Logitech Ağızımı Açıkda Bıraktı Yok Böyle Bir Teknik Hizmet :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------agzın açık kaldıysa bi beyin cerrahi yada bi doktora gözük
-----------------------------Dimi, açık kalmasın, her an her şey girebilir :|
-----------------------------
emirim senin kadar deneyimli değilliz..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------agzın açık kaldıysa bi beyin cerrahi yada bi doktora gözük
-----------------------------Dimi, açık kalmasın, her an her şey girebilir :|
emirim senin kadar deneyimli değilliz..
-----------------------------Allah kahretsin kardeşim, söz konusu bir yerlere sokmak olunca dayanamıyorum :|
En iyisi benim yanımda gezme :)
-
Hp'de teknik servis uyuyor arkadaşın Latop Vista idi Bir programdan dolayı Xp yaptık. Vistada çalışmıyordu .Ama hala ses driverini bula bilmiş değilim.Hatta Birileri aynı dertten dolayı Hp nin sitesine indez atmış onu yayınlıştınız.Tam ozamanlarda arıyordum.Onu görünce bıraktım aramayı :D
-
Logitech müşteri hizmetleri ile görüşüp, “Ürüne çekiç ile vurun, iyice kırın!” cümlesini duyunca baya şaşırmıştım:). Ertesi gün ürünün yollanması da ayrıca bir şaşkınlık veren olay. Logitech’ten şaşmamak gerekli

alıntııdır :D
-
Hoca o numara ingilterenin no su. Burda servis boyle veriliyor (: musteri memnunlugu daima ust noktada, sen sorununu soyle onlara onlar sana 1000 cozum yolu bulsunlar
-
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------alper'e katılıyorum doğrudur tamamen arkadaşımın z5500 ses sisteminin receveri arızalandı 3 ay önceye kadar internetten nosunu alıp m.hizmetlerini aradık ingilizce konuşan bir bayan bizim türk oldugumuzu anlayınca baska bır hatta bagladı orda baska bır adam yine ingilizce aksaanlı bıze serı numara ve arızanın ne oldugunu ayrıca açık adresi istedi yaklaşık 13 günde cihaz geldi kargo ücreti vs sıfır masraf! bozuk olan kısmını saklıyor hala arkadasım hatıra=)
adamlar kalite :) hı birde maksimum 3 kere yapılan bir olaymış öyle diyorlar ayrıntısını bilen varsa yazsın.
bknz örnek: http://www.tiport.com/logitech-servis-tecrubesi-505.html
yok yok o seri hatalıdır :)) inanmıyolar hala daha ayar oluyom
ebmarteu bunu yazdı:
Hoca o numara ingilterenin no su. Burda servis boyle veriliyor (: musteri memnunlugu daima ust noktada, sen sorununu soyle onlara onlar sana 1000 cozum yolu bulsunlar
Hoca ücretsiz dedi sonra telekom koymasın faturaya?
-
Ucretsizdir abi, cunku bunlar musteri hizmeti hattina bagli. zaten boyle bir anlasmayi sen urunu aldigin zaman imzalamis oluyorsun, ne olursa olsun destege herhangi bi ucret vermiosun (: Ama dedigin gibi bu turk telekom. sagi solu belli olmaz :D
-
mail gelmiş:
ex110 mouse wont scroll up [Incident: 090225-000144]Kimden'Logitech EMEA Support'Recently you requested personal assistance from our on-line support centre. Below is a summary of your request and our response.
If this issue is not resolved to your satisfaction, you may reopen it within the next 7 days.
Thank you for allowing us to be of service to you.
Subject ex110 mouse wont scroll up Discussion Thread Response (Administrator) 25/02/2009 11.44 AM -- This is an automatically generated e-mail. Please do not reply to it --
Dear Serkan **
Your fulfillment has been shipped.
The following products were included :
1 ¦ DESKTOP,CORDLESS DESKTOP EX 110,TUR,EMEA
Shipment Method: EMEA Normal
Tracking Number: 1Z009FV7*****
RMA ID: 0902***-****
Delivery Address:
Bay. Serkan *****
siteler mah.******45470
Turkey
Regards,
Logitech Europe SA
Customer Support
http://support.logitech.com
-- This is an automatically generated e-mail. Please do not reply to it --Customer (Entered by Yasin Koc) 24/02/2009 05.37 PM Received call Question Reference No090225-000144 Date Created: 24/02/2009 05.37 PM Last Updated: 25/02/2009 11.44 AM Status: Solved M/N: Y-RAZ71 PID or S/N: FC7350J P/N : 820-000216 Operating System: Windows XP Logitech Software: Setpoint Software Version: xx.x.x Downloaded latest SW: Yes Computer Brand: Point of Purchase: Order_ID: Gönderiyoz diyo herhalde :)
-
hadi yine iisin hocam :))