folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Lise Kantini Mi İlk Okul Kantini Mi

Lise Kantini Mi İlk Okul Kantini Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

- Öncelikle okulun konumu önemli. Dışarda alternatif yerler varsa liseliler oraları tercih edebilirler. Ancak ilkokulda çocukları okulun dışına bırakmazlar.

- Liseler 4 yıllık, ilköğretim ortaöğretimle 8 yıla kadar uzanıyor. Yani bu daha fazla öğrenci demek.
    (Ha çok kalabalık liseler de var ancak onlar istisna)

- İlköğretimin ilk bir iki senesinde beslenme çantası getirirler sonra varını yoğunu kantine dökerler.

- Klasik tip liseliler en fazla tost falan alırlar. Fakat ilköğretim öğrencilerinin jelibondan bonibona geniş bir yelpazesi vardır.

- İlköğretim okuluna sadece parası az bebeler olarak bakmamak gerek. Dediğim üzere ortaöğretime kadar uzanıyor bu iş.

- İlkokul öğrencileri parasını bitirene kadar harcar. Her şeyini kantine döker. Liseliler arkadaşların da dediği üzere farklı şeylere harcama yaptığından daha ekonomik davranabilir.

- Güzel ambalajlı, süslü ürünler ilkokullarda kapış kapış gider. Hatta lisede bile gidebilir ama ilkokulda bunlar fenomen olur. Aynı gün tükenir.

vs.

İlkokulda her türlü sürümden kazanırsın, lisede kişi sayısına, konuma bağlı

anonim6918524 tarafından 16/Ağu/12 02:13 tarihinde düzenlenmiştir

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

bencede ilk okul daha falza gider kendi  okul cağlarimdan hatirlayarak söylim bide benim okul biraz daha zengin yeriydir.

ilk okul çocuklari o tenefüs zili çalınca varya çılgın gibi kantine koşuyorlardir çok iyi hatirliyorum.

yeminle birbirlerini eziyorlardi.

liseye gelince en fazla günde yediğimiz bi patates ekmek falandi geri kalanı  internet cafeye sigara içenler sigaraya ayiriridi o yüzden denildiği gibi

liseliler daha  çok  parayi hesap ediyor.

ama şu anda  ilk okullarda şu meyve falan satma olayi başliyacak ya yakın bi zamanda o biraz etkiler gibi onuda bi hatirlatim dedim.

uzun lafin kısasi  ilk okul her türlü s*ker :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

lise hocam.

muhabbeti iyi öğrenciller olur.

İlkokulda harçlıkları sınırlı çocukların lisede bok gibi para yiyen tipler var.

İlkokulda beslenme çantası kavramı var lisede çok nadir olur böyle şeyler kantin her saat iş yapar.

İlkokulda kampanya yapsan anlamaz veletler. ama atıyorum tost 1.5 tl ayran 50 kuruş toplamda 2 tutacakken tost ayran 1.5 yada 1.75 desen liseli kafası zaten haftalık idaresiyle uğraştığından böyle şeyleri sever. Paralı ve dobişko olanlara da torpilli sandiviç yaparak kıstırır paso tırtıklarsın.

Kafa tayfalara da denk gelirsen iyi muhabbet edersin sende eğlenirsin adamlar senin muhabbetini severse 2 şer çay içerler 3.leri sen çekersin lafımı olur dersin bir dahakine gelir 2 çay daha içerler ordan üç beş bir şey kazanırsın.

Lise iyidir. iyi.

Ephesus tarafından 16/Ağu/12 02:09 tarihinde düzenlenmiştir

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

eğer kantinde sağlam şeyler satarsan iyi para kazanma şansın yüksek. ilkokulda milyon tane çocuk gelse alacakları 3-5 kuruşluk şeylerle anca hayatını devam ettirirsin. lise kantini her zaman daha büyük iştir. ama standart olmucan. her zaman yeni malar koyucan. çeşidin çok olacak fakat güvendiğin 2 çeşit ürün de ayrı olacak. tost çeşitleri standarttır zaten ama mesela sağlam malzemeli bi dürüm koyarsın o kazandırır sana. 2 ay sonra herkes bıkar, yeni bi sağlam ürü patlatman gerekir. kantinin şekli şemali ergenlere hitap edecek şekilde olmalı. gerekirse twilight posteri asıcan kendinden iğrenerek =) yani kantin kafasıyla değil de atrafında rakiplerin varmış gibi işletmeci mantığıyla düşünücen. orayı kafe gibi hissettiricen elemanlara ki gelmek istesinler. kafeye gideceklerine orda otursunlar. öğlen arası olan bi okul alman da avantaj. ben anadolu lisesi bitirdim bizde öyleydi. 1 saatten fazla öğlen arası vardı. öyle bi ara yoksa stratejin farklı olmalı varsa farklı olmalı tabi.

