folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Long Ve Şort Otomatik Kripto Para İşlem Uygulaması

Long Ve Şort Otomatik Kripto Para İşlem Uygulaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

TrendPullback V1
    V2 Entry E1-B
    V2 Entry E1-C
    V2 E2 Overlay
    V2 E3 Combined
    Liquidity Sweep Reversion (LSR)
    Breakout → Acceptance → Retest → Continuation (BRT)
    BRT Optimization Candidate A
    Momentum / Volatility Expansion
    Relative Strength Rotation
    Cross-sectional Momentum
    Fast Mean Reversion
    3-Bar Mean Reversion / Exhaustion
    Trend Continuation After Pullback
    Breakout Failure Reversal
    Adaptive Liquidity Reversion (ALR)
    BTC Impulse → Altcoin Lag
    ADX + Donchian + ATR
    Supertrend
    Freqtrade Strategy001
    Freqtrade MACDStrategy
    CombinedBinHAndCluc
    CofiBitStrategy
    SampleStrategy
    Hummingbot OBI
    Hummingbot Trade Flow
    Hummingbot OBI + Flow
    Hummingbot Book Depletion
    Hummingbot Absorption
    HPC — HTF Persistent Continuation

3 gündür denemediğim kalmadı hepsi backtestte başarısız çıkıyor

son 4 senedir farklı farklı botlar yazdım, bazıları backtestte %70-80 başarı oranı yakaladı ancak gelgelelim günümüz piyasasında bu oranlar çok tutarlı olmayabiliyor.

bazen gecede parayı 2 ye katlarken ertesi gün %30-40 zarar edebiliyor. stabil olarak sürekli kazandıran kıvanç hocanın grid botları var, ancak o da yatay piyasada iyi, fiyat çok dalgalanırsa o da perte çıkıyor.

yani tüm piyasa koşulları için tek bir bot yazmak mümkün değil, değişen trendlere göre farklı botlar olması lazım, bunu da sürekli takip etmek zor. yapay zeka ile bunları birleştirip bişiler denemek lazım ama çok uğraştırıcı.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutrakan_d
    tutrakan_d's avatar
    Erkek

Backtest e fazla guvenmemeli, eger market fiyatindan al sat yaptiriyorsan anlik gecikme sonucu hesap sasiyor ve alabildigin ufak ta olsa karlar komisyon tarafindan emiliyor, hele TV in backtest ine hic guvenmemeli orada strateji testi sonucunda bot koduna girisiyorsan ki benim yaptigim buydu oradaki verilerin cok ta gercek hayatta olmadigina gorebiliyorsun, oradaki indikatorlerin hesabini birebir yaptim veriler dogru ise ayni sonucu vermeli idi fakat is gercekte oyle degil TV tarafinda adamlarin bazi carpanlari oldugundan supheleniyorum strateji testlerinde vs kullandiklari, yuvarlama sorunlari vardi onun icin ozel seyler kullanarak bir yere kadar toparlamistim ama nafile, islem merkezi uzakta ister istemez arada gecikme oluyor, islem merkezine yakin bir lokasyonda calistirdim botu, bu sefer de indikator carpanindan golu yedik, ve ai yoktu o zamanlar ama ciddi zaman harcamistim. sanirim market verilerini herkesin gormedigi daha hizli yollardan edinmek gerekiyor, ve islem acma icin de api kaynaklarinin da o sekilde olma ihtimalini yuksek gordugum vip api bacagindan islem yapmak gerekiyor ki strateji basarili ise bile bu veri gecikmesi sikintisi bertaraf edilsin.

umarim benden farkli bi sonuc yakalar basarili olursun , ama benim girdigim patinaj bu sekildeydi ..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Başarı oranı nedir?

Botu yazdın mı yoksa daha yazacak mısın?

