Lösemili Bir Kardeşim İçin Bakarmsınız Arkadaşlar
-
arkadaşlar şimdi abimi aradım ve kardeşimin durumunu öğrendim
..
gecen gece yanı cumartesi yani hayırlısıyla ilk trambosit nakli gercekleştirildi yalnız 350 üzerinden olan değer 8e düşmüş ve az kalsın kaybedıyormuşuz kardeşimizi , lakin bundan sonra 1 senelık tam bir tedavi ye sokuldu .
2-3 günde bır bundan sonra kan nakli yapılcak a rh (+) ve kan verebilen kımınız varsa yoksa her tarafa dağıtırsanız şehir mekan farketmeksizin gelebilicek yardım edebilicek bütün herkesi beklıyoruz ve bizlere bu uğurda yardım eden nıyetı temız olan herkesten binlerce defa allah razı olsun dıyoruz.
dediğim gibi elimde pm den mesaj atan bazı arkadaşlar oldu gene nıyetı olup yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bizlere yardımlarını bazı sekilde forumlarda yayarak yada baska sekilde yardım edebilirler.
şimdilik kendi tarafımızdan kyduğumuz haberler ve yardım isteklerinin bulunduğu yerler buralarıdır bunungibi koymamızı önerebiliğceiniz yerleri söylerseniz yada koyabilirseniz de sevniriz Hepinizden tekrar tekrar Allah razı olsun.
http://www.ultraslan.com/oku.asp?okuID=1831
http://www.facebook.com/group.php?gid=122653107768749&ref=mf
