Lise Sondayım Matematiğin En Başındayım!!
-
-
hayatta hiç birşey için geç deildir.yeterki azimli ve istekli ol.
-
Gel ders veriyim.
-
madem matematik iyi değildi nie tm'ye gidion, gideydin sözele...benimde matematik 0 ama ben sözelim sözel konuları komple tekrar etcem sınava kadar sonrası Allah kerim :)
-
geometri nasıl??
-
hocam anladıgım kadarıyla senin temelinde bir problem var. Ve adaptasyon eksikliği sezdim
hiç utanmadan açıcan ortaokul konularını veya mat1 i calısıcan üslü sayılar köklü sayılar. Beyninin sağ tarafı çok çalışıyo, sağ daha ağırlıklı sola göre.Buda sözel dersleri sevdiğini belli ediyo.
önce eski konuları aç çalış kavra testleri bitir. konu anlatımlı kitaplardan al tekrar yap.sonra bunları bitirdiğinda daha basit olan konulara yonel polinomlar,logaritma gibi fazla zorlamayan konulara yonel.
tabi dediklerim basit geliyo ama çok zorlaman lazım yani nerden baksan günde oturup 2 saat mat. calısacaksın. ve program cok onemli
mat ı iyi bilen arkadaslarından yardım iste gel de oturalım calısalım, cekinme bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp..
-
inan aşşalama gibi bi amacım yok,ama bu zamandan sonra ne yapsa nafile.anlamazsın,beceremezsin diye değil-sistem 'kazandırmamaya' endeksli olduğundan,o vakte kadar çalıştıklarının sonucunu %99 alamıcan için bence umursamaya değmez,anlamıyorum sözelden neden tırsıyor millet-en baba meslekler aslında sözelden,bi hoca,memur olsanız daha ne :S garanti iş,bu işsizlikde :)
-
bu zıkkımı öle yumurta kapıya gelince öğrenemiosun malesef:)
-
eşek gibi calışmassan olmaz söliyim rekabet cok fazla saglam biyer icin cok calısman lazım...
-
ziki tuttun hacı (((: bence kastır öğren rahat ol çok sağlam çalışanlar zaten yapıyolardırr ama %80 yapacak yere gelirsin bence 1 sene uzun zaman de hadi kolay gele..