folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Logitech Ağızımı Açıkda Bıraktı Yok Böyle Bir Teknik Hizmet :)

Logitech Ağızımı Açıkda Bıraktı Yok Böyle Bir Teknik Hizmet :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Arkadaşlar bende logitech kablosuz klavye mause seti var. bir kaç gündür mausenin tekerleği üste çevirince çıkmıyordu

Logitech i aradım ücretsiz hattan adam modeli istedi seri numarasını istedi adresi istedi

sonra ben hangi kargoyla göndereyim diye soracaktım adam yeni mauseniz 10 gün içinde elinizde olacaktır dedi. sanırım ücretsiz telefon numarasıda yurt dışıydı çünkü Hem adamın Türkçesi bozuktu hemde kargo ancak 10 günde türkiyeye geliyo dedi. 00800 44 882 5862 numarası garip geldi

her neyse sonuç olarak adama tekerleği yukarı çıkarmıyo dedim hemen yenisini gönderiyoruz dediler. Varmı böyle teknik destek gördünüzmü ağızım açık kaldı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    eskisinide çöpe atarsınız dedi (ben hiç atarmıyım yedekte dursun ) daha 1 yıl oldu alalı 4 yıl daha garantisi var:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    yenisi gelince yazarsan sevinirim :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hoja sallamıyon değilmi :/

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    tüm konuşma bu kadar mıydı ? :D

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    hoca kullanıcı hatası olup olmadıgını nerden bılıyolar yani buna bakmadan bile gönderiolarsa bende laptopu faresiz kulanıyom alalım bi tane bu yontemle ıkıncı bı yedegımız olur :|

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

arkadaşlar yemin ederim konuşma bundan ibaret hatta beni müşteri olarak kayıt ettiler müşteri numarasıda verdiler

dedi sorununuz ne dedi dedim kablosuz klavye mause seti aldım dedim mausesinin tekerleği aşağı indiriyo ama yukarı çıkarmıyor dedim ürün p/n ve pid ini istedi sonra marka modeli sonra tleefonumu adresi aldı dedi yeni mausenizi gönderiyorum 10 gün içinde elinizde olur Türkiyeye biraz geç gelebilir dedi :) (ha bu ara ürünü nezaman aldınız dedi nerden aldınız dedi fatura varmı dedi)

bukadar konuşma hatta 0080 diye başladığı için sitesinde ücretsiz yazıyo ama belki ücretlidir diye açar açmaz ücretsizmi dedim evet ücretsiz dedi ama türkçesi bozuktu :) hani sonradan türkçeyi öğrenen yabancılar gibi.. hatta kendi kendime bozulmasa bile bozuldu desem göndericekmiydi dedim :)

şaşırdım dedim bana şimdi yeni faremi gönderiyorsunuz dedi bu seferlik yenisini gönderelim dediler :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaNeR
    TaNeR's avatar
    Erkek

Gönlündeki Yaraların Kanını Dindir, Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün Cihan Senindir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

bu ticari bir zekanın örneğidir bence :)

sana 3 liralık (atıyorum bu kısmı :) ) mouse'tan bi tane daha göndericekler ama bunun yanında 5 liralık reklamı yaptırdılar bile sana :)

millet waayy diyecek logitech'e koşacak :) 

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    kalite böle oluo sanırım hoca bende laptopa yeni bi mouse aldm logitech bozulursa die korkmuorum artık :P

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    o seri sanırım hatalı ve bu hatadan dolayı çok şikayet oluyor üretici sattıgı malı geri çekemediginden degişime gitmiş olabilir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 5797 Toplam Mesaj: 40