LG G3'e Android 6 Marshmallow Yükledim İzlenimlerim
-
samsung alpha ya gelirmi musti ?
-
telefonlara otomatik gelmiyor mu?
-
- Fonotel firması hakkında bilgim yok.
- Samsung Alpha, Samsung'un güncelleme listesinde yer alan telefonlarından biri ama ne zaman gelir belli değil.
- Güncelleme şuanda dediğim gibi deneme sürecinde. Firmalar ufak ülkelere veriyor güncellemeyi sonra geri bildirimlere göre diğer ülkelere dağıtıyor.
Bu arada aramızda şom ağızlı birisi var amk. Arabadan indim telefon montun cebinden düşmüş arabanın altına görmedim eve geldim 1 saat sonra telefonu aradım bulamadım herhalde arabada kaldı dedim yine bulamadım arkadaştan aradım bi baktım arabanın altından çalıyor. :) Spigen kılıf vardı telefon köşeden darbe yemiş temperli cam mort olmuş ekran sağlam.
mkyb tarafından 13/Oca/16 14:46 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
- Fonotel firması hakkında bilgim yok.
- Samsung Alpha, Samsung'un güncelleme listesinde yer alan telefonlarından biri ama ne zaman gelir belli değil.
- Güncelleme şuanda dediğim gibi deneme sürecinde. Firmalar ufak ülkelere veriyor güncellemeyi sonra geri bildirimlere göre diğer ülkelere dağıtıyor.
Bu arada aramızda şom ağızlı birisi var amk. Arabadan indim telefon montun cebinden düşmüş arabanın altına görmedim eve geldim 1 saat sonra telefonu aradım bulamadım herhalde arabada kaldı dedim yine bulamadım arkadaştan aradım bi baktım arabanın altından çalıyor. :) Spigen kılıf vardı telefon köşeden darbe yemiş temperli cam mort olmuş ekran sağlam.
Karşınızda cenabetlikleriyle tbt'ye ün salmış, elektronik aletlerin korkulur rüyası, sadece düşünerek zarar veren; Cache
http://www.tahribat.com/forum/aldigim-her-sey-bozuk-cikiyor-207294
-
Hazır G3'çüler toplanmışken bi soru sorayım :
Fotoğrafları 10 mp mi yoksa 13 mp mi çekiyorsunuz ? 13 MP moda alınca alttan kesiyor fotoları.
-
mkyb bunu yazdı
Fotoğrafları 10 mp mi yoksa 13 mp mi çekiyorsunuz ? 13 MP moda alınca alttan kesiyor fotoları.
10mp ile çekiyorum. 13mp de ekranı kare gibi yaptığı için hoşlanmıyorum çekim alanimi etkiliyor.
Videoyu çok özel değilse HD çekiyorum FHD yerine.
-
Nexus 6'ya dün ikinci Marshmallow yaması geldi. Anca oturdu. Bir kaç bug vardı onları duzeltmisler. Performans, ozellikle sarj performansı, fark etti.
-
heza bunu yazdımkyb bunu yazdı
10mp ile çekiyorum. 13mp de ekranı kare gibi yaptığı için hoşlanmıyorum çekim alanimi etkiliyor.
Videoyu çok özel değilse HD çekiyorum FHD yerine.
Lg g4 gibi manuel ayar yapabileceğimiz kamera uygulaması geliyor mu hocam? Marshmallow kamera özellikleri farklı mı
-
Gelmiyor. LG onuda getirirse millete nasıl G4 satacak?
-
mkyb bunu yazdı
ben gelmeyecek diye korkuyorum. gelsede cihazı öldürmek için gelir.
zaten piç bir model bu. anası babası belli değil. sessiz sedasız soktular piyasaya :D üretimide yok.
bakın ayfon 7 diye kazıklıyorum milleti :D