folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Long Ve Şort Otomatik Kripto Para İşlem Uygulaması

Long Ve Şort Otomatik Kripto Para İşlem Uygulaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Başarı oranı nedir?

Botu yazdın mı yoksa daha yazacak mısın?

---

Mesajlardan anladığım kadarıyla daha ortada bot yok yumurta yok gibi bir anlam var. Bot çalışıyor mu, bununla ilgili kanıtın var mı? alım satımları görebileceğmiz şeffaf birşey var mı..?

Sitesinden, kirasından önce bunlar lazım.

Botun kodu bitti en son ayarlamalar yapıyorum test yaptım oyun alanında sonuç iyi çıktı ama uzun süre test yapamadım birkaç değişiklik daha yaptık şimdi eve gittiğim zaman yeniden çalıştırıp oyun alanında Rota dönmem gerekiyor, saat 23.00'de Yapay Zeka yeniden kod yazabilecek O saatten sonra yerinden eklemeler yaparım

ran tarafından 09/Eyl/26 07:15 tarihinde düzenlenmiştir

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    mephisto bunu yazdı

daha önce hiç kullanmadım ama bist ve nasdaq ile ilgileniyorum. 
    coinlerde bence politik durumlardan ve anlık olaylardan etkileniyor. bu uygulamayı yalnızca finansal ve matematik işlemler üzerinde değil de örneğin yapay zekanın yorumlayabileceği haber akışına göre de yorumlatabilirsen faydası artabilir. 

Işin işine yapay zekaya kattığımız zaman alacağı kararların değişken olduğu için özellikle Yapay Zeka bu şekilde kodlamak istemedim ben de ona katıldım çünkü piyasada gelen habere göre alım yapmak bayağı riskli bir durum özellikle ucuz bir haber yoksa ondan dolayı kot tamamen piyasadaki para girişlerine odaklı ve kırılma odak bir şekilde işlemleri tamamlıyor şortta kodunu sinyali çok sağlam ama long da tam olarak ne kadar sağlam Onu bilmiyorum

ran tarafından 09/Eyl/26 07:18 tarihinde düzenlenmiştir

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    taekwondo bunu yazdı

ilk etapta kazandırdığı işlem üzerinden para talep etmelisin . bot kendini kanıtladıktan sonra kullanıcı bazlı atıyorum 100 işlemde 50 başarı  dan sonra ücret ciddiye  binmeli.

Eğer Yazdığınız kaç oyun alanında gerçekten iş yaparsa Yani kendini kanıtlarsa ki Api den o veriyi çekip işleyebiliyor ona göre pozisyon alabiliyor, Gerçekten iş yaparsa sunucu üzerinden çalışacak,

Yani eğer sunucuda çalışmaya başladığı zaman eğer varsa'daki hesabınıza bağlarsanız mutfak hesapta çok az para olmalı yani devasa para tutup botu çalıştırmamanız gerekiyor güvenlik konusunda 50.000 gelen her şeyi yaptığımı anlat tam olarak ne tarafa da övüleceğini bilmiyorum,

Ilk etapta sadece iyi olanlar yani botu kullanmak isteyenler hala 100 TL öder çay paras8 hepsi bu 

Ve daha sonra gerçekten işe yaradığını kanıtladığımız zaman kullanıcı bot kullanıcısı sadece  başiş  verir  ve bu bahşiş tamamen kendine kalmış ne kadar bahşiş vereceği kendie kalmış,

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı

Yüzlerce bot denemesine girmiş biri olarak, botların kazandığını görmedim imkansıza yakın gibi şuan için.

Long ve shortta hiçbir zaman pozisyon açmayı düşünmedim. Çünkü piyasanın ne zaman , aşağıya ya da yukarıya gideceğini bilmenin imkansız. Taki En azından ufak bir sinyal yakalayana kadar şort tarafında,

ran tarafından 09/Eyl/26 07:19 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    hellboy4tr bunu yazdı

botlar kazanabilir, soyle artan bogada kazanan botlar ayi geldiginde surekli toplama yapar ve seni surekli sonsuz bir arkada sermayen varmis gibi mala sokar. bunu senelerce denemeden test etmeden son urun olusturman riskli olacaktir kisa vadede kazaniyor gibi olabilirsin ama piyasanin rengi degistiginde isler cok ters gidebilir. 

