Lineayı Satıp Polo Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Linea'dan poloya geçersen konfor olarak tatmin olursun ama hacim olarak rahatsız olursun. Ne bagajın var, ne arkadakiler rahat oturuyor. Bir kaç yaş küçük golf bak bari polo yerine.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Hocam linea poloya göre güvenlik olarak daha iyi olabilir. Polo da ful highline almıyorsan linea al derim. Sedan araba ile girdiğin viraja hb ile giremezsin. Hele linea pop gsr olanlarıyla Polo viraj karşılaştırma bile. Antalya'nın girişini bilen bilir keskin virajlar vardır. O virajlara ben 

linea: 110km ortalamayla giriyorum hafif kayıyor esp devreye giriyor ve topluyor. Eğer lineA da 4 kişi varsa esp devreye bile girmiyor. Yani araçta yük varsa daha iyi oturuyor. 

Polo 2015: 110 km ile yine giriyorum ama linea ya göre araç daha fazla dağıtıyor gaz kesiyor araç daha fazla savruluyor. Doluyken daha çok savruluyor anlamadım ama öyle :)

audi a4 2016: 130 La girdim hissetmedim bile :) 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Ferahlik linea'da daha fazla. Polo uzun yolda her zaman yordu. 

Burada benim boyumun uzun olmasinin da dezavantaji var.

Linea'yı satacaksan segment degistirmen lazim bence. 

Onun icin de jetta falan bakmalisin. :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

hem linea hemde polo süren biri olarak konuşuyorum: lineadan hızla koşarak uzaklaş ve direk poloya yapış. Şöyle düşün; kaza anında linea içinde mi olmak istersin yoksa alman sınıfı bir araç içinde mi ?

can498 tarafından 03/Ara/17 23:21 tarihinde düzenlenmiştir

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

kuzen almış 47,500e az kullandım anam anam anam anammmm 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-koksan-fabia-rs-dsg-plus180-hp-plushatasiz-plus1.sinif-502468607/detay

bunlardan bulursn alabilirsiniz.  . ben hıza karşı bir insanım . ama anasını ağlattım . cidden acaip güzel bişeymiş bu beygir olayı :)

fabia 2011 1.2 motor 75 bg nasıl bir araba kullandınız mı hiç

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Boyun 180 üzerinde ise sığmazsın poloya

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    murdery bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

kuzen almış 47,500e az kullandım anam anam anam anammmm 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-koksan-fabia-rs-dsg-plus180-hp-plushatasiz-plus1.sinif-502468607/detay

bunlardan bulursn alabilirsiniz.  . ben hıza karşı bir insanım . ama anasını ağlattım . cidden acaip güzel bişeymiş bu beygir olayı :)

fabia 2011 1.2 motor 75 bg nasıl bir araba kullandınız mı hiç

tavsiyem şansınız varsa  arabayı kiralayın . 

malesef kullanmadım . ama skoda 10 numara araçlar üretiyor.

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-jetta-full-1-4-tsi-tertemiz-aile-araci-503272221/detay

neden olmasın.. ama bu aralıkta sağlam mıdır ki

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    MbK bunu yazdı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-jetta-full-1-4-tsi-tertemiz-aile-araci-503272221/detay

neden olmasın.. ama bu aralıkta sağlam mıdır ki

Ben benzinli 1.4 HB Peugeot 207 ile 9 - 10 lt benzin yakarken başımı taşlara vurasım geliyordu, bununla direk dağı kafama geçiririm sanırım.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam 2015  1.2 TSI comfortline polo sahibiyim. alırken sıfır olarak aldım 43 bin tl ye aldım. bu ay taksitleri bitti çok şükür. 

Şunu belirtmek isterim , VW ailesinde diğer firmalarda olmayan birşey vardır ,  fiat ın en pahalı arabası ile en ucuz arabasının direksiyonuna oturdugunda başka bir arabaya binmişsin gibi olur.

Fakat VW ailesinde ön konsol , direksiyon , sürüş keyfi ve konforu en ucuz araba olan POLO da da en pahalı olan ARTEON da da aynıdır ve yüksektir. Evet arabaların lüx seviyeleri farklı olsada araç ön konsolu 

ve sürüş dinamikleri benzediği için VW sahibi bir kişi arabası eskiyince gene VW almak ister , ama BMW alan biri satıp ( BMW delisi değilse ) üstüne para koyup jaguar almak ister veya mercedes almak ister yada başka daha lüx bir marka almak ister.

Aracın sana tüm artı ve eksi yanlarını söyleyeyim. Aracı aldığım günden beri belki 1 gün maksimum yattığı olmuştur her gün işe gidip gelmek için kullanıyorum hafta sonu da geziyorum uzun yol olarak en uzak izmire ve aydına gidip geldim bir kaç defa ( bodrum dan )  benim agresif kullanımım ile yakıt tüketimi 6.5 litre ile 5.5 litre arası değişiyor ancak aşırı tasarruflu kuzenim uzun yolda 4.8 litreye kadar düşürüyor.

araç 4 kişiye kadar rahat bir araba ancak sürekli 5 kişi gidecekseniz veya araç dolu olacaksa gidip golf de almayın ya passat jetta gibi bişi veya SUV alabilirsiniz. 

hafif bir araç oldugundan ve motoru iyi olduğundan hızlanması oldukça iyi ben motordan çok memnunum ve şimdiye kadar 15 bin ve yıllık bakımları dışında hiç bir masraf çıkartmadı bana.

küçüklük konusunda evet aile arabası değil ,  iş arabası olur fakat depolama alanı geniş olmadıgından taşınacak eşyanız çok olan bir iş ise gene iş için kullanamayabilirsiniz. 

linea kiraladım 1-2 defa aracı satın almadan önce frene basarken ne kadar korktuğumu anlatamam ancak polo da öyle değil aracın herşeyi güven veriyor ESP yi toplam 3 defa devreye sokmuşumdur 

1 tanesinde devreye girmese belki takla atardım çok kötü bir makas atmıştım :) 

sormak istediklerini pm ile de sorabilirsin hocam ,  ileride ne düşünüyorum , yakında evlilik oldugu için maddi gücüm olursa polo yu satıp ya golf alırım ya tiguan alırım yada amarok. 

fakat yine VW ailesine bağlı olan skoda superb ve Kodiaq çok iyi araçlar. 

özellikle passat yerine gider superb alırım neden ? 2.0 TSI Prestige DSG 4x4  0-100 Km Hızlanma 5.8 sn  : )

türkiye deki rakibi en pahalı passat 2.0 TDI Highline 240 HP DSG 0-100 Km Hızlanma 6.1 sn

Toplam Hit: 5200 Toplam Mesaj: 36
linea out vw in