folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lösemili Bir Kardeşim İçin Bakarmsınız Arkadaşlar

Lösemili Bir Kardeşim İçin Bakarmsınız Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

arkadaşlar konuyu açabiliceğim yer olarak burasını uygun gördüm. yanlışsa kusuruma bakmayın bi anlık telaşla aciliyetten açmış bulunmaktayım ..

samimi olduğum bir abimin kardeşine bu gece itibariyle akut lösemi hastalığı teşhisi konuldu bu sebebten ötürüde yatabiliceği hastane aranıyor. 

bu alttaki ismi gecen hastanelerde tanıdığı olan gercekten yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa lütfen pm yada buradan benımle iletişime geçebilirlermi allah rızası için .. aynı zamanda A rh (+) pozitif kan grubundan kan ve trombosit nakli için gönüllü arkadaşlar arıyorlar 

---   

arkadaşlar merhaba,

18 yaşındaki kardeşime akut lösemi teşhisi konmuştur.

maalesef ki istanbul'da onkoloji servisi bulunan hastanelerin hiçbirisinde boş yatak olmadığı için yatışını sağlayamadık şuan için. 1-2 gün içerisinde bu büyük problemi ortadan kaldırmak için çaba sarfedeceğiz.

trombosit düşüklüğü sebebiyle el ve ayaklarında morarmalar başlamış durumda. her ne kadar yatırabileceğimiz hastane bulamamış olsak da, sıklıkla trombosit ve taze kan nakline ihtiyaç duyacağı söylendi doktorlar tarafından.

kardeşimin kan grubu a rh(+) pozitif olup, kan ve trombosit takviyesi için aynı kan grubuna ihtiyacımız bulunmaktadır.

asıl zorluğumuz, bir vericiden bir daha 3 ay sonra kan alınabilmektedir. bu durumda sadece biz yakınlarının yeterli olmayacağı anlaşılmaktadır.

bunun için acil durumlarda arayabileceğimiz bir gönüllü kan donör listesi oluşturmaya çalışıyoruz.

hangi hastanede yatacağı şuan için belli olmadığından, hastane belli olduktan sonra gönüllü olacak arkadaşlarımızın ilgili hastaneye ulaşımı tamamen tarafımdan karşılanacaktır.

aranan özelliklere uygun gönüllü arkadaşlarım aşağıdaki irtibat bilgilerini kullanarak isimlerini yazdırabilir ya da direkt bana da ulaşabilirler.

allah rızası için yardımlarınızı bekliyor, ilginiz ve hassasiyetiniz için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

saygılarımla,

yunus

irtibat bilgileri:

yunus dinç
    cep: 0538 891 49 49
    mail: yunus_dinc@colpal.com

donör listesi oluşturan arkadaşımız :

murat çolak
    cep: 0535 392 01 10
    mail: murat_colak@colpal.com

- istanbul ünv. tıp fakültesi
    - marmara ünv. tıp fakültesi
    - GATA haydarpaşa
    - okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi
    - istanbul eğitim ve araştırma hastanesi
    - haseki eğitim ve araştırma hastanesi
    - kartal lütfi kırdar eğitim ve araştırma hastanesi

bu hastanelerin ONKOLOJİ Tedavi Merkezlerinden birisine yatış sağlayabilmemiz adına bize yardımcı olabilecek insanlara ihtiyacımız bulunmaktadır. 

---

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin.

A Rh (+) olduğum halde Ankara'da olduğumdan dolayı trombosit bağışı yapamayacağım gibi gözüküyor,
    hiç değilse buraya yazalım, Ankara'da A Rh(+) kan grubundan şahsen veya bir tanıdığının trombosit ihtiyacı olan varsa pm atın numaranızı ararım, hangi hastane olduğunu söyleyin yeter. 

tekrar geçmiş olsun hocam.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

geçmiş olsun..istte degilim maalesef..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mandi
    Mandi's avatar
    Erkek

Acil şifalar diliyorum. Kanı başka illerde verip size ulaştırmak mümkün mü ? Bu konuda bi bilginiz var mı ?

. . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

Mandi bunu yazdı:
    -----------------------------

Acil şifalar diliyorum. Kanı başka illerde verip size ulaştırmak mümkün mü ? Bu konuda bi bilginiz var mı ?

-----------------------------

inanki hiçbir bilgim yok kardeşim ama sorarım genede olmadı mail yoluyla iletişime gecebilirsiniz yunus abiyle ..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

Allah acil şifalar versin buralarda tanıdığım yok üzgünüm :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

ne kanım tutuyor nede bahsi geçen hastanelerde nufuzum var elimden sadece dilemek geliyor,dilemek bizden takdir Allah'tan inşallah tez zamanda halleder işinizi,geçmiş olsun dostum.

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Hastanelerde Tanıdıgım Yok Ama Kanım Tutuyor Verebilirm.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

A rh + bol bulunan bir tür bulmakta sıkıntı yaşamazsınız. hastamıza da acil şifalar diliyorum umarım o hastanelerde tanıdıgı olan birileri çıkar.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

0 rh - oldugumdan dolayı veremiyorum. Allah acil şifalar versin... 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

düşünceleriniz ve dualarınızdan ötürü genede allah razı olsun beyler ..

Toplam Hit: 2786 Toplam Mesaj: 22