folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Licede Hain Tuzak , 10 Askerimiz Şehit Oldu !

Licede Hain Tuzak , 10 Askerimiz Şehit Oldu !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Ya abicim polyanacılık oynamaktan artık vazgeçelim.

Sırf ÜLKÜCÜ görüşüm yüzünden beni astsubay yapmayan, ama yaranmak için kürtlere olmaz imkan sağlayan TSK değilmi.

Artık bu saatten sonra herkes safını seçsin. Seçtiler zaten. DTP ne tür piç olduğunu korkmadan haykırdı. Bizimkiler nerde?

Pervin Buldan denen orospu, ırkını *iktiim kaltak hakkında davamı açıldı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

Artık bu saatten sonra herkes safını seçsin. Seçtiler zaten. DTP ne tür piç olduğunu korkmadan haykırdı. Bizimkiler nerde?

onun gereğini hükümetin yapması gerek kanun açık yapmıyolarsa demekki bunlarda bi sorun var.

ab ye giricez diye yapmadıkları hainlik kalmadı şaşırmamak lazım bu başlara.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Demodor bunu yazdı:

onun gereğini hükümetin yapması gerek kanun açık yapmıyolarsa demekki bunlarda bi sorun var.

Abicim yazdıklarımı neden sansürledin :S

İzmir Hava Astsubay Sınavlarında ÜLKÜCÜ Görüşüm yüzünden albaylar tarafından terörist muamelesi gördüm, daha ne savunucam ben bu adamları?

Ben mehmedciklere üzülüyorum sadece.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

yasevyaterket

pire yüzünden yorgan yakma sende böyle dersen elalem neler der kimbilir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Mademki TSK bu ülkenin vatandaşlarının en güvendiği kurum, o zaman bu güven ve sevginin gereğini yapsınlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

Mademki TSK bu ülkenin vatandaşlarının en güvendiği kurum, o zaman bu güven ve sevginin gereğini yapsınlar.
    neymiş o gereği.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

halk artık susuyor. asker susuyor. asker boğazımıza kadar geldi dedikten sonra tayyip ve fetullah gladyosu tüm ışık evlerinin işi bitecek..doğuda ise kürtler mahvolacak...hani bu sustuğumuz bizim asaletimizdendir.. öyle toprak bölme filan zor.Siz askeriyeyi ne sanıyorsunuz.

http://img152.imageshack.us/img152/1544/n665656991022046m.jpg

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    DTP'li Türk'ten başsağlığı mesajı  
    ANKARA (ANKA) - DTP Eşbaşkanı Ahmet Türk, Diyarbakır'ın Lice İlçesi yakınlarında meydana gelen mayın patlaması sonucunda şehit olan 9 asker için mesaj yayınladı.
    Türk'ün mesajı şöyle:
    "Öncelikle olaydan derin üzüntü duyuyor, daha hayatlarının baharında iken yaşamlarını yitiren gencecik kardeşlerimize Allahtan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyoruz.
    İnsan hayatını hedef alan hiçbir şiddet eylemini bu güne kadar tasvip etmedik, tasvip etmeyeceğiz. Partimiz, ülkenin sorunlarının diyalog yöntemi ile barışçıl bir şekilde çözülmesi için elinden gelen bütün gayreti göstermeye devam edecektir.
    Bu ülkenin sorunlarının bedeli gençlerimize ve çocuklarımıza ödetilmemelidir. Her zamankinden daha fazla demokratik siyaseti öne çıkarma ve siyasete fırsat tanıma sorumluluğu ile karşı karşıyayız. Bu sorumluluk bütün siyasilerin ortak sorumluluğudur. Artık hiçbir vatandaşımızın çatışmalarda yaşamını yitirmediği, barış içinde bir Türkiye özlemi ile bir kez daha bu acı olaydan duyduğumuz üzüntüyü ifade ederken bu ölümlerin artık son olmasını diliyoruz."
    al işte hem yap hem özürdile küfür yasak olmasa felaket bir küfür ederdim buna ya neyse....

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    Akepe saolsun ne diyim askerlin polisin elinden yetkiyi alıyorsun sonra şehide kelle çiftçiye ananıda al git diyorsun sonrada %50 oy alıyorsun anlamıyorum ben insanlar nasıl göremiyor bu gerçekleri

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hakkaride 1 asker şehid olmuş.. acımızın üzerine acı :/

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 10104 Toplam Mesaj: 52