum ama hiç rootlamadım g3 umu.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

benimki d850 benimkine de uygun mu bu 6.0 ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    raul bunu yazdı

Olur

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    raul bunu yazdı

Olur

dostum dosyayı indirdim ama nasıl yükleyeceğiz şimdi bunu telefona :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Lg Flash tool ile. Kdz dosyasını göster program halleder. Yükleme sırasında sakın telefonu bilgisayardan ayırma. Mobilim link veremiyorum nette anlatımı var. 10 dk sürmüyor zaten. 

Bu arada yine bana rahat battı sizce G3'ten G4'e geçsem mi yoksa G5 mi beklesem? LG G serisinden başka telefon kullanmayacağımı anladım. Elime çok rahat oturuyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Lg Flash tool ile. Kdz dosyasını göster program halleder. Yükleme sırasında sakın telefonu bilgisayardan ayırma. Mobilim link veremiyorum nette anlatımı var. 10 dk sürmüyor zaten. 

Bu arada yine bana rahat battı sizce G3'ten G4'e geçsem mi yoksa G5 mi beklesem? LG G serisinden başka telefon kullanmayacağımı anladım. Elime çok rahat oturuyor. 

G5 beklemek daha mantikli. Ben g2den sonra g3 ve g4u sevemedim ben hele g3 kalin geliyor boyle tat vermiyor gibi. G5 ile saglam bi giris yaparsa bende almayi dusunuyorum yoksa yaz aylarinda kardes romanyadan gelince g2yi ona verip ip6 almayi planliyorum.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler benim imei çakma . silinme filan olmaz değil mi bu işlemden sonra ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek

Marshmallowdan ziyade rocco daha guzel

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

G5 beklemek daha mantikli. Ben g2den sonra g3 ve g4u sevemedim ben hele g3 kalin geliyor boyle tat vermiyor gibi. G5 ile saglam bi giris yaparsa bende almayi dusunuyorum yoksa yaz aylarinda kardes romanyadan gelince g2yi ona verip ip6 almayi planliyorum.

Amma yaptın hocam ikiside 8.9 mm kalınlığa sahip. :) iPhone 6 alma klasik bükülme sorunu var. iPhone 7'yi bekle.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler 2 dir hata veriyor bütün aşamaları yapıyorum bir hata sonucu upgrade durduruldu diyor . pili çıkar tak yeniden dene diyor yeniden yaptığımda yine aynı ekran çıkıyor sebep ne ola ki ?

connection to server failed diyor

raul tarafından 22/Oca/16 21:54 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6197 Toplam Mesaj: 46
lg