Yani en azından otomatik alıp satım yapıyor ve tamamen kendi karar veriyor ve belli limitleri var.

Yani duracağı yeri iyi bilir. Bundan dolayı bir sıkıntı yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    hellboy4tr bunu yazdı

botlar kazanabilir, soyle artan bogada kazanan botlar ayi geldiginde surekli toplama yapar ve seni surekli sonsuz bir arkada sermayen varmis gibi mala sokar. bunu senelerce denemeden test etmeden son urun olusturman riskli olacaktir kisa vadede kazaniyor gibi olabilirsin ama piyasanin rengi degistiginde isler cok ters gidebilir. 

Yani en azından otomatik alıp satım yapıyor ve tamamen kendi karar veriyor ve belli limitleri var.

Yani duracağı yeri iyi bilir. Bundan dolayı bir sıkıntı yok.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    mrkps bunu yazdı

Bu nasıl yapılabilir bilmiyorum ama özellikle kripto için yapacağın bot sosyal medyadaki haberleri vs  de takip etmeli. 

Bu konuda cevap yazdım da tekrar yazıyorum yani orayı takip etmek gerçekten riskli bir durum Onun için sadece para girişlerine odaklanmak gerekiyor Başka çare yok ya da çıkışlarına

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    ran bunu yazdı
    Jinpachi bunu yazdı

başarı oranı nedir.. var mı bi istatistik verisi

ana sayfa Tamam admin sayfası Tamam oyun alanını Tamam gerçek parayla pozisyon açma tamam kodum birkaç eksiği var ondan sonra test edeceğim

Kanka kullaniciya hicbir sey vaat etmeyen ve kullanici icin cok onem arz etmeyen sayfalar tamam ozetle? Ve bu bir BUSİNESS PAZARLAMA urunu?

Aspindir Evcilasp uyelik dot çom free script hissiyatı uyandı icimde, nostaljik adamim.

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    ran bunu yazdı
    Jinpachi bunu yazdı

başarı oranı nedir.. var mı bi istatistik verisi

ana sayfa Tamam admin sayfası Tamam oyun alanını Tamam gerçek parayla pozisyon açma tamam kodum birkaç eksiği var ondan sonra test edeceğim

Kanka kullaniciya hicbir sey vaat etmeyen ve kullanici icin cok onem arz etmeyen sayfalar tamam ozetle? Ve bu bir BUSİNESS PAZARLAMA urunu?

Aspindir Evcilasp uyelik dot çom free script hissiyatı uyandı icimde, nostaljik adamim.

Tam olarak soruyu anlayamadım daha detaylı sorma imkanı var mı

Şimdi biraz daha anladım. Biraz daha üzerine düşününce çay parasına benim neyi vaat etmem gerekiyor? Yani öyle bir isteğim de yok aslında. Bir şey vaat etme isteğim de yok. Yani kullanırsınız kullanmasınız tamamen size kalmış.

Yani şimdi açıkçası bunu pazarlayayım da para kazanayım derdim yok.

ran tarafından 09/Eyl/26 07:23 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

geçen akşam teste girdik
    kod çalışıyor borsaya bağlandı sinyaller çalışıyor otomatik açıp kapatabiliyoruz sonra ayarlamaları yapıyoruz

her kullanıcı kendi yatırım Kripto paralarını seçebilecek şu anda 300 tane kripto

tarıyordu ve sinyalleri kaçırıyor yani tararken diğer sinyalleri kaçıyordu

Onun için kendi listemizi yapıp ona göre Kripto paraları sinyalini yakalamaya çalışacağız

Yapay Zeka kodu yazıyor

Toplam Hit: 1745 Toplam Mesaj: 50
kriptoparabot bitcoinlong bitcoinişort