ve son olarak herkesle iyi olucan, herkesle mutlaka muhabbet edicen gırgır yapıcan (asla dertleşme sadece gırgır) bunun yanında da çevresi olan birkaç elemana daha da yakın olucan. kıyaklar yapıcan. genel kampanyalar yapıcan ve bunları sürekli değiştiricen.

amk düşündüm de bu kadar şeyi yaptıktan sonra sikerim kantini sen dükkan aç hocam :D

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Lisedeyken günde en az 10 tl harcıyordum kantinde. Bir ilkokul çocuğunun alacağı şieyler şeker sakız vb şeyler yani imkanı yok daha kazançlı olmasının.

Lise kantininde birçok şeyi satabilirsin ayrıca. Çeşitlilik daha geniş olur lise kantininde.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek
    kanliparmak bunu yazdı
    ahmike bunu yazdı

İl olarak neredesin ?

yozgattayım kardeşim :):):) 

way hemşerim bende kadışehri sana hemşerim olarak şöyle tavisyede bulunam şimdi liseden liseye degişir para kazancın lisedeki ders saatlerine bakman lazım sabahtan akşamadar ise paranın a.korsun degilse zor herkez almaz parası olan alır digerleri almaz ama adam sabahdan aksama kdr ac kalmıcagına gore daha cok musteri gelir ilkokul olarak eskidevirdeki ilk okul degil goruyorum ben 35 kurus bulamazdım zamanında adam 10 tl  20 tl ile okula gidiyo boyle bi devir hele ozel ilk okulları pff 1 yıla bir jip bir araba cekersin altina :D benden bu  kdr simdiden hayırlı olsun

Freedoom is not free.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliparmak
    kanliparmak's avatar
    Erkek
    piskopati_x bunu yazdı
    kanliparmak bunu yazdı
    ahmike bunu yazdı

İl olarak neredesin ?

yozgattayım kardeşim :):):) 

way hemşerim bende kadışehri sana hemşerim olarak şöyle tavisyede bulunam şimdi liseden liseye degişir para kazancın lisedeki ders saatlerine bakman lazım sabahtan akşamadar ise paranın a.korsun degilse zor herkez almaz parası olan alır digerleri almaz ama adam sabahdan aksama kdr ac kalmıcagına gore daha cok musteri gelir ilkokul olarak eskidevirdeki ilk okul degil goruyorum ben 35 kurus bulamazdım zamanında adam 10 tl  20 tl ile okula gidiyo boyle bi devir hele ozel ilk okulları pff 1 yıla bir jip bir araba cekersin altina :D benden bu  kdr simdiden hayırlı olsun

kardeş 10 numara moral oldu bu :):):) meslek nedir kardeş yaptın mı bu tür bi iş :):):)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacı ilkokul kantini candır. öğretmenliği bırakıp ilkokul kantini çalıştıran öğretmen tanıdım bizzat.

alacağın şeyler 5 10 kuruş. satması 40 50 kuruş. yardır bence ilkokula.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

bence en güzeli  yurt kantini. Devlet yurtlarından kantin işleticen..

Kredili yurtlar kurumu...pehh paraya bak a.k.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

bizim lise dağın başındaydı abi, etrafta market nağmına hiçbirşey yoktu. Okuldan kaçmayı düşünüyorsan rahat 1 km yürümeyi göze alman gerekiyordu :)

Böyle olunca kantinci vuruyordu zam'a :) Neymiş uzak olunca pahalı getiriyorlarmış :/ Yurtçu adamın kahvaltısı kantinde olunca zaten okulun diğer öğrencileri acayip uçuk tu. yani adam baya iyi kazanıyor du benim gözümde. Sadece yazdım bilmiyorum ilkogretim mi lise mi :)

Toplam Hit: 7539 Toplam Mesaj: 45