LG G5 Türkiye Satışı Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

bu telefon piyasası çok fazla abartılmış durumda ve durma noktasına doğru ilerliyor. bende gittim aldım 3bin tl ye de noluo amk 3bin tl. Yani bi telefonların edeceği en fazla 2bindir.üstü sırf kar.

2 binde etmez demeyin çünkü telefon sadece telefon değil, bunun desteği var servisi var developer'ı var, var oğlu var. samsung'a gir direk canlı destek var. bu adamların maaşı fln çıkması lazım

Bana kalırsa bu telefon fiyatları abartılmış bir balon.3bin tlye on numara laptop var. Ama kıç kadar şeye gidip 3bin bayılıyoruz. Eski kullandığım telefon s3tü. 4 sene fln kullandım sanırım. artık bişi açamaz olmuştum gittim aldım s7yi.bi 4 senede bunu kullansam tamamdır.

Yaptığın en mantıklısı hocam. Yoksa bu işin sonu yok. En iyisin alıp bozulana kadar kullanmak. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

bu telefon piyasası çok fazla abartılmış durumda ve durma noktasına doğru ilerliyor. bende gittim aldım 3bin tl ye de noluo amk 3bin tl. Yani bi telefonların edeceği en fazla 2bindir.üstü sırf kar.

2 binde etmez demeyin çünkü telefon sadece telefon değil, bunun desteği var servisi var developer'ı var, var oğlu var. samsung'a gir direk canlı destek var. bu adamların maaşı fln çıkması lazım

Bana kalırsa bu telefon fiyatları abartılmış bir balon.3bin tlye on numara laptop var. Ama kıç kadar şeye gidip 3bin bayılıyoruz. Eski kullandığım telefon s3tü. 4 sene fln kullandım sanırım. artık bişi açamaz olmuştum gittim aldım s7yi.bi 4 senede bunu kullansam tamamdır.

Yaptığın en mantıklısı hocam. Yoksa bu işin sonu yok. En iyisin alıp bozulana kadar kullanmak. 

Bana kalırsa bu telefon fiyatları abartılmış bir balon.3bin tlye on numara laptop var. Ama kıç kadar şeye gidip 3bin bayılıyoruz.

cep telefonunu günde kaç saat kullanıyorsun

laptop u günde kaç saat kullanıyorsun

para ödediğin şeyleri neyine göre değerlendirirsin ? 

laptop u her an gittiğin her yere götürebilirmisin ? 

değinmek istediğim nokta, bende 3 günde bi telefon değiştirin demiyorum ancak bana göre cep telefonu maksimum 2 yıl ömrü olan bir cihaz , sonra satarsın daha iyisini alırsın illaki ölmesini beklemeye gerek yok.

günde 9 saat çalışan biri olarak tatil günleri hariç laptopla 2 saatten fazla oturdugum her dakika uykumdan çalıyorum çünki sabah kalkıp işe gitmek zorundayım , ancak yolda giderken gelirken gezerken tuvalette bile telefon benim yanımda cebimde.

Aslında olayın özütü alırken düzgün birşey alıp temiz kullanarak iyi bakarak 2-3 sene en iyi verimi almak gerek laptop alırken 2 yıl önce paraya kıydım i5 yerine i7 li bir makına aldım tüm oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum veya telefonu alırken para biriktirdim gittim iphone 6 aldım ilk cıktıgında 2 senedir beni hiç üzmedi , ancak biraz cimrilik yapsaydım eski laptopum gibi fiyat performansı iyi diye acer yada dell alsaydım laptop u söverdim veya ip6 yerine orta segment bir cihaz alsaydım hep eksik gibi hissederdim ki şimdiye kadar satın aldıgım tüm cihazlarımın hakkını vererek kullandıgıma eminim biz snapchat için cihaz almıyoruz veya youtube a girmek için telefon almıyoruz ancak yaptıgın kıyaslama biraz yanlış.

3 binlik laptopu 10 katı fazla kullandıgın - kullanacağın bir cihazla kıyas ediyorsun. 

+ edit

LG G 5 i genel olarak hiç beğenmesemde 360derece video kayıt makerasını gözlüğünü hakkını vererek kullanabilecekseniz alınmayacak cihaz değil fakat fiyatlar dolar yüzünden aşırı yükseldi.

1 dolar = 1 TL olsaydı bugun günümüzde 

LG G5 Unlocked Phone, 32 GB Titan (US Warranty) by LG $649.99 

650 dolar yani 650 tl olacaktı vergiyi vs yi koy 750-800 olsun 

650 ABD Doları = 1 832,70504 Türk Lirası oldugu için biz en başta kaybediyoruz

edit : ulan 1000 TL fark eder mi bi telefon ya.

PanxeR tarafından 27/Nis/16 00:57 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

Bende g3 e guncelleme bekliyorum.

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı

android telefonlara güncelleme beklemeyiniz , rom atınız , dünyanın en çok satan android telefonunu kullandım samsng s3 , ne oldu ? samsungun keyfini mi beklicem çak romu geç 

en sevdiğin launcheri üstüne kur bitti

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Th3Ultra bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı

android telefonlara güncelleme beklemeyiniz , rom atınız , dünyanın en çok satan android telefonunu kullandım samsng s3 , ne oldu ? samsungun keyfini mi beklicem çak romu geç 

en sevdiğin launcheri üstüne kur bitti

Hocam hiç anlamadığım mevzular bunlar. 

Garantiden falan değil de, telefonu kalıcı olarak inletirim diye korkuyorum. 

Elimde Acer bir tablet var. Şifasını bulabilen olmadı şimdiye dek. 

Onun gibi mesela. 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Ben geçen yıl Asus zenfone2 aldım 1100 tl ye.1900 tl ye Nikon D90 fotoğraf makinesi aldım.Toplamda 3.000 tl para verdim.Arkadaşım S6 aldı 3.000 tl ye ilk çıktığında şimdi benm hem tüm işimi gören telefonum hemde çok beğendiğim fotoğraf makinem var :) etmez arkadaş o kadar telefonlar para etmez 

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acab
    acab's avatar
    Erkek

valla telefonu bılmıyorumda plastıkden plastıge farkedıyor herhalde gecen sene bende bi asus aldım zenfone 2 plastik neler gördü neler geçirdi bakıyorum hala tek çizik yok

cccyyyzzz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bu telefon işinin suyu çıktı.

diyorumki 500 liraya sıfır note 2 alsam günlük kullanımda iş görürmü ? gideri varmı ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

bu telefon işinin suyu çıktı.

diyorumki 500 liraya sıfır note 2 alsam günlük kullanımda iş görürmü ? gideri varmı ?

şöyle bi baktım, herkes övmüş. öneriyorsanız ben de niyetlenicem. donanım da iyi görünüyor. lonovo p70 veya a7000 düşünüyordum. a7000 8gb dahili hafıza ile çok acı çektirebilir. note 2ye cynamodgen de varmış. multitask falan var mıdır acaba? veya hangi güncelleme veriliyor bu cihaza?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Mümkün oldukça eski versiyon Android cihaz almayın. Kaldırır duvara vurursunuz. Facebook, Twitter uygulamaları bile çok yavaş çalışıyor deli ediyor adamı. Ha ama iPhone 4 ya da 5 bulursanız alın. Krallar gibi kullanırsınız.

SkynetX tarafından 27/Nis/16 09:55 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 13682 Toplam Mesaj: 105
lg lg g5