folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Licede Hain Tuzak , 10 Askerimiz Şehit Oldu !

Licede Hain Tuzak , 10 Askerimiz Şehit Oldu !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

Allah rahmet etsin askerlerimize son olmayacagi da belli boyle politikalarla.yaziklar olsun gercekden hayvan olse bukadar degersiz olmaz ki bu giden kacinci can.simdi kalkip meclisin gobeginde olan teroristler tc hukumetinin yuzunden diycek hep dedikleri gibi ahkam kescekler.bu gidisle  olen teroristlerin ailelerine bassaglinada tipis tipis giderler devlet erkani sirtlarini sivazlamaya devam etsinler daha

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gokalp
    Gokalp's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    -----------------------------
    hani pkk silah bırakıyordu ? hani Türk kürt kardeş olduyduk nooldu ? En iyi savunma saldırmaktır ama ordunun elini kolunu bağladı Amerikan Kukla hükümeti , akp yi destekleyenler , gelsin fettoşunuz kurtarsın madem ülkeyi terörden

Sinirimden agliyorum, bunca saldirinin karsiliginda eli kolu bagli oturan TSK'ya da bir anlamda kiziyorum, Turk kavramini hice sayip Turkiyelilik vardir gibi aciklamalarda bulunup, teroristleri affedip yasa cikaran hukumetin eserleri bu katliamlar.

Zafer ülkü kaynağının çeşmesidir, Zafer gönüllerin birleşmesidir. Gönülleri birleşenler, selam sizlere, Uzaktan dertleşenler, selam sizlere.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin..

Kurtulamadık şu terörden lanet olsn.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Gokalp hoca lafi anlamadan niye direk TSK'yi elestiriyorsun.Bugun Basbug aciklama yapti iki bucuk saat konustu adam,dinleseydin cok daha iyi olurdu.Bence mukemmel bir konusma yapti.Dosta dusmana cok guzel cevaplar verdi.Bulursaniz internetten falan konusmayi indirip dinleyin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Gokalp hoca lafi anlamadan niye direk TSK'yi elestiriyorsun.Bugun Basbug aciklama yapti iki bucuk saat konustu adam,dinleseydin cok daha iyi olurdu.Bence mukemmel bir konusma yapti.Dosta dusmana cok guzel cevaplar verdi.Bulursaniz internetten falan konusmayi indirip dinleyin.

hocam artık millet laf görmek istemıyor olabilir mi ? TSK ya lafım yok ama bir olay oluyor Başbuğ açıklama ile yetiniyor :) güzel bir operasyon yapılsa sizce de daha iyi olmaz mı ? 

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Millet artık hikaye dinlemek istemiyor.

Her şehit haberinden sonra " TERÖRLE MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK " miş.

Sern bırak onu bunu, git Pervin Buldan denen orospular hakkında önce bişeyler yap.

Yada bırakın bize, biz yapalım gerekeni.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Allah belalarını versin, yanlarına kar mı kalacağını sanıyorlar? köpekler

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@YaSevYaTerkEt

Hocam biz yapalım diosunda kimle yapcaz bunu_? geçende ülkü ocaklarından bi abiyle konuşuyorum adamın söylediği şu süt içtik dilimiz yandı , ben daha ne olursa olsun körü körüne bu işlere girmem ülkenin askeri polisi var diyor ... yani bu üstümüzdeki korkuyu atmak için bişeyler yapmamız lazım ,

tmm askeriye bana göre kim ne derse desin bana göre askeriye istese bu olaylar böyle gelişmez ve terör olayları gerçekleşmez . burada askeriyeye toz kondurmayan bazı arkadaşlar var bu aslında güzel bişe ama şunu unutmayın eğer biz kendi kurumumuzu öz eleştiri yapmadıktan sonra ne yapacaz bu hakaret deil öz eleştiridir , Bugün Mecliste Kürt Teröristler cirit atıyosa ve buna asker bişey diyemiyosa ben öz eleştiriyi yaparım ve kesinlikle hukuktanda dtp yi kapatmalarını beklerim kürtlerin kendilerine ayit bi partilerinin olması tehlike oluşturuyosa hukuk sitemine uygun olarka bunu engellerim anayasa derki hiç bir parti etnik kimlik yada din üzerine siyasi parti kuramaz eğer kürtler kendilerini birilerinin temsil etmeini istiyosa akp mhp chp sp .... bi ton parti ve bunların bi ton kürt adayı var bunlar temsil eder kürtleri Temizlik başlicaksa DTP den başlamalı kısa ve öz şekilde 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    askerle ne ilgisi var asker her zaman görevini yapıyo hükümet yapıyomu peki hayır işleri güçleri gelin siyaset yapın diyerek adamların götünü kaldırıyolar neden kapatılmıyo dtp neden bunlara hadleri bildirilmiyo bunu düşünün önce öyle meclste atıp tutması değil bu işler.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    artık işleri o kadar azıttılarki dün HaberTürk de gördüm Murat Karayılan barış için Türkiye ile masaya oturabiliriz diyo ve Türkiyenin onları asker yönünden durduramadığını söylüyor gerçekten utanç verici bir tablo devlette af çıkarıyor yani bu heriflere resmen yenik sayılıyoruz yok böyle birşey.şehit olanlarada allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.
Toplam Hit: 10101 Toplam Mesaj: 52