Long Ve Şort Otomatik Kripto Para İşlem Uygulaması
-
TheAvenqer bunu yazdı
TrendPullback V1
V2 Entry E1-B
V2 Entry E1-C
V2 E2 Overlay
V2 E3 Combined
Liquidity Sweep Reversion (LSR)
Breakout → Acceptance → Retest → Continuation (BRT)
BRT Optimization Candidate A
Momentum / Volatility Expansion
Relative Strength Rotation
Cross-sectional Momentum
Fast Mean Reversion
3-Bar Mean Reversion / Exhaustion
Trend Continuation After Pullback
Breakout Failure Reversal
Adaptive Liquidity Reversion (ALR)
BTC Impulse → Altcoin Lag
ADX + Donchian + ATR
Supertrend
Freqtrade Strategy001
Freqtrade MACDStrategy
CombinedBinHAndCluc
CofiBitStrategy
SampleStrategy
Hummingbot OBI
Hummingbot Trade Flow
Hummingbot OBI + Flow
Hummingbot Book Depletion
Hummingbot Absorption
HPC — HTF Persistent Continuation
3 gündür denemediğim kalmadı hepsi backtestte başarısız çıkıyorson 4 senedir farklı farklı botlar yazdım, bazıları backtestte %70-80 başarı oranı yakaladı ancak gelgelelim günümüz piyasasında bu oranlar çok tutarlı olmayabiliyor.
bazen gecede parayı 2 ye katlarken ertesi gün %30-40 zarar edebiliyor. stabil olarak sürekli kazandıran kıvanç hocanın grid botları var, ancak o da yatay piyasada iyi, fiyat çok dalgalanırsa o da perte çıkıyor.
yani tüm piyasa koşulları için tek bir bot yazmak mümkün değil, değişen trendlere göre farklı botlar olması lazım, bunu da sürekli takip etmek zor. yapay zeka ile bunları birleştirip bişiler denemek lazım ama çok uğraştırıcı.
-
Backtest e fazla guvenmemeli, eger market fiyatindan al sat yaptiriyorsan anlik gecikme sonucu hesap sasiyor ve alabildigin ufak ta olsa karlar komisyon tarafindan emiliyor, hele TV in backtest ine hic guvenmemeli orada strateji testi sonucunda bot koduna girisiyorsan ki benim yaptigim buydu oradaki verilerin cok ta gercek hayatta olmadigina gorebiliyorsun, oradaki indikatorlerin hesabini birebir yaptim veriler dogru ise ayni sonucu vermeli idi fakat is gercekte oyle degil TV tarafinda adamlarin bazi carpanlari oldugundan supheleniyorum strateji testlerinde vs kullandiklari, yuvarlama sorunlari vardi onun icin ozel seyler kullanarak bir yere kadar toparlamistim ama nafile, islem merkezi uzakta ister istemez arada gecikme oluyor, islem merkezine yakin bir lokasyonda calistirdim botu, bu sefer de indikator carpanindan golu yedik, ve ai yoktu o zamanlar ama ciddi zaman harcamistim. sanirim market verilerini herkesin gormedigi daha hizli yollardan edinmek gerekiyor, ve islem acma icin de api kaynaklarinin da o sekilde olma ihtimalini yuksek gordugum vip api bacagindan islem yapmak gerekiyor ki strateji basarili ise bile bu veri gecikmesi sikintisi bertaraf edilsin.
umarim benden farkli bi sonuc yakalar basarili olursun , ama benim girdigim patinaj bu sekildeydi ..
-
Başarı oranı nedir?
Botu yazdın mı yoksa daha yazacak mısın?
---
Mesajlardan anladığım kadarıyla daha ortada bot yok yumurta yok gibi bir anlam var. Bot çalışıyor mu, bununla ilgili kanıtın var mı? alım satımları görebileceğmiz şeffaf birşey var mı..?
Sitesinden, kirasından önce bunlar lazım.
-
Takip güzel projeye benziyor
-
daha önce hiç kullanmadım ama bist ve nasdaq ile ilgileniyorum.
coinlerde bence politik durumlardan ve anlık olaylardan etkileniyor. bu uygulamayı yalnızca finansal ve matematik işlemler üzerinde değil de örneğin yapay zekanın yorumlayabileceği haber akışına göre de yorumlatabilirsen faydası artabilir. -
ilk etapta kazandırdığı işlem üzerinden para talep etmelisin . bot kendini kanıtladıktan sonra kullanıcı bazlı atıyorum 100 işlemde 50 başarı dan sonra ücret ciddiye binmeli.
-
Yüzlerce bot denemesine girmiş biri olarak, botların kazandığını görmedim imkansıza yakın gibi şuan için.
-
botlar kazanabilir, soyle artan bogada kazanan botlar ayi geldiginde surekli toplama yapar ve seni surekli sonsuz bir arkada sermayen varmis gibi mala sokar. bunu senelerce denemeden test etmeden son urun olusturman riskli olacaktir kisa vadede kazaniyor gibi olabilirsin ama piyasanin rengi degistiginde isler cok ters gidebilir.
-
Bu nasıl yapılabilir bilmiyorum ama özellikle kripto için yapacağın bot sosyal medyadaki haberleri vs de takip etmeli.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
TrendPullback V1
V2 Entry E1-B
V2 Entry E1-C
V2 E2 Overlay
V2 E3 Combined
Liquidity Sweep Reversion (LSR)
Breakout → Acceptance → Retest → Continuation (BRT)
BRT Optimization Candidate A
Momentum / Volatility Expansion
Relative Strength Rotation
Cross-sectional Momentum
Fast Mean Reversion
3-Bar Mean Reversion / Exhaustion
Trend Continuation After Pullback
Breakout Failure Reversal
Adaptive Liquidity Reversion (ALR)
BTC Impulse → Altcoin Lag
ADX + Donchian + ATR
Supertrend
Freqtrade Strategy001
Freqtrade MACDStrategy
CombinedBinHAndCluc
CofiBitStrategy
SampleStrategy
Hummingbot OBI
Hummingbot Trade Flow
Hummingbot OBI + Flow
Hummingbot Book Depletion
Hummingbot Absorption
HPC — HTF Persistent Continuation
3 gündür denemediğim kalmadı hepsi backtestte başarısız çıkıyorson 4 senedir farklı farklı botlar yazdım, bazıları backtestte %70-80 başarı oranı yakaladı ancak gelgelelim günümüz piyasasında bu oranlar çok tutarlı olmayabiliyor.
bazen gecede parayı 2 ye katlarken ertesi gün %30-40 zarar edebiliyor. stabil olarak sürekli kazandıran kıvanç hocanın grid botları var, ancak o da yatay piyasada iyi, fiyat çok dalgalanırsa o da perte çıkıyor.
yani tüm piyasa koşulları için tek bir bot yazmak mümkün değil, değişen trendlere göre farklı botlar olması lazım, bunu da sürekli takip etmek zor. yapay zeka ile bunları birleştirip bişiler denemek lazım ama çok uğraştırıcı.
Sağlam bir bot kodu var mı yani güvendiğin Yani en iyisinden birisini kodlarını mesaj ile gönderme imkanım var mı ?