folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Long Ve Şort Otomatik Kripto Para İşlem Uygulaması

Long Ve Şort Otomatik Kripto Para İşlem Uygulaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Piyasadaki tek bir sinyale güvenip işlem açmak pek mantıklı değil rsi orderbook baskısı hacim trend yönü long short anlık oranı gibi birçok filtre devreye giriyor. Piyasanın yönünü tek bir sinyal ile kestirmek pek mümkün değil. İşin medya haberleri kısmına hiç girmiyorum bile. En ufak olumsuz bir haberde bile kırılgan bir piyasa var. O yüzden terste bırakırsa toparlaması aylar sürebilir. Yada zarara razı gelip stop loss atmak zorunda kalınabilir. Yani sistemi kurayım sürekli kazandırsın ben sonra hiç karışmayayım mantığı yürümüyor. Proje hakkında olumsuz yorum yapmak istemem. Sadece anlatmak istediğim bence bir hayli test edilmesi gerekir.

Syntax error..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Piyasadaki tek bir sinyale güvenip işlem açmak pek mantıklı değil rsi orderbook baskısı hacim trend yönü long short anlık oranı gibi birçok filtre devreye giriyor. Piyasanın yönünü tek bir sinyal ile kestirmek pek mümkün değil. İşin medya haberleri kısmına hiç girmiyorum bile. En ufak olumsuz bir haberde bile kırılgan bir piyasa var. O yüzden terste bırakırsa toparlaması aylar sürebilir. Yada zarara razı gelip stop loss atmak zorunda kalınabilir. Yani sistemi kurayım sürekli kazandırsın ben sonra hiç karışmayayım mantığı yürümüyor. Proje hakkında olumsuz yorum yapmak istemem. Sadece anlatmak istediğim bence bir hayli test edilmesi gerekir.

Satıp para kazanma derdim yok Onun için kendime özel, 

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Hayatım boyunca bine yakın indikatör, strateji denemişimdir hepsini backtestli ve elle tek tek kontrol şeklinde ancak öyle ikna oldum ki bu işi otomatiğe baglamak gibi bir şey yok, tamamen şans dünyada sana al sat diyecek ve totalde kazandırcak bir streteji yok 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Hayatım boyunca bine yakın indikatör, strateji denemişimdir hepsini backtestli ve elle tek tek kontrol şeklinde ancak öyle ikna oldum ki bu işi otomatiğe baglamak gibi bir şey yok, tamamen şans dünyada sana al sat diyecek ve totalde kazandırcak bir streteji yok 

Son dönemimize girdik son düzeltmeleri yapıyor şu anda,  kota dolmak üzere tesisat bekletir ve kodu sonra tamamlar gerçek Bana da bir teste başlarız,

Şu anda borsanın demo hesabıyla işlem açabiliyor,

Test ve Fable 5.1 geçip son ayarları yaptırıyorum ve sonra kodu koşuyoruz

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thunder_storm
    thunder_storm's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ,2020 civarı metatrader da bot algoritma seması çizmekten başladım sonra Python öğrendim freqtrade te stratejiler geliştirdim backtest ettim teknik analiz araçlarıyla hiçbir zaman kazanamiyoruz sonra yapay zekaya girdim denetimli denetimsiz öğrenme modelleri sonra pekistirmeli öğrenme ,derin pekistirmeli öğrenme bunların çeşitli varyasyonları çeşitli ensemble stratejiler ,üniversitelerin çeşitli portföy yönetim algoritmaları vs baktım.En son llm tabanlı 5x BTC kaldiracli bot gelistirdim.Sonuc ; başarısız .Sebep Python ile derin ogrenmeye giriş adında bir kitap vardı.Orada ohlcv verilerinin öğrenmede yetersiz kaldığını söylüyordu .Gelişmiş bir bot çeşitli sistemlerden oluşuyor ,risk yönetimi ,teknik analiz kısmı,temel analiz(sosyal medya analizleri)...

Fiyat hareketi deterministik değil stokastik bir süreç,Fiyat hareketini tahmin etmeye çalışmayın,

Burada konuyla ilgili bir llm sıralaması bırakıyorum ,bu siteyi inceleyebilirsiniz.

https://nof1.ai/leaderboard

we produced everything from myths...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    thunder_storm bunu yazdı

Arkadaşlar ,2020 civarı metatrader da bot algoritma seması çizmekten başladım sonra Python öğrendim freqtrade te stratejiler geliştirdim backtest ettim teknik analiz araçlarıyla hiçbir zaman kazanamiyoruz sonra yapay zekaya girdim denetimli denetimsiz öğrenme modelleri sonra pekistirmeli öğrenme ,derin pekistirmeli öğrenme bunların çeşitli varyasyonları çeşitli ensemble stratejiler ,üniversitelerin çeşitli portföy yönetim algoritmaları vs baktım.En son llm tabanlı 5x BTC kaldiracli bot gelistirdim.Sonuc ; başarısız .Sebep Python ile derin ogrenmeye giriş adında bir kitap vardı.Orada ohlcv verilerinin öğrenmede yetersiz kaldığını söylüyordu .Gelişmiş bir bot çeşitli sistemlerden oluşuyor ,risk yönetimi ,teknik analiz kısmı,temel analiz(sosyal medya analizleri)...

Fiyat hareketi deterministik değil stokastik bir süreç,Fiyat hareketini tahmin etmeye çalışmayın,

Burada konuyla ilgili bir llm sıralaması bırakıyorum ,bu siteyi inceleyebilirsiniz.

https://nof1.ai/leaderboard

Verdiğim bilgiler için teşekkür ederim web sayfası mutlaka inceleyelim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

kod teste girdi Sonuç bu saatten sonra uğraşmam ))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaşlar bu işlerden gerçekten para kazanıyor musunuz samimi olarak soruyorum çünkü inanmıyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek
    Holyzone bunu yazdı

Arkadaşlar bu işlerden gerçekten para kazanıyor musunuz samimi olarak soruyorum çünkü inanmıyorum

Land Reşat içinde para kazanan yok, 

Kripto  da  para kazanan var

Toplam Hit: 1712 Toplam Mesaj: 50
kriptoparabot bitcoinlong bitcoinişort