Lost 6. Sezonda Neler Açığa Çıktı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar fox tv nin gecen sene 6 bölüm birden yayınlamasından sonra ilk sezon tabiki bende lost hastası oldum. hemen bastan baslayarak tüm sezonları izledim. Lakin hergün 3-4 bölüm birden izledim. kaçırdıgım yerler oldu anlamadığım yerler oldu. konuyu acmamdaki amaç 6. sezonda önceki tüm sezonlarda akıllarda soru işareti bırakan olayların cevapları bulundumu. yani dizinin bitmesine 3 bölüm kaldı sanırsam. Şöyle dizinin basından itibaren sır gibi saklı tutulan önemli olaylar nesneler gizemler özetleyebilirmisiniz. cevap istiyorum :d

Mesela aklıma takılanlar...

Hugonun lotoyu tutturdugu sayıların sırrı ne. niye her yerde karsına çıkıyor. ?

Karadumandan korunmak için yere dökülen toz neyin nesi ?

KaraDumanın çıktığı tapınak gibi bi yeri kimler yaptı... 

Bi bölümde kocaman mıknatıs gibi bi yer görmüştüm millet adaya geri dönmek için toplanmıstı. bisey sallanıp sallanıp rota belirliyordu. o adanın yerin nasıl buluyor ve onu kimler yaptı...

Widmore adını tam bilmiyorum yazılışını iyi birimi kötü birimi hala çözemedim... Adanın iyiliği için mi çalışıyor. jacopla bi anlaşmasımı var ?

dharma girişiminin deneyleri ne oldu. dharma girişimini kim ne için yok etti ?

Adada bulunan çark gibi sistemi benjamin dönderdiğinde zamanda yolculuk yapıyodu ada, o sistemi kim yaptı... son bölümde ona benzer birsey vardı ama kadın yıkmıştı orayı :S ?

En önemlisi karaduman aslında iyi biri gib göründü son bölümde Gercekten dünyaya kötülük salıp yokmu edecek... amacı sadece baska yerleri görmek mi ??

EN ÖNEMLİSİ kaza yapmamıs hayatlarını adadaki hayatlarıyla nasıl bağlayacaklar senaristler tahminler !!!

Ve bnm aklıma gelmeyen sizn aklınıza takılan cevabını bulamadıınız veya buldugunuz mantıksız gelen veya mantıklı gelen ne varsa tartısalım burda :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amonyak
    amonyak's avatar
    Erkek

Senaryoyu yazan adama sor kardes en dogru cevaplar onda biz bilmeyiz cünkü o adaya burdan seferler yok gidemedim daha :=)

Türkiye bir tane baska Türkiye yok degerini biz biliyoruz ya siz Fatih Sultan Mehmet Mustafa Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

1 bölüm kaldı bitmesine, cevapların bazıları belli oldu ama bir çok şey son bölüme kaldı..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

amonyak bunu yazdı:
    -----------------------------

Senaryoyu yazan adama sor kardes en dogru cevaplar onda biz bilmeyiz cünkü o adaya burdan seferler yok gidemedim daha :=)

adamım hani bnm kaçırdığım noktalar vardır baskaları kaçırmamıstır o mahiyette :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

o çarkı jacob un kardeşi yapmadı mı

yalnız onun yaptığı dikti benjaminin çevirdiği yere paralel

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Ya konuyla alakali olmayacak ama ; 5. sezon turkce dublaj varmi ben bulamadim . Altyazi istemiyorum . Sirf alt yazi seyretmemek icin Supernatural diye filme gectim :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Attention : Bu konu yüksek derecede spoiler içerir.

hiçbirini okumadım yazın başlıcam losta şu lys geçsin :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

öyle herşeyin cevabını tak diye vermeyecekler.

finalden sonra diziyi baştan izleyince oturacak bazı şeyler.

ama ufak şeylere takılmışsın tüm herşey bitti toz nedir diyosun :D

son bölümü izlediysen cevaplarla ilgili olarak bir diyalogda kızım sana söylüyorum gelinim sen anla durumu vardı.

karadumanın iyi göründüğüne dair birşey olmadı mib ile blacksmoke farklı şeyler.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

kroo bunu yazdı:

jacob ın kardeşinin yaptığıd erken son bölümdekini diyorsan, daha çarkı yerleştirmemişlerdi usta, duvara dayalı şekilde duruyordu sadece daha takmamışlardı.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kroo bunu yazdı:

Zaten orada takacağını söyledi. Daha takmamıştı yani.

