Logitech Ağızımı Açıkda Bıraktı Yok Böyle Bir Teknik Hizmet :)
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
o seri sanırım hatalı ve bu hatadan dolayı çok şikayet oluyor üretici sattıgı malı geri çekemediginden degişime gitmiş olabilir
aynı seri şuan hepsiburadada hala satılıyor...bende başta senin gibi düşündüm ama bilmiyorum artık
-
Alper seni keklemiş olmasın:d
-
senin mouse modelinde ki bi hatadır buyuk ihtimalle..Butun modeli hatalı uretmişlerdir ve bu hatadan sikayetci olanlara sorgusuz sualsiz tekrar yolluyorlardır..Yoksa mouse alır bozuldu diye yenisini isterim gelen mouse u kutusuyla satarım mouse belese gelmiş olur :D
-
o seri hatalıdır ve böyle yapılması istenmiştir adamdan. yoksa böyle bişey asla olamaz.
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------senin mouse modelinde ki bi hatadır buyuk ihtimalle..Butun modeli hatalı uretmişlerdir ve bu hatadan sikayetci olanlara sorgusuz sualsiz tekrar yolluyorlardır..Yoksa mouse alır bozuldu diye yenisini isterim gelen mouse u kutusuyla satarım mouse belese gelmiş olur :D
hoca mausenin birşeyini sormadı sırf klavye serisini aldı bu set ya zaten yinede bilmiyorumkeklemeye gelince beni aramış olsalardı anlardım ama ben aradım adamları tr sitesinden
-
yemede yanında yat :D
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------bu ticari bir zekanın örneğidir bence :)
sana 3 liralık (atıyorum bu kısmı :) ) mouse'tan bi tane daha göndericekler ama bunun yanında 5 liralık reklamı yaptırdılar bile sana :)
millet waayy diyecek logitech'e koşacak :)
-----------------------------analitik düşünüyo herif :)
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------Şahsen beni etkiledi :F
-
Yunus-Emre bunu yazdı:
-----------------------------pit10din bunu yazdı:
-----------------------------bu ticari bir zekanın örneğidir bence :)
sana 3 liralık (atıyorum bu kısmı :) ) mouse'tan bi tane daha göndericekler ama bunun yanında 5 liralık reklamı yaptırdılar bile sana :)
millet waayy diyecek logitech'e koşacak :)
-----------------------------analitik düşünüyo herif :)
-----------------------------@pit10din
sen bunu sölemeden önce benı de etkılemıstı ; ama güzel yere parmak bastın
-
Aynı hizmeti ben hp den aldım.. Anakart bozuldu aradım servisi verdim seri numarasını. 10 gün sonra yenisi geldi. Fakat üzüleceğin nokta şu. Yeni mauseyi verirken eskisini vermeni isteyecekler :) En azından bende öyle oldu.