---

Mesajlardan anladığım kadarıyla daha ortada bot yok yumurta yok gibi bir anlam var. Bot çalışıyor mu, bununla ilgili kanıtın var mı? alım satımları görebileceğmiz şeffaf birşey var mı..?

Sitesinden, kirasından önce bunlar lazım.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essad
    essad's avatar
    Erkek

Takip güzel projeye benziyor

İyimser insan, her felakette bir fırsat, kötümser insan da her fırsatta bir felaket görür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

daha önce hiç kullanmadım ama bist ve nasdaq ile ilgileniyorum. 
    coinlerde bence politik durumlardan ve anlık olaylardan etkileniyor. bu uygulamayı yalnızca finansal ve matematik işlemler üzerinde değil de örneğin yapay zekanın yorumlayabileceği haber akışına göre de yorumlatabilirsen faydası artabilir. 

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

ilk etapta kazandırdığı işlem üzerinden para talep etmelisin . bot kendini kanıtladıktan sonra kullanıcı bazlı atıyorum 100 işlemde 50 başarı  dan sonra ücret ciddiye  binmeli.

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Yüzlerce bot denemesine girmiş biri olarak, botların kazandığını görmedim imkansıza yakın gibi şuan için.

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

botlar kazanabilir, soyle artan bogada kazanan botlar ayi geldiginde surekli toplama yapar ve seni surekli sonsuz bir arkada sermayen varmis gibi mala sokar. bunu senelerce denemeden test etmeden son urun olusturman riskli olacaktir kisa vadede kazaniyor gibi olabilirsin ama piyasanin rengi degistiginde isler cok ters gidebilir. 

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

Bu nasıl yapılabilir bilmiyorum ama özellikle kripto için yapacağın bot sosyal medyadaki haberleri vs  de takip etmeli. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

TrendPullback V1
    V2 Entry E1-B
    V2 Entry E1-C
    V2 E2 Overlay
    V2 E3 Combined
    Liquidity Sweep Reversion (LSR)
    Breakout → Acceptance → Retest → Continuation (BRT)
    BRT Optimization Candidate A
    Momentum / Volatility Expansion
    Relative Strength Rotation
    Cross-sectional Momentum
    Fast Mean Reversion
    3-Bar Mean Reversion / Exhaustion
    Trend Continuation After Pullback
    Breakout Failure Reversal
    Adaptive Liquidity Reversion (ALR)
    BTC Impulse → Altcoin Lag
    ADX + Donchian + ATR
    Supertrend
    Freqtrade Strategy001
    Freqtrade MACDStrategy
    CombinedBinHAndCluc
    CofiBitStrategy
    SampleStrategy
    Hummingbot OBI
    Hummingbot Trade Flow
    Hummingbot OBI + Flow
    Hummingbot Book Depletion
    Hummingbot Absorption
    HPC — HTF Persistent Continuation

3 gündür denemediğim kalmadı hepsi backtestte başarısız çıkıyor

son 4 senedir farklı farklı botlar yazdım, bazıları backtestte %70-80 başarı oranı yakaladı ancak gelgelelim günümüz piyasasında bu oranlar çok tutarlı olmayabiliyor.

bazen gecede parayı 2 ye katlarken ertesi gün %30-40 zarar edebiliyor. stabil olarak sürekli kazandıran kıvanç hocanın grid botları var, ancak o da yatay piyasada iyi, fiyat çok dalgalanırsa o da perte çıkıyor.

yani tüm piyasa koşulları için tek bir bot yazmak mümkün değil, değişen trendlere göre farklı botlar olması lazım, bunu da sürekli takip etmek zor. yapay zeka ile bunları birleştirip bişiler denemek lazım ama çok uğraştırıcı.

Sağlam bir bot kodu var mı yani güvendiğin Yani en iyisinden birisini kodlarını mesaj ile  gönderme imkanım var mı ?

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
Toplam Hit: 1723 Toplam Mesaj: 50
kriptoparabot bitcoinlong bitcoinişort