LG G5 Türkiye Satışı Başladı
-
SkynetX bunu yazdı
Mümkün oldukça eski versiyon Android cihaz almayın. Kaldırır duvara vurursunuz. Facebook, Twitter uygulamaları bile çok yavaş çalışıyor deli ediyor adamı. Ha ama iPhone 4 ya da 5 bulursanız alın. Krallar gibi kullanırsınız.
bir de o var. özellikle facebook her güncellemede deli gibi sistem kullanımını arttırıyor. onu kaldırsak browserdan girsek abartısız %20-30 arası şarj tasarrufu ve hızda bariz artış görürüz.
-
zalimadam bunu yazdı
bu telefon işinin suyu çıktı.
diyorumki 500 liraya sıfır note 2 alsam günlük kullanımda iş görürmü ? gideri varmı ?
zalımsınnn.
temizleri 550-600 civarı hacı. 500e sıfır zor bulamazsın. benim de kafamda şöyle yaz sonuna doğru note3 var. ya da bi ip5 alıp üstüne bi tablet.
-
Prometheus bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
Mümkün oldukça eski versiyon Android cihaz almayın. Kaldırır duvara vurursunuz. Facebook, Twitter uygulamaları bile çok yavaş çalışıyor deli ediyor adamı. Ha ama iPhone 4 ya da 5 bulursanız alın. Krallar gibi kullanırsınız.
bir de o var. özellikle facebook her güncellemede deli gibi sistem kullanımını arttırıyor. onu kaldırsak browserdan girsek abartısız %20-30 arası şarj tasarrufu ve hızda bariz artış görürüz.
oyüzden facebook lite var telefonu kaldırmaynlar için hızlı facebook : )
-
PanxeR bunu yazdıPrometheus bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
oyüzden facebook lite var telefonu kaldırmaynlar için hızlı facebook : )
uc browser ile girmak daha iyi fakat tam randıman vermiyor normal uygulama gibi
-
Abi saglamlik olsun fiyat olsun 3310 tek gecerim.
-
DeepInside bunu yazdı
Abi saglamlik olsun fiyat olsun 3310 tek gecerim.
Tam bir fiyat/performans ürünü. :))))
-
Prometheus bunu yazdızalimadam bunu yazdı
bu telefon işinin suyu çıktı.
diyorumki 500 liraya sıfır note 2 alsam günlük kullanımda iş görürmü ? gideri varmı ?
şöyle bi baktım, herkes övmüş. öneriyorsanız ben de niyetlenicem. donanım da iyi görünüyor. lonovo p70 veya a7000 düşünüyordum. a7000 8gb dahili hafıza ile çok acı çektirebilir. note 2ye cynamodgen de varmış. multitask falan var mıdır acaba? veya hangi güncelleme veriliyor bu cihaza?
Androidlerde dahili hafıza o kadar önemli değil. Çakarsın bi root uygulamaları hafıza kartına kurar.
Android'in Kitkat'tan önceki sürümleri alınmaz. Kitkat'tan sonra düzelmeye başladı Android.
Facebook Lite ise gereksiz. Tarayıcıdan girin aynı mantık.
Normal Facebook uygulamasının ise niye böyle deli gibi ram ve şarj sömürdüğünü anlayamadım. iPhone'dada böyle. Sürekli arkadada çalışıp reklam için bilgi topluyor sanırım.
-
https://www.youtube.com/watch?v=QJALDMWWc6Y
https://www.youtube.com/watch?v=j0m6ZCtOxx8
LG V10 gibi sağlam bir telefon yok şuan piyasada. Kaba ve ağır bi telefon. Yaklaşık 200 gram. Ancak paslanmaz çelikten dolayı böyle. G4 ve G5'i tokatlar. Zaten çıktığından beri fiyatı düşmüyor. Fakat nedense LG bu modelin hiç reklamını yapmadı ve piyasaya fazla sürmedi.
-
mkyb bunu yazdı
https://www.youtube.com/watch?v=QJALDMWWc6Y
LG V10 gibi sağlam bir telefon yok şuan piyasada. Kaba ve ağır bi telefon. Yaklaşık 200 gram. Ancak paslanmaz çelikten dolayı böyle. G4 ve G5'i tokatlar. Zaten çıktığından beri fiyatı düşmüyor. Fakat nedense LG bu modelin hiç reklamını yapmadı ve piyasaya fazla sürmedi.
hacı o ney öyle ya. eşşeğe vurur gibi vuruyo ekran bişi olmuyor. kırılmaz cam falan mı var üstünde acaba gerçi olsa da hoşaf olması lazım o ekranın:/
-
Ekran yarım mm içeride. Çerçeveler dışarıda. Darbeyi çerçeve emiyor. Zaten telefonu görsen ekranın içeride olduğunu bile anlayamazsın. Ancak elini sürtünce tırnak takılıyor.