Ayrıca iki farklı zaman dilimi var. İsteyen istediğini seçecek gibi bir mantık yürütüyor herkes. Ama normal yaşamlarına yani uçak düşmemiş gibi olan hayatlarında adaya dair bazı şeyler hatırlıyor olmaları benim canımı sıkan nedenlerden biri. Hugo ruh hastanesine gidiyor. Orada bir kadınla görüşüyor. Hatuırlıyor o kadını adadan felan. Onun haricinde bazı taşlar yerine oturuyor.

Bir de benim kafamın karıştığı nokta. Bu diğerleri ile dharmacılar farklı iki grup. Hatta ya son bölümde ya da S06E00 da geçiyordu. Dİğerleri, adayı dharma gibi oluşumlara karşı korumak zorunda vs diye. BU richard alpert da diğerlerinden. Jacob'ın emrinde. Ama kaçıncı sezon hatırlamıyorum, richard bu kadın doğum uzmanı julieti adaya getirmek için uğraştı ve başardı. Ondan sonra juliet dharmacı oldu ve orada çalıştı. İyi de richard dharmacı değildi ki. Acaba diyorum bunlar dharmacıları yok ettikten sonra o istasyonlara kendileri sahip çıkıp da kendileri mi deney yapmaya başladılar. Mesela Ethan. Uçak düştüğü sırada Benjamin linustan emir alıp asıl adaya gittiler. Orada şu hamile kızı alıp araştırma yaptılar ve bunları unutmadığım kadarıyla dharmacı olarak yaptılar. AMa bunlar Benjaminin tayfadan yani adayı korumak isteyen tayfadan. Bu nasıl oluyor? ÇOk karışık bir dizi aq ama dizibittikten sonra kesin boşluğa düşecem gibi. Ben böyle dizi görmedim.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

kroo bunu yazdı:

Zaten orada takacağını söyledi. Daha takmamıştı yani.

Ayrıca iki farklı zaman dilimi var. İsteyen istediğini seçecek gibi bir mantık yürütüyor herkes. Ama normal yaşamlarına yani uçak düşmemiş gibi olan hayatlarında adaya dair bazı şeyler hatırlıyor olmaları benim canımı sıkan nedenlerden biri. Hugo ruh hastanesine gidiyor. Orada bir kadınla görüşüyor. Hatuırlıyor o kadını adadan felan. Onun haricinde bazı taşlar yerine oturuyor.

Bir de benim kafamın karıştığı nokta. Bu diğerleri ile dharmacılar farklı iki grup. Hatta ya son bölümde ya da S06E00 da geçiyordu. Dİğerleri, adayı dharma gibi oluşumlara karşı korumak zorunda vs diye. BU richard alpert da diğerlerinden. Jacob'ın emrinde. Ama kaçıncı sezon hatırlamıyorum, richard bu kadın doğum uzmanı julieti adaya getirmek için uğraştı ve başardı. Ondan sonra juliet dharmacı oldu ve orada çalıştı. İyi de richard dharmacı değildi ki. Acaba diyorum bunlar dharmacıları yok ettikten sonra o istasyonlara kendileri sahip çıkıp da kendileri mi deney yapmaya başladılar. Mesela Ethan. Uçak düştüğü sırada Benjamin linustan emir alıp asıl adaya gittiler. Orada şu hamile kızı alıp araştırma yaptılar ve bunları unutmadığım kadarıyla dharmacı olarak yaptılar. AMa bunlar Benjaminin tayfadan yani adayı korumak isteyen tayfadan. Bu nasıl oluyor? ÇOk karışık bir dizi aq ama dizibittikten sonra kesin boşluğa düşecem gibi. Ben böyle dizi görmedim.

hacı bi bölümde diğerlerinin tüm dharmacıları katledip bi çukura attıklarını gösteriyordu. hatta john lockm ıda oraya atmıştı yaralıyken. diğerleri benjaminin tayfası dharmayı yok etti onların evlerine yerleştiler 

Toplam Hit: 4099 Toplam Mesaj: 26