Lösemili Bir Kardeşim İçin Bakarmsınız Arkadaşlar
-
arkadaşlar konuyu açabiliceğim yer olarak burasını uygun gördüm. yanlışsa kusuruma bakmayın bi anlık telaşla aciliyetten açmış bulunmaktayım ..
samimi olduğum bir abimin kardeşine bu gece itibariyle akut lösemi hastalığı teşhisi konuldu bu sebebten ötürüde yatabiliceği hastane aranıyor.
bu alttaki ismi gecen hastanelerde tanıdığı olan gercekten yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa lütfen pm yada buradan benımle iletişime geçebilirlermi allah rızası için .. aynı zamanda A rh (+) pozitif kan grubundan kan ve trombosit nakli için gönüllü arkadaşlar arıyorlar
---
arkadaşlar merhaba,
18 yaşındaki kardeşime akut lösemi teşhisi konmuştur.
maalesef ki istanbul'da onkoloji servisi bulunan hastanelerin hiçbirisinde boş yatak olmadığı için yatışını sağlayamadık şuan için. 1-2 gün içerisinde bu büyük problemi ortadan kaldırmak için çaba sarfedeceğiz.
trombosit düşüklüğü sebebiyle el ve ayaklarında morarmalar başlamış durumda. her ne kadar yatırabileceğimiz hastane bulamamış olsak da, sıklıkla trombosit ve taze kan nakline ihtiyaç duyacağı söylendi doktorlar tarafından.
kardeşimin kan grubu a rh(+) pozitif olup, kan ve trombosit takviyesi için aynı kan grubuna ihtiyacımız bulunmaktadır.
asıl zorluğumuz, bir vericiden bir daha 3 ay sonra kan alınabilmektedir. bu durumda sadece biz yakınlarının yeterli olmayacağı anlaşılmaktadır.
bunun için acil durumlarda arayabileceğimiz bir gönüllü kan donör listesi oluşturmaya çalışıyoruz.
hangi hastanede yatacağı şuan için belli olmadığından, hastane belli olduktan sonra gönüllü olacak arkadaşlarımızın ilgili hastaneye ulaşımı tamamen tarafımdan karşılanacaktır.
aranan özelliklere uygun gönüllü arkadaşlarım aşağıdaki irtibat bilgilerini kullanarak isimlerini yazdırabilir ya da direkt bana da ulaşabilirler.
allah rızası için yardımlarınızı bekliyor, ilginiz ve hassasiyetiniz için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
saygılarımla,
yunus
irtibat bilgileri:
yunus dinç
cep: 0538 891 49 49
mail: yunus_dinc@colpal.com
donör listesi oluşturan arkadaşımız :
murat çolak
cep: 0535 392 01 10
mail: murat_colak@colpal.com- istanbul ünv. tıp fakültesi
- marmara ünv. tıp fakültesi
- GATA haydarpaşa
- okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi
- istanbul eğitim ve araştırma hastanesi
- haseki eğitim ve araştırma hastanesi
- kartal lütfi kırdar eğitim ve araştırma hastanesi
bu hastanelerin ONKOLOJİ Tedavi Merkezlerinden birisine yatış sağlayabilmemiz adına bize yardımcı olabilecek insanlara ihtiyacımız bulunmaktadır.---
-
geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin.
A Rh (+) olduğum halde Ankara'da olduğumdan dolayı trombosit bağışı yapamayacağım gibi gözüküyor,
hiç değilse buraya yazalım, Ankara'da A Rh(+) kan grubundan şahsen veya bir tanıdığının trombosit ihtiyacı olan varsa pm atın numaranızı ararım, hangi hastane olduğunu söyleyin yeter.
tekrar geçmiş olsun hocam. -
geçmiş olsun..istte degilim maalesef..
-
Acil şifalar diliyorum. Kanı başka illerde verip size ulaştırmak mümkün mü ? Bu konuda bi bilginiz var mı ?
-
Mandi bunu yazdı:
-----------------------------
Acil şifalar diliyorum. Kanı başka illerde verip size ulaştırmak mümkün mü ? Bu konuda bi bilginiz var mı ?
-----------------------------inanki hiçbir bilgim yok kardeşim ama sorarım genede olmadı mail yoluyla iletişime gecebilirsiniz yunus abiyle ..
-
Allah acil şifalar versin buralarda tanıdığım yok üzgünüm :|
-
ne kanım tutuyor nede bahsi geçen hastanelerde nufuzum var elimden sadece dilemek geliyor,dilemek bizden takdir Allah'tan inşallah tez zamanda halleder işinizi,geçmiş olsun dostum.
-
Hastanelerde Tanıdıgım Yok Ama Kanım Tutuyor Verebilirm.
-
A rh + bol bulunan bir tür bulmakta sıkıntı yaşamazsınız. hastamıza da acil şifalar diliyorum umarım o hastanelerde tanıdıgı olan birileri çıkar.
-
0 rh - oldugumdan dolayı veremiyorum. Allah acil şifalar versin...
-
düşünceleriniz ve dualarınızdan ötürü genede allah razı olsun beyler ..