Licede Hain Tuzak , 10 Askerimiz Şehit Oldu !
-
Ya abicim polyanacılık oynamaktan artık vazgeçelim.
Sırf ÜLKÜCÜ görüşüm yüzünden beni astsubay yapmayan, ama yaranmak için kürtlere olmaz imkan sağlayan TSK değilmi.
Artık bu saatten sonra herkes safını seçsin. Seçtiler zaten. DTP ne tür piç olduğunu korkmadan haykırdı. Bizimkiler nerde?
Pervin Buldan denen orospu, ırkını *iktiim kaltak hakkında davamı açıldı ?
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Artık bu saatten sonra herkes safını seçsin. Seçtiler zaten. DTP ne tür piç olduğunu korkmadan haykırdı. Bizimkiler nerde?
-----------------------------
onun gereğini hükümetin yapması gerek kanun açık yapmıyolarsa demekki bunlarda bi sorun var.ab ye giricez diye yapmadıkları hainlik kalmadı şaşırmamak lazım bu başlara.
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------Artık bu saatten sonra herkes safını seçsin. Seçtiler zaten. DTP ne tür piç olduğunu korkmadan haykırdı. Bizimkiler nerde?
onun gereğini hükümetin yapması gerek kanun açık yapmıyolarsa demekki bunlarda bi sorun var.
-----------------------------Abicim yazdıklarımı neden sansürledin :S
İzmir Hava Astsubay Sınavlarında ÜLKÜCÜ Görüşüm yüzünden albaylar tarafından terörist muamelesi gördüm, daha ne savunucam ben bu adamları?
Ben mehmedciklere üzülüyorum sadece.
-
yasevyaterket
pire yüzünden yorgan yakma sende böyle dersen elalem neler der kimbilir.
-
Mademki TSK bu ülkenin vatandaşlarının en güvendiği kurum, o zaman bu güven ve sevginin gereğini yapsınlar.
-
-----------------------------Mademki TSK bu ülkenin vatandaşlarının en güvendiği kurum, o zaman bu güven ve sevginin gereğini yapsınlar.
neymiş o gereği. -
halk artık susuyor. asker susuyor. asker boğazımıza kadar geldi dedikten sonra tayyip ve fetullah gladyosu tüm ışık evlerinin işi bitecek..doğuda ise kürtler mahvolacak...hani bu sustuğumuz bizim asaletimizdendir.. öyle toprak bölme filan zor.Siz askeriyeyi ne sanıyorsunuz.
-
DTP'li Türk'ten başsağlığı mesajıANKARA (ANKA) - DTP Eşbaşkanı Ahmet Türk, Diyarbakır'ın Lice İlçesi yakınlarında meydana gelen mayın patlaması sonucunda şehit olan 9 asker için mesaj yayınladı.Türk'ün mesajı şöyle:"Öncelikle olaydan derin üzüntü duyuyor, daha hayatlarının baharında iken yaşamlarını yitiren gencecik kardeşlerimize Allahtan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyoruz.İnsan hayatını hedef alan hiçbir şiddet eylemini bu güne kadar tasvip etmedik, tasvip etmeyeceğiz. Partimiz, ülkenin sorunlarının diyalog yöntemi ile barışçıl bir şekilde çözülmesi için elinden gelen bütün gayreti göstermeye devam edecektir.Bu ülkenin sorunlarının bedeli gençlerimize ve çocuklarımıza ödetilmemelidir. Her zamankinden daha fazla demokratik siyaseti öne çıkarma ve siyasete fırsat tanıma sorumluluğu ile karşı karşıyayız. Bu sorumluluk bütün siyasilerin ortak sorumluluğudur. Artık hiçbir vatandaşımızın çatışmalarda yaşamını yitirmediği, barış içinde bir Türkiye özlemi ile bir kez daha bu acı olaydan duyduğumuz üzüntüyü ifade ederken bu ölümlerin artık son olmasını diliyoruz."al işte hem yap hem özürdile küfür yasak olmasa felaket bir küfür ederdim buna ya neyse....
-
Akepe saolsun ne diyim askerlin polisin elinden yetkiyi alıyorsun sonra şehide kelle çiftçiye ananıda al git diyorsun sonrada %50 oy alıyorsun anlamıyorum ben insanlar nasıl göremiyor bu gerçekleri
-
hakkaride 1 asker şehid olmuş.. acımızın üzerine acı :/