Lise Sondayım Matematiğin En Başındayım!!
-
derse veren var ist içi
-
Geçmiş olsun.Sözele geç.Matematik 1 yılda mümükn degil bitmez.biz bi yılda mat 2 yi bitiremiyoruz sen bide temel atıcan .
-
Gelişimde kritik dönemler wardır dostum. Örneğin 50 yaşındaki bi adamdan senin daha iyi pc kullanman gibi:)kritik dönemi atlatık biz aynı sorun bendede war..Çok iyi olmaz ama iyi olur. çok şükür üniversite bitti matematiksiz:)
-
mat1 in en skindirik konularını çöz. yavaş yavaş alışırsın. ama düzenli çalış, sayılar çöz bol bol. pratik zekanı güçlendirir. zaten mat2nin taşşaklı konularına geçmemişsinizdir daha. çözdükçe onları da ilk gördügünde kavramaya başlarsın...
-
dershanede dikakt et bol blol çalış.lise 2 2.dönemde matematiğim 0 geldi öss de 40 net yapmıştım.eminim sende yaparsın
-
hacı calışcan tabi calışmadan olmas... kimse o bilgileri kafanın içine sokmaz ya da wifi ile yollamaz :D sana tavsiyem atıyorum hangi konu ile ilgili çalışcan diyelim ki trigonometri çıkar formulleri aç testi baka baka çöz bol bol soru çöz bi bakmışın artık formüllere bakmadan çözüyorsun... matematikte sakın ha sakın formül ezberleyim deme mantığını anla her konunun bir mantığı vardır sorularında o mantığı yakaladın mı konudan soru kaçırmazsın... ezberlersen mantık azcık değişsin ya hata yapar yanlış cevap bulursun ya da hiç çözemezsin
-
herzaman söylediğim gibi başarının sırrı konuyu iyice anlaman ama özellikle ÇÖZÜMLÜ SORULAR ı iyce incele mantığı anla...sora yeteri kadar soru çöz...tamamdır...
-
lise 1 mat : 1
lise 2 mat : 1
lise 3 mat : ilk dönem 0 ikinci dönem 1
lise sondayım pek bısey farketmiycek bu senede oss falan salla benım gıbı yap guzel sanatlara vur bünyeyi
-
dogruyu söylememizi istiyorsan bu sene kazanma ihtimalin çok az bu sene anca mat1 i adam akıllı yaparsın
-
ts ye geçmeyi dene?
Toplam Hit: 5228 Toplam Mesaj: 37