Licede Hain Tuzak , 10 Askerimiz Şehit Oldu !
-
Uzman Çavuş Salih Akyürek (Yozgat),
Onur Görmez (Aydın-Çine),
Emrah Polat (Kars-Sarıkamış),
Erdal Oral (Kars-Kağızman),
Zeynel Direkçi (Gaziantep),
İlhami Hardal (Kilis),
Murat Çavdar (Trabzon-Maçka),
Mehmet Ali Karaduman
Miktat Beder.-----------------------
TBT'deki GAZİANTEPLİ Hemşehrilerimi ULU CAMİDEKİ Cenaze Törenine Bekliyorum
-
vatan sağolsun ama bu sözlede hiçbirşey değişmiyo meclistekiler terörle mücadelede yaptıkları tek icraat şehit cenazelerinde boy göstermek oluyo bu zamana kadar olduğu gibi
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------DTP'li Türk'ten başsağlığı mesajıANKARA (ANKA) - DTP Eşbaşkanı Ahmet Türk, Diyarbakır'ın Lice İlçesi yakınlarında meydana gelen mayın patlaması sonucunda şehit olan 9 asker için mesaj yayınladı.Türk'ün mesajı şöyle:"Öncelikle olaydan derin üzüntü duyuyor, daha hayatlarının baharında iken yaşamlarını yitiren gencecik kardeşlerimize Allahtan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyoruz.İnsan hayatını hedef alan hiçbir şiddet eylemini bu güne kadar tasvip etmedik, tasvip etmeyeceğiz. Partimiz, ülkenin sorunlarının diyalog yöntemi ile barışçıl bir şekilde çözülmesi için elinden gelen bütün gayreti göstermeye devam edecektir.Bu ülkenin sorunlarının bedeli gençlerimize ve çocuklarımıza ödetilmemelidir. Her zamankinden daha fazla demokratik siyaseti öne çıkarma ve siyasete fırsat tanıma sorumluluğu ile karşı karşıyayız. Bu sorumluluk bütün siyasilerin ortak sorumluluğudur. Artık hiçbir vatandaşımızın çatışmalarda yaşamını yitirmediği, barış içinde bir Türkiye özlemi ile bir kez daha bu acı olaydan duyduğumuz üzüntüyü ifade ederken bu ölümlerin artık son olmasını diliyoruz."al işte hem yap hem özürdile küfür yasak olmasa felaket bir küfür ederdim buna ya neyse....
-----------------------------Bu kadarına da pes...
Meclisimizin ortasında demokrasi(!), insan hakları(!) diye bölücülük yapıp ortalığı karıştırıp canların kıyılmasına sebep oluyorlar, sonra çıkıp dalga geçer gibi başsağlığı diliyorlar...Bizim ABD yalakası hükümette izlemekle yetiniyor...Tabi olan yine askerlerimize oluyor...Yazık, çok yazık...
-
@yasevyaterket
Herkesin yaşadığı bi şey ve bi acı varıdr hocam isminide bilmiyorum ondan isminle hitap edemiyorum evet dediğin gibi türk komutanlarına benim şahsi güvenim sıfırdır demodor bak iranda pjak pkk nın iran kolu eylem yapıyodu pkk gibi sürekli baskın yapıyolardı bundan 2 ay önce silah bıraktılar neden_? çünkü iran türkiye gibi değil istihbaratı alıyo nerde oldunu öreniyo ve taş üstünde taş bırakmıyo bombalıyo asker gönderiyo işbirlikçilik yok meclisteki DTP lilere müdahaleyi asker deil meclisin içindkeiler verecek ama asker bu konuda dik duruş gösterse bunlar olurmu koskoca türkiye cumhuriyetinin genel kurmay başkanına geçende bi ilde adam bi heyr be ! dedi bu ne cesaret bu zamana kadar hangi komutana kürtçe cevap verilmiş hayırlı olsun diyemiyomuyduda bu kürt vatandaş sadece orduyu küçük düşürmek için yaptı bunu genel kurmay başkanı halada bişeler yapmaya çalışıyor bizim kaybımız şehitlerimizden üzüntümüzde başlarındaki komutanlardır
-
Ne kadar üzülsekte acımız kaç gün sürecek. Allah ailelerine sabır versin onların acıları her gün içlerinde olacak. Diyecek ne kaldı ki...
"Anadolu’ya ayak basan atalarımız bu toprakları yurt yapmak azmi ve dirayetiyle bin yıl mücadele verdi. Ayyıldızlı bayrağı şehit kanıyla bu topraklarda çizdik. Anadolu toprakları ana sütü gibi helal, şehit kanı gibi duru, gazi teni gibi saf vatanımız oldu. Çünkü, bizim dünyamızda şehit-vatan-bayrak, et ve tırnak gibi birbirinden ayrılamaz. Şehitlerimizin aziz hatıralarını ilelebet yaşatacağız. Aziz şehidim, yaptığınız bu fedakarlıkları milletimiz asla unutmayacaktır..
-
illa dağamı çıkmamız lazım bizimde. ne zaman indircekler bu akp hükümetinide ne zaman abd nin ayak işlerini yapmaktan kurtulcaz ne zaman bu soysuz itlere cezalarını verecez?
-
Allah yakınlarına sabır şehitlere rahmet eylesin...
bu kaçıncı VATAN SAĞ OLSUN yeter artık bu gün başbuğun bir lafı dikkatimi çekti bedelli askerlik konusunda diyorki biz milletimizi düşünürüz onların isteklerine duygularına kulak veririz kulak ver bize başbuğ koy şunların ......
-
Bu gidişat iyi değil hiçde iyi değil..
-
Yaz geldi,piçler türedi yine,aynı gün içinde iki olay birden.Tv de baktım da,M 113 zırhlı personel taşıyıcıymış vurdukları, kolay kolay saldırışıacak bir araç değildir,epey etkili bir patlayıcı kullanmışlar bu kez. Şerefsizler ölmedik,ayaktayız mesajı vermeye çalışıyorlar.
-
hani pkk silah bırakıyordu ? hani Türk kürt kardeş olduyduk nooldu ? En iyi savunma saldırmaktır ama ordunun elini kolunu bağladı Amerikan Kukla hükümeti , akp yi destekleyenler , gelsin fettoşunuz kurtarsın madem ülkeyi terörden