folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder LG G3'e Android 6 Marshmallow Yükledim İzlenimlerim

LG G3'e Android 6 Marshmallow Yükledim İzlenimlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

samsung alpha ya gelirmi musti ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

telefonlara otomatik gelmiyor mu?

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

- Fonotel firması hakkında bilgim yok.

- Samsung Alpha, Samsung'un güncelleme listesinde yer alan telefonlarından biri ama ne zaman gelir belli değil.

- Güncelleme şuanda dediğim gibi deneme sürecinde. Firmalar ufak ülkelere veriyor güncellemeyi sonra geri bildirimlere göre diğer ülkelere dağıtıyor.

Bu arada aramızda şom ağızlı birisi var amk. Arabadan indim telefon montun cebinden düşmüş arabanın altına görmedim eve geldim 1 saat sonra telefonu aradım bulamadım herhalde arabada kaldı dedim yine bulamadım arkadaştan aradım bi baktım arabanın altından çalıyor. :) Spigen kılıf vardı telefon köşeden darbe yemiş temperli cam mort olmuş ekran sağlam.

mkyb tarafından 13/Oca/16 14:46 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

- Fonotel firması hakkında bilgim yok.

- Samsung Alpha, Samsung'un güncelleme listesinde yer alan telefonlarından biri ama ne zaman gelir belli değil.

- Güncelleme şuanda dediğim gibi deneme sürecinde. Firmalar ufak ülkelere veriyor güncellemeyi sonra geri bildirimlere göre diğer ülkelere dağıtıyor.

Bu arada aramızda şom ağızlı birisi var amk. Arabadan indim telefon montun cebinden düşmüş arabanın altına görmedim eve geldim 1 saat sonra telefonu aradım bulamadım herhalde arabada kaldı dedim yine bulamadım arkadaştan aradım bi baktım arabanın altından çalıyor. :) Spigen kılıf vardı telefon köşeden darbe yemiş temperli cam mort olmuş ekran sağlam.

Karşınızda cenabetlikleriyle tbt'ye ün salmış, elektronik aletlerin korkulur rüyası, sadece düşünerek zarar veren; Cache

http://www.tahribat.com/forum/aldigim-her-sey-bozuk-cikiyor-207294

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hazır G3'çüler toplanmışken bi soru sorayım :

Fotoğrafları 10 mp mi yoksa 13 mp mi çekiyorsunuz ? 13 MP moda alınca alttan kesiyor fotoları.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Fotoğrafları 10 mp mi yoksa 13 mp mi çekiyorsunuz ? 13 MP moda alınca alttan kesiyor fotoları.

10mp ile çekiyorum. 13mp de ekranı kare gibi yaptığı için hoşlanmıyorum çekim alanimi etkiliyor.

Videoyu çok özel değilse HD çekiyorum FHD yerine. 

heza tarafından 14/Oca/16 01:30 tarihinde düzenlenmiştir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Nexus 6'ya dün ikinci Marshmallow yaması geldi. Anca oturdu.  Bir kaç bug vardı onları duzeltmisler. Performans, ozellikle sarj performansı, fark etti.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

10mp ile çekiyorum. 13mp de ekranı kare gibi yaptığı için hoşlanmıyorum çekim alanimi etkiliyor.

Videoyu çok özel değilse HD çekiyorum FHD yerine. 

Lg g4 gibi manuel ayar yapabileceğimiz kamera uygulaması geliyor mu hocam? Marshmallow kamera özellikleri farklı mı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Gelmiyor. LG onuda getirirse millete nasıl G4 satacak? 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

ben gelmeyecek diye korkuyorum. gelsede cihazı öldürmek için gelir.

zaten piç bir model bu. anası babası belli değil. sessiz sedasız soktular piyasaya :D üretimide yok.

bakın ayfon 7 diye kazıklıyorum milleti :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 5826 Toplam Mesaj: 46
lg