Lineayı Satıp Polo Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Sıfır km peşin ödeme ile 2016 model polo 1.2 tsi comfortline sahibiyim.. Aile geniş olsa büyük bir araç alırdım ama sadece kendim biniyorum :) Pederinde kendi ayrı arabası var. Bagaj sizin için sorun değilse alabilirsiniz veya VW bayisinde yada arkadaşlarınızda varsa test için sürüş yapabilirsiniz. Keskin virajlarda arabayı savurmaz amortisörleri yumuşak olduğu için mükemmel konfor sağlıyor. Benzini sadece Shell'den alıyorum. Şehir dışında 90-120 hızla ortalama 4-5,5 litre arası yakıyor. şehir içinde arabaya fazla abanmazsanız 4,5-6,5 litre arası yakıyor. 3. yılında muayenesi gelmeden değiştirebilirim alacağım araç yine VW modellerinden olabilir.

essan tarafından 04/Ara/17 01:08 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı

Sıfır km peşin ödeme ile 2016 model polo 1.2 tsi comfortline sahibiyim.. Aile geniş olsa büyük bir araç alırdım ama sadece kendim biniyorum :) Pederinde kendi ayrı arabası var. Bagaj sizin için sorun değilse alabilirsiniz veya VW bayisinde yada arkadaşlarınızda varsa test için sürüş yapabilirsiniz. Keskin virajlarda arabayı savurmaz amortisörleri yumuşak olduğu için mükemmel konfor sağlıyor. Benzini sadece Shell'den alıyorum. Şehir dışında 90-120 hızla ortalama 4-5,5 litre arası yakıyor. şehir içinde arabaya fazla abanmazsanız 4,5-6,5 litre arası yakıyor. 3. yılında muayenesi gelmeden değiştirebilirim alacağım araç yine VW modellerinden olabilir.

benzini öncelkle BP den BP ye gidemiyorsam shell den alıyorum 

sebep BP VW kampanyası hocam şuan türkiye de en fazla bonusu bu kampanya veriyor 

https://www.bp.com/tr_tr/on-the-road/turkey/sadakat-programlari/dogus-otomotiv-bp-yuzde3-kampanya.html

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thanatos
    Thanatos's avatar
    Erkek
    DE5TROY3R bunu yazdı

Boyun 180 üzerinde ise sığmazsın poloya

1.87 2 yıl bindim 2014 model gayet severek bindim, kesinlikle tavsiye ederim fakat arkanda oturanın boyu 1.50 filan olmalı tek sıkıntı o :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı

Peşin odeyince ne oluyor hocam ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diathorus
    Diathorus's avatar
    Erkek
    Roark bunu yazdı
    essan bunu yazdı

Peşin odeyince ne oluyor hocam ? 

Aynen bende onu merak ettim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Merhaba,

Aracımdan memnunum bir sıkıntım yok. Ama daha güçlü bir araç almak istiyorum. 50 Bine kadar aşağıdaki gibi bir araç alınır mı sizce? Bagajı yok denecek kadar az ama bende bagajı sürekli doldurmuyorum. Sürüşü daha kolay daha güvenli diye düşünüyorum. Sizin de yorumunuzu rica ederim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-servis-bakimli-1.6-comfortline-505459195/detay

Teşekkürler.

Hocam linea kaç model araç bakıyorum da satmayı düşünürsen konuşalım :)

4641544948---53415249544153
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

abi beygir ve tork önemli , benzin parası sıkıntı olmayacaksa skoda fabia felan bak. zevkli sürüşü.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Uveys
    Uveys's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar fluencede var. 50 bin tlye en dolusunu alırsınız. ki bence arabanın full+full olması çok önemli

Sadelik demek güzellik demektir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    kont239 bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Merhaba,

Aracımdan memnunum bir sıkıntım yok. Ama daha güçlü bir araç almak istiyorum. 50 Bine kadar aşağıdaki gibi bir araç alınır mı sizce? Bagajı yok denecek kadar az ama bende bagajı sürekli doldurmuyorum. Sürüşü daha kolay daha güvenli diye düşünüyorum. Sizin de yorumunuzu rica ederim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-servis-bakimli-1.6-comfortline-505459195/detay

Teşekkürler.

2014 Kasım ayı çıkışlı

Easy Model (Yeni kasa taksi gibi görünmüyor active plus değil yani)

75.000 De

Hasar Kayıtsız. Daha fazla detay istersen pm de telefonunu paylaşırsan arayabilirim.

Örnek resim:

zeybekustasi tarafından 04/Ara/17 09:09 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    kont239 bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Merhaba,

Teşekkürler.

2014 Kasım ayı çıkışlı

Easy Model (Yeni kasa taksi gibi görünmüyor active plas değil yani)

75.000 De

Hasar Kayıtsız. Daha fazla detay istersen pm de telefonunu paylaşırsan arayabilirim.

Hmm senin araç yeniymiş hocam :) Babama alacaz da ona uygun bişi lazım. Bütçe kısıtlı 23 bin'e kadar eski model bir araç arıyoruz. Varsa elinde olan dosta gidecek tipte eski bir araç onlarla görüşebiliriz aslında :) 

4641544948---53415249544153
Toplam Hit: 5168 Toplam Mesaj: 36
linea out vw in