Lineayı Satıp Polo Almak
-
kont239 bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıkont239 bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Merhaba,
Aracımdan memnunum bir sıkıntım yok. Ama daha güçlü bir araç almak istiyorum. 50 Bine kadar aşağıdaki gibi bir araç alınır mı sizce? Bagajı yok denecek kadar az ama bende bagajı sürekli doldurmuyorum. Sürüşü daha kolay daha güvenli diye düşünüyorum. Sizin de yorumunuzu rica ederim.
Teşekkürler.
Hocam linea kaç model araç bakıyorum da satmayı düşünürsen konuşalım :)
2014 Kasım ayı çıkışlı
Easy Model (Yeni kasa taksi gibi görünmüyor active plas değil yani)
75.000 De
Hasar Kayıtsız. Daha fazla detay istersen pm de telefonunu paylaşırsan arayabilirim.
Hmm senin araç yeniymiş hocam :) Babama alacaz da ona uygun bişi lazım. Bütçe kısıtlı 23 bin'e kadar eski model bir araç arıyoruz. Varsa elinde olan dosta gidecek tipte eski bir araç onlarla görüşebiliriz aslında :)
Anladım hocam :)
Bu arada Linea köpek gibi araba. İstanbuldan Giresun'a gittim. Karadenizde yaylaları gezdim. Bagaja fındık doldurdum (250 kg) + 4 kişi karadenizin engebeli yollarında hiç ama hiç üzmedi. Gram arabamdan şikayetçi değilim. Ayrıca kabini güven veriyor. Parçası ucuz anlayan ustası çok.
Bana göre tek kusuru ilk hızlanması. Kalkarken 1. Vites aralığı çok dar 10 km yi geçince 2 ye al beni diye bağırıyor. Ancak otobanda 140 - 150 aralığı stabil. Korkutmuyor. Bu arada ben 140'a çok az çıktım. muaythaist müritle Giresuna gitmiştik. Arkadaş 140 dan aşağı sürmedi. Ben arabanın tık dediğini görmedim. Güvenle Linea alabilirsiniz.
zeybekustasi tarafından 04/Ara/17 09:27 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Bende POLO 1.2 TDi 75 BG var. 1.2 ile alakası yok gidişinin. Gayet memnunum. Sağlamlık olarak da, Peugeot'dan sonra bariz fark var, çok daha iyi. Sadece konfor için çok abartı bir şey diyemem.
Paran varsa yeni pololara bak. Görünümü çok iyi.
https://binekarac.vw.com.tr/yeni-polo.aspx#fiyatlarKesinlikle dürüst olacağım. Arkadaşta 1.2 polo var 4 kişi bindik benim linea 1.3 matematiksel olarak daha yüksek görünüyor ama polonun hızlanması çok daha iyiydi. Tam o an düşündüm değiştirmeyi.
Bende de 1.2 TDİ 75hp Polo var, şirkette de 2014 linea kullanıyoruz. Lineayı uzun süre kullanıyorum ardından poloya binince polo 1.3 Lineaya karşı sanki 1.6 motormuş gibi geldi. Yakıt ve performans olarak Polo candır. Poloda 4 kişi çok rahat seyahat ediyor.
Gel gelelim ki şöyle bişey var aracın bagajında arabaya ait eşyalar var trafik seti antifriz ıvır zıvır. Üstüne bebek arabasını sokmaya çalışınca sıfıra sıfır girdi. Lineada hacim geniş tam olarak ne için kullanacaksan ona göre karar vermen gerekecek. Genç arabası olarak polo tavsiye edilebilir, aile arabası olarak hacimli bir araç şart öyle bir durumda kalsam Fluence alırdım.
-
Çok uzun süreli olmasa da benim müdürün eski aracı olan polo'yu (2012 model) zaman zaman işim düştükçe aldım kullandım. Bir kere deli gibi hızlanıyordu, çok keskin dönebiliyordu, daracık daracık yerlere park edebiliyordum. Şu an tofaş doğan var 5 kişi bindiğimiz de çok oldu ama 1 kez haricinde bagaja hiç ihtiyacım olmadı, trafik kabul etse bagajı kesesim var :) Sedan arabayı hiç sevemedim (Mercedes serileri hariç). Benim kişisel görüşüm bagaja ihtiyacın yoksa hiç düşünmeden polo al hem güvende olursun hem rahat rahat kullanırsın.
Tabi başta da belirttiğim gibi deneyimlerin uzun yolda da uzun süreli de olmadı ancak yine de çok güzeldi, param olsa da alsam dedirtti :)
-
Moustafa bunu yazdı
Çok uzun süreli olmasa da benim müdürün eski aracı olan polo'yu (2012 model) zaman zaman işim düştükçe aldım kullandım. Bir kere deli gibi hızlanıyordu, çok keskin dönebiliyordu, daracık daracık yerlere park edebiliyordum. Şu an tofaş doğan var 5 kişi bindiğimiz de çok oldu ama 1 kez haricinde bagaja hiç ihtiyacım olmadı, trafik kabul etse bagajı kesesim var :) Sedan arabayı hiç sevemedim (Mercedes serileri hariç). Benim kişisel görüşüm bagaja ihtiyacın yoksa hiç düşünmeden polo al hem güvende olursun hem rahat rahat kullanırsın.
Tabi başta da belirttiğim gibi deneyimlerin uzun yolda da uzun süreli de olmadı ancak yine de çok güzeldi, param olsa da alsam dedirtti :)
Ben 1.2 75 BG Turbo Dizel POLO ile Bilecik'e gittim. düz yolda 205, yokuşta 210 a kadar yükseldi. Sonuç olarak tık yok :)
-
bu arada 2018 polo neredeyse abisi golf oldu tamamen.