folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Lise Kantini Mi İlk Okul Kantini Mi

Lise Kantini Mi İlk Okul Kantini Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

ne lisesi ya kantine mi gidiyor artık lise öğrencisi ilkokul öğrencisi bulduğunu yer.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Anlamam ama sadece şu olasılığı göz onünde bulundurmaya bak bence hocam.

- İlk öğretim 8 yıldır. ( Ana okulu ile 9 ) Sabah ve akşam devresi vardı. Tüm gün olan ilkokul sayısı az.

- Lise 4 yıllıktır. Her yer Anadolu oluyor yani tüm gün olacak neredeyse hepsi. Buda öğrenci sayısı azdır.

Yani oranlamaya göre ilköğretim liseden 4 kat daha fazla. Hepsi günde 1 simit - ayran alsa yine yeter sana :) Dediğim gibi anlamıyorum ama bu yönden bakınınca ilkokul mantıklı. Ama liseli de godaman sanar kendini dönerin ve içeceğin dibine vurur :) Kızlara sürekli çikolata alımı filan. Okulun yeri ve öğrencilerin kalitesi ( genel maddiyatları) önemli bence asıl. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bence ilkokul kantini diyebilirim bende gebzede işletmiştim ordan biliyorumm

FthAяI(!)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tabiki ilk okul

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Tek dönemlik yani öğle arası tabir ettiğimiz araları olan bir lise çok daha fazla kar getirecektir diye düşünüyorum. Çünkü öğrenci aç eğer yemekhane yoksa 2 şansı var ya çarşıya gidecek ya da kantinden yiyecek. Okul çarşıya da uzaksa mecbur kantin kalıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

lisemi ilkokulmu değilde soruyu hangi lise hangi ilkokul diye sormanda bence fayda var 

varoşta bi okulun kantinini alırsan , kantinide soyarlar senide zkerler haberin olsun 

herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliparmak
    kanliparmak's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

lisemi ilkokulmu değilde soruyu hangi lise hangi ilkokul diye sormanda bence fayda var 

varoşta bi okulun kantinini alırsan , kantinide soyarlar senide zkerler haberin olsun 

kardeş burası yozgat burda öyle her önüne gelen adam zkemez kafan rahat olsun  :):):) sana liselerin yada ilk okullasın ismini söylemiyorum çünkü bilmezsin ben bütün arkadaşların fikrini almak i,stedim belli bi çevrenin değil o yüzden söylemedim 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    kesinlikle lise. 4+4+4 geliyor bunuda düşünerek gir ihaleye
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

yemek yemeyip sigara alınıyo lisede

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek
    kanliparmak bunu yazdı
    piskopati_x bunu yazdı
    kanliparmak bunu yazdı
    ahmike bunu yazdı

İl olarak neredesin ?

yozgattayım kardeşim :):):) 

way hemşerim bende kadışehri sana hemşerim olarak şöyle tavisyede bulunam şimdi liseden liseye degişir para kazancın lisedeki ders saatlerine bakman lazım sabahtan akşamadar ise paranın a.korsun degilse zor herkez almaz parası olan alır digerleri almaz ama adam sabahdan aksama kdr ac kalmıcagına gore daha cok musteri gelir ilkokul olarak eskidevirdeki ilk okul degil goruyorum ben 35 kurus bulamazdım zamanında adam 10 tl  20 tl ile okula gidiyo boyle bi devir hele ozel ilk okulları pff 1 yıla bir jip bir araba cekersin altina :D benden bu  kdr simdiden hayırlı olsun

kardeş 10 numara moral oldu bu :):):) meslek nedir kardeş yaptın mı bu tür bi iş :):):)

yok yapmadım ama tanıdıgım insanlardan duyduklarım bunlar mesala bizim kantınci anlatmıştı lisedeki bizim okul bir yıl sabah ogle uygulamasına gitti adam dedi o yıl işler iyidi altıma jip cektim dedi ama bundan sonraki yıllardı sabahcı oglenciye dondu o zmn lar dedi işler iyi gitmiyo dedi işte burdakileri maaşı fln cıkıyo dedi cebime girse girse 1 2 3 milyar anca diyodu

Freedoom is not free.
Toplam Hit: 7554 Toplam Mesaj: 45