Lösemili Bir Kardeşim İçin Bakarmsınız Arkadaşlar
-
kan tutuyor hocam ama mersinde oturuyorum. allah şifalar versin.
-
öncelikle geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin arkadaşımıza. Benim A rh (+) başlıkta yazan numarayı arıyacagım uygun olursa kanda verebilrim tekrar geçmiş olsun.
-
a rh (+) olan herkes arkadaşlar belirttiğim numarayı arıyabilir düzenli olarak 2-3 günde bir kan almamız gerekecek .
istanbul da olup yardım etmek isteyen herkes olur arkadaşlar .
gerekli numara mail adresi herşey yazıldı .
-
Benim kan A rh (+) yalovada ikametim, istanbul feribotla 1 saat, seve seve yardımcı olurum, Allah şifa vesin, tüm hastalara şifa versin, hastahaneye düşmek gerçekten çok zor bir durum, Allah yakınlarına sabırlar versin..
pm atıyorum kardeşim telimi
-
allah acil sifalar versin dostum baya uzuldum
-
hacı şimdi veterinere gidiyorum orda bi ünite kan alabilirlerse soğuk zincirle kargolarım hemen...
-
yukarıııııııııı.
-
ya benim de tutmuyo ama farklı yerden ulaştırabiliosak babamın tutuo benim tutsada 50 kilo altındayım die almıolar kan ,(
-
0rh+ benimki eğer oluyosa vereyim
-
cerrahpaşada bi yatak boşaldı ve arkadaşımızı oraya yerleştirdik hayırlısıyla arkadaşlar.
şu an kan vermek isteyen yada bu konuda gercekten bilgi almak isteyenler o verdiğim numaralardan yunus abininkini arayarak yardımcı olabilirler.
gercekten hepinizden allah razı olsun arkadaşlar cok teşekkür ederim ilgilniz ve alakanız için .